Information

Persondata politik

Nyheder

Tilbud

Behandling

Her finder du et udvalg fra Triggerpoint, Highroller, Tmax, Biotone og Rehband.

Alle produkter benytter vi dagligt, enten i forbindelse med af behandling af klienter eller som anbefaling til egen hjælp.

Brugen af foam rollers og massagebolde medvirker til afhjælpning, behandling og forebyggelse af skader. GRID foam rollers og Triggerpoint massag...

Her finder du et udvalg fra Triggerpoint, Highroller, Tmax, Biotone og Rehband.

Alle produkter benytter vi dagligt, enten i forbindelse med af behandling af klienter eller som anbefaling til egen hjælp.

Brugen af foam rollers og massagebolde medvirker til afhjælpning, behandling og forebyggelse af skader. GRID foam rollers og Triggerpoint massagebolde er særdeles velegnede til massage, opvarmning af muskelvæv, mindskning af mælkesyreophobning og fremmer blod- og iltgennemstrømningen af vævet.

Mere

Underkategorier

 • P2I - Pure2Improve

  Pure2Improve leverer en række gode produkter, herunder elastikbånd og massagebolde Foam-rollers m.m.

 • Rehband

  Rehband er et mærke udviklet af topatleter og fagfolk, der hele tiden tester og videreudvikler på deres produkter for at sikre den absolut bedste træning. Brandet har eksisteret siden 1955, og har siden da produceret et stort udvalg af sportsbandager i høj kvalitet til motion og sport. Rehband kan bruges til alle sportsudøvere, hvad end du træner på hobby- eller eliteplan og retter sig mod de fleste motionsformer og sportsgrene. Rehband bruges af mange professionelle atleter inden for crossfit, og er samtidig officiel sponsor for både det svenske og norske fodboldlandshold.

  Med støttebind fra Rehband vil du opleve en større præstationsevne, bedre resultater under både træning og konkurrence samt en forebyggelse af skader.

  Forebyg skader med Rehband

  Blandt Rehbands produkter finder du et vælg af forskellige støttebind, beskyttelse og kompressionstøj. Herunder er specielt Rehband knæbind samt støttebind til håndled og lægge enormt populære. Dertil laver de også støttebind til arm og ankel, samt et løftebælte til lænden til dig, der løfter tungt. Rehbands støtteprodukter sikrer en forbedret ledstabilitet samt en højere muskelkoordination, der gør din træning endnu mere effektiv og sikker på samme tid, så du kan blive ved med at træne uden at opleve ømhed eller skader. Rehbands produkter laves i et patenteret materiale, der sikrer en god anatomisk pasform til dine led, så du behøver ikke bekymre dig om, om produktet vil passe eller eventuelt rykke sig under din træning.

 • Triggerpoint

  Triggerpoint er de førende indenfor selvbehandling med massage og har udviklet kurser og instruktør uddannelser til deres produkter. Har på shoppen er vi uddannet i Triggerpoint og bruger det til vores klienter til personlig træning og skadesbehandling. Pure2Improve har vi valgt som et godt alternativ til Triggerpoint, P2I tilbyder oftest lidt billigere produkter, men er udvalgt pga. af deres høje standarder i materialevalg og innovation.

pr. side
Viser 1 - 20 af 44 varer
Viser 1 - 20 af 44 varer