Filter

Information

Persondata politik

Nyheder

Tilbud

Rehband

Rehband er et mærke udviklet af topatleter og fagfolk, der hele tiden tester og videreudvikler på deres produkter for at sikre den absolut bedste træning. Brandet har eksisteret siden 1955, og har siden da produceret et stort udvalg af sportsbandager i høj kvalitet til motion og sport. Rehband kan bruges til alle sportsudøvere, hvad end du træne...

Rehband er et mærke udviklet af topatleter og fagfolk, der hele tiden tester og videreudvikler på deres produkter for at sikre den absolut bedste træning. Brandet har eksisteret siden 1955, og har siden da produceret et stort udvalg af sportsbandager i høj kvalitet til motion og sport. Rehband kan bruges til alle sportsudøvere, hvad end du træner på hobby- eller eliteplan og retter sig mod de fleste motionsformer og sportsgrene. Rehband bruges af mange professionelle atleter inden for crossfit, og er samtidig officiel sponsor for både det svenske og norske fodboldlandshold.

 Med støttebind fra Rehband vil du opleve en større præstationsevne, bedre resultater under både træning og konkurrence samt en forebyggelse af skader.

Forebyg skader med Rehband

blandt Rehbands produkter finder du et vælg af forskellige støttebind, beskyttelse og kompressionstøj. Herunder er specielt deres støttebind til knæ, håndled og lægge enormt populære. Dertil laver de også støttebind til arm og ankel, samt et løftebælte til lænden til dig, der løfter tungt. Rehbands støtteprodukter sikrer en forbedret ledstabilitet samt en højere muskelkoordination, der gør din træning endnu mere effektiv og sikker på samme tid, så du kan blive ved med at træne uden at opleve ømhed eller skader. Rehbands produkter laves i et patenteret materiale, der sikrer en god anatomisk pasform til dine led, så du behøver ikke bekymre dig om, om produktet vil passe eller eventuelt rykke sig under din træning.

Mere
Viser 1 - 9 af 9 varer
Viser 1 - 9 af 9 varer