Filter

Information

Persondata politik

Nyheder

Tilbud

Sko/Strømper

De bedste terrænsko kommer uden tvivl fra Icebug, er du på udkig efter løbesko eller træningssko så har vi udvalgt de mest funktionelle fra Under Armours sortiment. mange sportsbutikker opfordrer dig til at tage en test på løbebånd for at fortælle dig om evt. pronation, du bør dog være opmærksom på at dette ikke fortæller noget om hvorvidt du ha...

De bedste terrænsko kommer uden tvivl fra Icebug, er du på udkig efter løbesko eller træningssko så har vi udvalgt de mest funktionelle fra Under Armours sortiment. mange sportsbutikker opfordrer dig til at tage en test på løbebånd for at fortælle dig om evt. pronation, du bør dog være opmærksom på at dette ikke fortæller noget om hvorvidt du har lige pronation på begge fødder, derfor anbefaler vi til enhver tid at du vælger de rigtige de såler evt. i samråd med en bandagist. selve skoen skal du vælge ud fra dit behov og dens konstruktion, sidst men ikke mindst så skal den se flot ud og passe til dit temperament.

Vi hjælper dig gerne til den rigtige sko, se udvalget her og bestil den sko der passer til dig - bliver du i tvivl er du som altid velkommen til at kontakte os for vejledning.

Mere

Underkategorier

  • Træningssko til kvinder

    Under Armour træningssko til kvinder giver dig utrolig mange fordele: komfort, støtte, stabilitet og en adaptiv pasform. Med Under Armours innovative teknologi sikres du en optimal løbeoplevelse. Skoene kan bruges til både træning og hverdagsbrug.

  • Strømper

    Under Armour strømper er designet til at holde dine fødder tørre, når du træner. Træningsstrømper fra Under Armour leder varme og sved væk fra dine fødder, så det føles tørt og afkølende. Strømper fra Under Armour er lavet i anti-lugt materiale, der forhindrer udviklingen af lugtfremkaldende mikrober.

Viser 1 - 9 af 9 varer
Viser 1 - 9 af 9 varer