Information

Persondata politik

Nyheder

Tilbud

Udstyr

Her finder du forskelligt udstyr til din træning. 

Vores sjippetove er fra RDX, som har årelang erfaring med udvikling heraf.

Øretelefoner/højttalere har vi valgt fra Boompods.

Boompods er rigtig pris stærke kvalitets produkter.

Grips, vægtbælter og handsker fra Harbinger og Victory Grips

Alle brands er udvalgt fra vores ønske om at levere ...

Her finder du forskelligt udstyr til din træning. 

Vores sjippetove er fra RDX, som har årelang erfaring med udvikling heraf.

Øretelefoner/højttalere har vi valgt fra Boompods.

Boompods er rigtig pris stærke kvalitets produkter.

Grips, vægtbælter og handsker fra Harbinger og Victory Grips

Alle brands er udvalgt fra vores ønske om at levere de bedste produkter. De er nøje udvalgt ud fra vores egen erfaring indenfor beredskabet og mere end 15 år indenfor træning.

Vi samarbejder med en lang række af de bedste trænere, instruktører og atleter. Ud fra deres erfaringer, arbejder vi kontinuerligt med at vælge det bedste.

Mere

Underkategorier

 • Sportstasker

  Når du skal til træning eller kamp er en god sportstaske uundværlig. Vi har håndplukket de bedste tasker fra Under Armour og om du er til klassiske Sportstasker, rygsække, skuldertasker eller træningstasker, har vi den rette løsning for dig.

  Mange af vores Under Armour sportstasker er lavet med Storm-teknologien hvilket betyder at de er vind og vandafvisende – At taskerne også har et lækkert design og en uovertruffen kvalitet der holder i mange år, er for os en selvfølge.

  I serien af Under Armour tasker finder du alt fra den enkle og funktionelle gymnastikpose til store sportstasker med flere rum der er perfekt til både en tur i træningscentret og som rejse- eller weekendtaske.

 • Høretelefoner til træning

  Boompods er udvalgt ud fra det er en rigtig god kvalitet og giver en god lyd.

  At de samtidig er prisstærke er yderligere en fordel.

  Høretelefonerne og højttaleren er alle udstyret med mikron, så du kan besvare opkald fra din telefon. Og så kan du tåle at blive våde. Højttaleren kan spille under vand!!!

  Når vi træner, skal det helst foregå så gnidningsløst som muligt. Derfor er oplagt at benytte sig af udstyr til træningen, som udelukkende letter træningen, således fokus kan lægges på at forbedre ens træningsmæssige færdigheder.

  En måde træningen kan blive behagelig er ved at benytte sig af trådløse høretelefoner. En ledning kan hurtigt komme i vejen, hvis du eksempelvis løber på et løbebånd. Din kropsbevægelser er rytmiske og vedvarende, og en potentiel ledning vil hurtigt komme til at daske på enten din arm eller måske i ansigtet - hvilket virkelig kan være forstyrrende.

   

  Trådløse høretelefoner er det nye sort

  Der er masser af valgmuligheder, hvis du står og overvejer trådløse høretelefoner. Der er både in-ear, over-ear, on-ear og open-ear i forskellige afskygninger med mange funktioner. Fælles for dem alle er, at de skal være beregnede til sport, således de ikke lider en druknedød efter første løbetur.

   

  Typer af trådløse høretelefoner

  Som tidligere nævnt findes der flere forskellige typer hovedtelefoner, som hver især har et område, de er særligt gode på.

   

  Den allermindste slags hedder in-ear høretelefoner, som også er kendt som ’’earbuds’’ eller ’’earphones’’ og er placeret inde i selve øregangen. Disse er super nemme lige at stoppe i og vejer heller ikke alverden. Man mærker altså næsten ikke høretelefoners tilstedeværelse udover lyden af dejlig musik.

   

  Derudover findes der også on-ear høretelefoner, som lægger sig på selve øret og lige en kategori større end in-ear høretelefoner. Fordelen ved disse er, at de også er forholdsvis lette og de derudover ikke falder af hovedet lige så let som in-ear høretelefoner.

   

  Så findes der også over-ear høretelefoner, der er store i størrelsen, og fylder hele den ydre del af øret. Disse falder heller ikke særlig nemt af og giver helt suveræn lyd, hvorfor de også er populære til mange andre formål end træning.

   

  Sidst findes der open-ear høretelefoner, som benytter sig af bone-conduction, når lyden skal transmitteres. Dette er særligt smart til de, som lider under delvist høretab, hvorved lyden vil nå det indre øre vha. kindbenet.

 • Solbriller

  Bomber Eyewear fra USA er de originale solbriller med indbygget skum der gør at solbrillerne kan flyde på vandet. Denne unikke egenskab gør dem til det oplagte valg til alle former for vandsport.

