Information

Persondata politik

Nyheder

Tilbud

Udstyr

Her finder du forskelligt udstyr til din træning. 

Vores sjippetove er fra RDX, som har årelang erfaring med udvikling heraf.

Øretelefoner/højttalere har vi valgt fra Boompods.

Boompods er rigtig pris stærke kvalitets produkter.

Grips, vægtbælter og handsker fra Harbinger og Victory Grips

Alle brands er udvalgt fra vores ønske om at levere ...

Her finder du forskelligt udstyr til din træning. 

Vores sjippetove er fra RDX, som har årelang erfaring med udvikling heraf.

Øretelefoner/højttalere har vi valgt fra Boompods.

Boompods er rigtig pris stærke kvalitets produkter.

Grips, vægtbælter og handsker fra Harbinger og Victory Grips

Alle brands er udvalgt fra vores ønske om at levere de bedste produkter. De er nøje udvalgt ud fra vores egen erfaring indenfor beredskabet og mere end 15 år indenfor træning.

Vi samarbejder med en lang række af de bedste trænere, instruktører og atleter. Ud fra deres erfaringer, arbejder vi kontinuerligt med at vælge det bedste.

Mere

Underkategorier

 • Sportstasker

  Når du skal til træning eller kamp er en god sportstaske uundværlig. Vi har håndplukket de bedste tasker fra Under Armour og om du er til klassiske Sportstasker, rygsække, skuldertasker eller træningstasker, har vi den rette løsning for dig.

  Mange af vores Under Armour sportstasker er lavet med Storm-teknologien hvilket betyder at de er vind og vandafvisende – At taskerne også har et lækkert design og en uovertruffen kvalitet der holder i mange år, er for os en selvfølge.

  I serien af Under Armour tasker finder du alt fra den enkle og funktionelle gymnastikpose til store sportstasker med flere rum der er perfekt til både en tur i træningscentret og som rejse- eller weekendtaske.

 • Høretelefoner til træning

  Boompods er udvalgt ud fra det er en rigtig god kvalitet og giver en god lyd.

  At de samtidig er prisstærke er yderligere en fordel.

  Høretelefonerne og højttaleren er alle udstyret med mikron, så du kan besvare opkald fra din telefon. Og så kan du tåle at blive våde. Højttaleren kan spille under vand!!!

 • Solbriller

  Solbriller til active sportsmennesker

  Bomber Eyewear fra USA er de originale solbriller med indbygget skum der gør at solbrillerne kan flyde på vandet. Denne unikke egenskab gør dem til det oplagte valg til alle former for vandsport. Hvad enten du er til sejllads, SUP eller havkajak får du med denne sports-brille et produkt der kombinerer funktion, design og kvalitet. 

  Alle solbrillerne er med:

  Polariserende linser - betyder at de bryder alle reflektioner af solens stråler.

  Sikkerhedsglas - Kan bruges som sikkerhedsbriller da de er brudsikret.

  Nogle af modellerne er desuden med fotokromiske linser, dvs. at de bliver mørkere jo mere solen skinner.

 • Måtter & Håndklæder

  Find din næste træningsmåtte fra Harbinger eller P2I, dertil har vi også lækre Håndklæder fra LeStoff, hemmeligheden bag disse håndklæder ligger i den antikke væveteknik der hjælper stoffet med at absorbere væske og fordele den til en større overflade, hvilket af hjælper fordampningen. LeStoff håndklæder er farvestrålende og kommer i et væld designs. i modsætning til klassiske frotte-håndklæder har bakterier ringe vilkår og den lette vægt og fylde hjælper når du skal have plads i træningstasken eller pakke til ferie og strand.    

 • Vægttræning

 • Speed Rope Sjippetov

  Med et godt sjippetov kan du hurtigt opnå en sjov, effektiv og enormt alsidig træning, hvor du både får arbejdet på kondition, koordination, fodarbejde, balance og meget mere. Du behøver end ikke meget plads til at lave denne træning.

  Det er en træningsform, der er super nem at gå til, og de fleste af os har før haft et sjippetov i hånden, selvom det godt kan ske, at teknikken lige skal genopfriskes.

  Et Speedrope sjippetov er med sine dobbeltkuglelejer lavet til at kunne svinge med en sikker og konsekvent fart, så du opnår den bedste træning uden besvær med udstyret.

  Med et Speed rope får du et slidstærkt sjippetov, der kan holde til både dobble og tripple spins uden nogen risiko for slack. Et Speedrope sjippetov er lavet af en alu-wire, der er pakket ind i et tyndt, stærkt lag gummi. Alu-wireren gør tovet tungt og stærkt nok til hurtigt at kunne skære gennem luften samtidig med stadig at være enormt tyndt og let.

  Sjippetov til crossfit

  Crossfit har gennem de senere år vundet indpas på danskernes foretrukne træningsmetode, og hos de fleste crosfittere er et godt sjippetov da også fast inventar i træningsudstyret.

  Den effektive træning af fodled og kondition gør sjipning optimal til opvarmning eller konditionstræning. Er du allerede i gang med crossfit-træningen, er du måske også allerede i gang med at øve dig på double-unders, hvortil Speedropes er ideelle. De fleste sjippetove har en 3 meter lang wire, der selvfølgelig ikke vil passe alle.

  Derfor er de også justerbare, og du kan nemt og endda uden værktøj justere dit sjippetov, så det passer til dig og din træning. De bedste sjippetove vi har fundet er fra RDX de er slidstærke, justerbare og har mange brugbare finesser.

 • Grips & Straps

  Grips til din træning

  Har du netop kastet dig ud i crossfit, gymnastics eller tungere vægttræning, vil du sikkert opleve, at dine hænder ikke er vant til det hårde slid, de nu bliver udsat for. Huden i håndfladerne er enormt sårbar, og der skal tit ikke meget til at efterlade sår, vabler og ømme hænder, noget du måske før har oplevet ved træning eller havearbejde. Heldigvis behøver dette ikke sætter en stopper for din træning. Vælger du at bruge grips til din træning, vil du opleve en markant forandring i mange af dine træningsøvelser. Med grips beskytter du dine hænder under øvelser som bl.a.:

  •          Pull-ups
  •          Kettlebell swings
  •          Toes to bar
  •          Muscle-ups
  •          Og mange andre træningsøvelser..

   

  Forebyg vabler og undgå at springe træningen over

  Se vores mange grips herunder de stærke produkter fra Victory. Skån dine hænder og undgå at glide på udstyret og få en endnu bedre træningsoplevelse. Med grips fra Victory undgår du at skulle springe træningen over på grund af vabler, sår og ømme hænder. Grips fra Victory byder på høj kvalitet og yderst populære hos erfarne crossfittere, der kender sine mærker. Du får en god dækning over de områder, der er mest sårbare over for vabler samtidig med en god forbindelse til stangen, så du stadig oplever at have kontrol over de mange kilo, du har fat i.

   

  Victorys grips fås både i læder og i deres eget originale materiale, der både kan vaskes, og som ikke strækker sig med tiden efter brug.

 • Styrke og Koordination

  Er du på jagt efter udstyr til at forøge din styrke på bestemte dele af din krop eller ønsker du at forbedre din teknik, så har vi et rigt udvalg af hjælpemidler til at udvikle din koordination og træne de rette muskler. 

pr. side
Viser 1 - 40 af 74 varer
Viser 1 - 40 af 74 varer