Filter

Aktiverede filtre:
  Size
  Produktserie

  Information

  Persondata politik

  Nyheder

  Tilbud

  Kvinder

  Under Armour træningstøj til kvinder indeholder et bredt udvalg af bl.a. overdele, underdele, sko & strømperjakker m.m. Kort og godt alt fra top til tå til kvinders træning. Alle varer er i Under Armours top-kvalitet og har forskellige funktioner. Du kan læse om en vares funktion ved at klikke på den vare, du ønsker mere viden om.

  Under Armour træningstøj til kvinder indeholder et bredt udvalg af bl.a. overdele, underdele, sko & strømperjakker m.m. Kort og godt alt fra top til tå til kvinders træning. Alle varer er i Under Armours top-kvalitet og har forskellige funktioner. Du kan læse om en vares funktion ved at klikke på den vare, du ønsker mere viden om.

  Mere

  Underkategorier

  • Overdele

   Under Armour overdele kan bruges til både træning og hverdagsbrug. De forskellige overdele til kvinders træning har forskellige funktioner, som du kan læse mere om ved at trykke på den enkelte vare. Udvalget af træningstøj spænder mellem t-shirts, sweatshirts, løbejakker, hættetrøjer til tanktops m.m. Alle varer er funktionelle og af høj kvalitet.

  • Underdele

   Under Armour underdele til kvinder er det perfekte valg til din træning. Du finder her et stort udvalg af både lange og korte underdele som løbebukser, kompressionsleggings, shorts m.m. Alt træningstøj fra Under Armour er i topkvalitet og funktionelt design. Læs mere om linie, funktion og stil under den enkelte vare.

  • Sko/Strømper

   De bedste terrænsko kommer uden tvivl fra Icebug, er du på udkig efter løbesko eller træningssko så har vi udvalgt de mest funktionelle fra Under Armours sortiment. mange sportsbutikker opfordrer dig til at tage en test på løbebånd for at fortælle dig om evt. pronation, du bør dog være opmærksom på at dette ikke fortæller noget om hvorvidt du har lige pronation på begge fødder, derfor anbefaler vi til enhver tid at du vælger de rigtige de såler evt. i samråd med en bandagist. selve skoen skal du vælge ud fra dit behov og dens konstruktion, sidst men ikke mindst så skal den se flot ud og passe til dit temperament.

   Vi hjælper dig gerne til den rigtige sko, se udvalget her og bestil den sko der passer til dig - bliver du i tvivl er du som altid velkommen til at kontakte os for vejledning.

  • Undertøj

   Skiundertøj, toppe, tanks, bh er eller blot en t-shirt uanset formålet er det altid laget tættest på kroppen og dermed der hvor behovet er størst for at den enkelte del er funktionel

   HeatGear afleder varmen og Coldgear holder dig varm, dertil hører der flere teknolgier fra Under Armour og heldigvis kan det fås i god pasform og er flot, vi gør vores bedste for at udvælge de produkter der hjælper dig til en god træning og en behagelig hverdag.

  • Hovedbeklædning

   Huer, kasketter og pandebånd, hold hovedet koldt eller beskyt det mod vejret både i varme og kulde, du præsterer bedre  med det rigtige udstyr

  • Jakker

   Vi har jakker til din aktive livsstil, jakker fra Under Armour med storm-teknologi som gør dem vind og vandafvisende, bemærk de særlige jakker med REACTOR teknologi som holder dig varm nå du skal være varm og afleder varmen når du har brug for det, alle vores jakker er lavet til træning eller et højt aktivitetsniveau. høj slidstyrke og god kvalitet samtidigt med at de er funktionelt designet.

  • Løb

   Løbetøj, sko og udstyr har stor betydning for dine præstationer, vi har udvalgt det bedste fra Under Armour, Icebug, Boompods med flere. Under Armour har investeret voldsomt i udviklingen af funktionelt løbetøj der har den perfekte ventilation men også evnen til at holde dig varm efter behov. brug energien på din løbeoplevelse, i stedet for at være utilpas. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

  • Handsker

   Trænings handsker fra under armour til kvinde, solide og stærk.

  • Tasker

   De bedste tasker får du fra Under Armour, bredt sortiment og flere farver at vælge imellem. Taskerne er valgt ud fra funktionalitet og vi stoler på kvaliteten fra Under Armour, 

   vind og vandafvisende, flotte og praktiske

  pr. side
  Viser 1 - 20 af 146 varer
  Viser 1 - 20 af 146 varer