Filter

Aktiverede filtre:
  Produktserie

  Information

  Persondata politik

  Nyheder

  Tilbud

  Mænd

  Under Armour træningstøj til mænd indeholder et bredt udvalg af bl.a. overdele, underdele, sko & strømper, jakker m.m. Kort og godt alt fra top til tå til mænds træning. Alle varer er i Under Armours top-kvalitet og har forskellige funktioner. Du kan læse om en vares funktion ved at klikke på den vare, du ønsker mere viden om.

  Under Armour træningstøj til mænd indeholder et bredt udvalg af bl.a. overdele, underdele, sko & strømper, jakker m.m. Kort og godt alt fra top til tå til mænds træning. Alle varer er i Under Armours top-kvalitet og har forskellige funktioner. Du kan læse om en vares funktion ved at klikke på den vare, du ønsker mere viden om.

  Mere

  Underkategorier

  • Overdele

   Under Armour overdele kan bruges til både træning og hverdagsbrug. De forskellige overdele har forskellige funktioner, som du kan læse mere om ved at trykke på den enkelte vare. Udvalget af træningstøj spænder mellem t-shirts, sweatshirts, løbejakker, hættetrøjer til tanktops m.m. Alle varer er funktionelle og af høj kvalitet.

  • Underdele

   Under Armour underdele er det perfekte valg til træning. Du finder her et stort udvalg af både lange og korte underdele som løbebukser, kompressionsleggings, shorts m.m. Alle i Under Armours lækre kvalitet og funktionelle design. Læs mere om linie, funktion og stil under den enkelte vare.

  • Sko/Strømper

   Løb med stil. Sko fra IceBug og Strømper fra Under Armour kombinerer et elegant og kraftfuldt udseende med unikke tekniske detaljer. Med gode løbesko og løbesokker får du det optimale ud af din morgentur i skoven, eller booster træningen til det næste maratonløb.

  • Undertøj

   Skiundertøj, toppe, tanks, bh er eller blot en t-shirt uanset formålet er det altid laget tættest på kroppen og dermed der hvor behovet er størst for at den enkelte del er funktionel HeatGear afleder varmen og Coldgear holder dig varm, dertil hører der flere teknolgier fra Under Armour og heldigvis kan det fås i god pasform og er flot, vi gør vores bedste for at udvælge de produkter der hjælper dig til en god træning og en behagelig hverdag.

   Se også vores under armour underbukser

  • Hovedbeklædning

   Huer, kasketter og pandebånd, hold hovedet koldt eller beskyt det mod vejret både i varme og kulde, du præsterer bedre  med det rigtige udstyr

  • Jakker

   Under Armour træningsjakker kan bruges til både træning og hverdagsbrug. De forskellige jakker har forskellige funktioner såsom StormGear, Infrared, Reactor m.m. Så afhængig af både din kropstemperatur og temperaturen, hvor du træner, tilpasser jakken sig, så du vil føle dig tilpas tør og tempereret.

   Se også Under Armour Sweatshirts - Hættetrøjer

  • Løbetøj

   Under armour løbetøj til mænd

   Med et sæt løbetøj fra Under armour er du sikker på at være godt løbende. Kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed, og Under armour har din ryg hvad enten det er koldt, regner eller sner. Vi har er stort udvalg i løbetøj til mænd.

  • Under armour handsker

   Under armour handsker er vindtætte og vandafvisende handsker til når det er koldt. Perfekte til en løbe tur eller til træning.

  • Sportstasker

   Sportstasker til alle formål, træningstasker fra Under Armour med Storm-teknologi, som gør dem vind og vandafvisende, rygsække med plads til sko i separat rum. Hvad enten du skal brugen en rygsæk, en skuldertaske eller en stor sportstaske til rejsen finder er Under Armour det optimale valg.

  • Under armour Golftøj

   Er du en erfaren golfspiller eller blot nybegynder? Uanset om du er det ene eller andet, er du klar over, at det er meget vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når du skal tilbringe mange timer på den lækre golfbane. Vi fører forskelligt Under Armour golftøj, så du kan nyde vejret og spillet, om det er koldt eller varmt.

   Når du spiller golf, bruger du hele kroppen, og derfor er det vigtigt, at du har en høj grad af bevægelsesfrihed. Vores Under Armour kollektion til golf er netop designet med den funktion in mente. Og det gælder både, bukser, overtøj og endda regntøj.

   Under Armour golftøj er designet i mørke og grå nuancer og er med sit klassiske og sporty look en absolut tro følgesvend, når du skal spille golf. Tøjet er slidstærkt og yder dig fantastisk beskyttelse mod al bestandigt vejr, du måtte støde på, når du skal slå din næste hole-in-one.

  pr. side
  Viser 1 - 40 af 159 varer
  Viser 1 - 40 af 159 varer