  Hvad enten du er til sejllads, SUP eller havkajak får du med denne sports-brille et produkt der kombinerer funktion, design og kvalitet.

  Alle solbrillerne er med:

  • Polariserende linser - betyder at de bryder alle reflektioner af solens stråler.
  • Sikkerhedsglas - Kan bruges som sikkerhedsbriller da de er brudsikret.
  • Nogle af modellerne er desuden med fotokromiske linser, dvs. at de bliver mørkere jo mere solen skinner.

  Når du dyrker sport eller i det hele taget har brug for at kunne se noget på de solrige dage, er det helt afgørende, at du er udstyret med et par gode solbriller. Specielt som sportsudøver er det vigtigt, at du kan udnytte dine evner fuldt ud og din præstation ikke forringes af potentielt ringe eller manglende udstyr.

  Hvis du nyder en vandsport af en art, er polariserede brilleglas ideelle, da disse fjerner genskin fra vand, is, sne og asfalt. Generelt bør trængningssolbriller sidde tæt omkring øjet, og her anbefales en wraparound-model. Det er altså sjældent en god ide at tage de store strandsolbriller på, hvis du har planer om en lang cykeltur. Derudover bør du være opmærksom på glassets brudstyrke, farve og hvor let glasset påtager sig eventuelle ridser, da solbriller hurtigt kan lide under meget belastning ved sport.

  Sådan vælger du den rigtige sportssolbrille

  Det er typisk i sportsgrene som cykling, golf og løb træningssolbriller er særligt populære. Dette skyldes, at der i disse sportsgrene er stort behov for at kunne se klart og handle herefter for at få et godt resultat.

  Vi tilbyder en række af forskellige sportssolbriller med ramme, hvilket gør brillen mere robust i konstruktionen. Derudover vil linsen på solbrillen også variere, hvilket også afhænger af brillens formål. Den grå linse skaber en kølig tone, mens den brune linse skaber en mere varm, mørk tone, mens den orange tone fremhæver kontraster og detaljer - alt sammen er inden for vores sortiment, og selvfølgelig også noget, vi kan vejlede dig i.

  Beskyt dig mod solen

  For at værne mod solens stråler, bør du anskaffe dig en brille med UV-beskyttelse i. Det gælder egentlig ikke kun øjnene, og derfor bør du også anskaffe dig en god solhat og i øvrigt beskytte huden med solcreme, og gerne en slags, der egner sig særlig godt til sport. UV-stråler kan nemlig, hvis altså du ikke er beskyttet, lave både midlertidige og permanente skader.

 • Måtter & Håndklæder

  Find din næste træningsmåtte fra Harbinger eller P2I, dertil har vi også lækre Håndklæder fra LeStoff, hemmeligheden bag disse håndklæder ligger i den antikke væveteknik der hjælper stoffet med at absorbere væske og fordele den til en større overflade, hvilket af hjælper fordampningen. LeStoff håndklæder er farvestrålende og kommer i et væld designs. i modsætning til klassiske frotte-håndklæder har bakterier ringe vilkår og den lette vægt og fylde hjælper når du skal have plads i træningstasken eller pakke til ferie og strand.    

 • Vægttræning

  Når træningen skydes i gang, er det vigtigt, at det gøres på en måde, således du ikke ender op med skader. Vi skal jo, trods alt, gerne holde til træning på længere sigt og have så meget førlighed som muligt.

  Af helt samme grund er det vigtigt, at du benytter det helt rigtige fitnessudstyr til vægttræningen. Specielt under styrkeløft, er det vigtigt, at du er udstyret med optimal støtte. Det kan gøres igennem speciallavede træningshandsker eller grips støtte. Friktionen, der opstår mellem vægten og dine hænder, undgås og du kan dermed sætte dit fulde fokus på træningen uden gener.

  Kvalitetsudstyr - en sikker vej til bedre træning

  Når du køber fitnessudstyr, så kan du se som en investering i egen krop og heldbred. Desto bedre udstyr du har mellem hænderne, desto bedre forudsætninger for har du for en god, holdbar træning. Derfor udbyder vi brands som Victory GripHarbinger og Rehband, som alle er produkter af den absolutte bedste kvalitet. Udvalget er prøvet af, kvalitetssikret og altså et sikkert valg, hvis du ønsker godt træningsudstyr til yderst konkurrencedygtige priser.

  Derudover tilbyder vi også en række af høretelefoner til træningen, således besøgene i træningscentret gøres sjovere, mere udholdelige og motiverende.

