Information

Persondata politik

Nyheder

Tilbud

Grips & Straps

Grips til din træning

Har du netop kastet dig ud i crossfit, gymnastics eller tungere vægttræning, vil du sikkert opleve, at dine hænder ikke er vant til det hårde slid, de nu bliver udsat for. Huden i håndfladerne er enormt sårbar, og der skal tit ikke meget til at efterlade sår, vabler og ømme hænder, noget du måske før har oplevet ved trænin...

Grips til din træning

Har du netop kastet dig ud i crossfit, gymnastics eller tungere vægttræning, vil du sikkert opleve, at dine hænder ikke er vant til det hårde slid, de nu bliver udsat for. Huden i håndfladerne er enormt sårbar, og der skal tit ikke meget til at efterlade sår, vabler og ømme hænder, noget du måske før har oplevet ved træning eller havearbejde. Heldigvis behøver dette ikke sætter en stopper for din træning. Vælger du at bruge grips til din træning, vil du opleve en markant forandring i mange af dine træningsøvelser. Med grips beskytter du dine hænder under øvelser som bl.a.:

  •          Pull-ups
  •          Kettlebell swings
  •          Toes to bar
  •          Muscle-ups
  •          Og mange andre træningsøvelser..

 

Forebyg vabler og undgå at springe træningen over

Se vores mange grips herunder de stærke produkter fra Victory. Skån dine hænder og undgå at glide på udstyret og få en endnu bedre træningsoplevelse. Med grips fra Victory undgår du at skulle springe træningen over på grund af vabler, sår og ømme hænder. Grips fra Victory byder på høj kvalitet og yderst populære hos erfarne crossfittere, der kender sine mærker. Du får en god dækning over de områder, der er mest sårbare over for vabler samtidig med en god forbindelse til stangen, så du stadig oplever at have kontrol over de mange kilo, du har fat i.

 

Victorys grips fås både i læder og i deres eget originale materiale, der både kan vaskes, og som ikke strækker sig med tiden efter brug.

Mere
pr. side
Viser 1 - 20 af 31 varer
Viser 1 - 20 af 31 varer