  Funktion af grips og træningshandsker

  Der findes mange typer grips og træningshandsker, men fælles for dem alle er, at de skal beskytte hænderne under træningen. Derudover er det også en helt legal måde at maximere din styrke ved en potentiel konkurrence - men for at dette kan ske, skal du have en handske, der er tilpasset til dine hænder. 

  Der findes blandt grips med huller til fingrene og dem, der er helt uden. Såfremt du den type grips med huller til fingrene, er det helt afgørende, at du finder den rigtige størrelse, således du kan få et stabilt og holdbart greb om standen.

  Det samme princip gør sig gældende med grips uden huller til fingrene. Disse kan hurtigt tages af og på, hvilket er ideelt, hvis du træner øvelser, hvor du ikke føler, grips er nødvendige til samtlige øvelser.

 • Speed Rope Sjippetov

  Med et godt sjippetov kan du hurtigt opnå en sjov, effektiv og enormt alsidig træning, hvor du både får arbejdet på kondition, koordination, fodarbejde, balance og meget mere. Du behøver end ikke meget plads til at lave denne træning.

  Det er en træningsform, der er super nem at gå til, og de fleste af os har før haft et sjippetov i hånden, selvom det godt kan ske, at teknikken lige skal genopfriskes.

  Et Speedrope sjippetov er med sine dobbeltkuglelejer lavet til at kunne svinge med en sikker og konsekvent fart, så du opnår den bedste træning uden besvær med udstyret.

  Med et Speed rope får du et slidstærkt sjippetov, der kan holde til både dobble og tripple spins uden nogen risiko for slack. Et Speedrope sjippetov er lavet af en alu-wire, der er pakket ind i et tyndt, stærkt lag gummi. Alu-wireren gør tovet tungt og stærkt nok til hurtigt at kunne skære gennem luften samtidig med stadig at være enormt tyndt og let.

  Sjippetov til crossfit

  Crossfit har gennem de senere år vundet indpas på danskernes foretrukne træningsmetode, og hos de fleste crosfittere er et godt sjippetov da også fast inventar i træningsudstyret.

  Den effektive træning af fodled og kondition gør sjipning optimal til opvarmning eller konditionstræning. Er du allerede i gang med crossfit-træningen, er du måske også allerede i gang med at øve dig på double-unders, hvortil Speedropes er ideelle. De fleste sjippetove har en 3 meter lang wire, der selvfølgelig ikke vil passe alle.

  Derfor er de også justerbare, og du kan nemt og endda uden værktøj justere dit sjippetov, så det passer til dig og din træning. De bedste sjippetove vi har fundet er fra RDX de er slidstærke, justerbare og har mange brugbare finesser.

 • Grips & Straps

  Grips til din træning

  Har du netop kastet dig ud i crossfit, gymnastics eller tungere vægttræning, vil du sikkert opleve, at dine hænder ikke er vant til det hårde slid, de nu bliver udsat for. Huden i håndfladerne er enormt sårbar, og der skal tit ikke meget til at efterlade sår, vabler og ømme hænder, noget du måske før har oplevet ved træning eller havearbejde. Heldigvis behøver dette ikke sætter en stopper for din træning. Vælger du at bruge grips til din træning, vil du opleve en markant forandring i mange af dine træningsøvelser. Med grips beskytter du dine hænder under øvelser som bl.a.:

  •          Pull-ups
  •          Kettlebell swings
  •          Toes to bar
  •          Muscle-ups
  •          Og mange andre træningsøvelser..

   

  Forebyg vabler og undgå at springe træningen over

  Se vores mange grips herunder de stærke produkter fra Victory. Skån dine hænder og undgå at glide på udstyret og få en endnu bedre træningsoplevelse. Med grips fra Victory undgår du at skulle springe træningen over på grund af vabler, sår og ømme hænder. Grips fra Victory byder på høj kvalitet og yderst populære hos erfarne crossfittere, der kender sine mærker. Du får en god dækning over de områder, der er mest sårbare over for vabler samtidig med en god forbindelse til stangen, så du stadig oplever at have kontrol over de mange kilo, du har fat i.

   

  Victorys grips fås både i læder og i deres eget originale materiale, der både kan vaskes, og som ikke strækker sig med tiden efter brug.

 • Styrke og Koordination

  Er du på jagt efter udstyr til at forøge din styrke på bestemte dele af din krop eller ønsker du at forbedre din teknik, så har vi et rigt udvalg af hjælpemidler til at udvikle din koordination og træne de rette muskler. 

 • Træningsbælter

  2Pood er flagskibet blandt bælter og så kendt som verdensmesterbæltet. udover 2Pood finder du bælter fra Harbinger og Rehband, til vægtløftning, styrketræning, fittnes og Crossfit.

pr. side
Viser 1 - 20 af 102 varer
Viser 1 - 20 af 102 varer