Filter

Aktiverede filtre:
  Color
  Produktserie

  Information

  Persondata politik

  Nyheder

  Tilbud

  Brands

  Alle de mærker vi fører på webshoppen er af højeste kvalitet og mange af dem er udviklet i samarbejde med førende atleter indenfor sport.

  Med vores egen mangeårige erfaring indenfor fitness og det danske beredskab, ved vi hvad betydningen af det rigtige udstyr og beklædning betyder.

  Med det rette valg af korrekt udstyr og beklædning, vil det vær...

  Alle de mærker vi fører på webshoppen er af højeste kvalitet og mange af dem er udviklet i samarbejde med førende atleter indenfor sport.

  Med vores egen mangeårige erfaring indenfor fitness og det danske beredskab, ved vi hvad betydningen af det rigtige udstyr og beklædning betyder.

  Med det rette valg af korrekt udstyr og beklædning, vil det være lettere for dig at skulle yde dit maksimale.

  Vi arbejder kontinuerligt med at få nye varemærker på webshoppen. Alle nye varemærker har vi testet af. Ofte i samarbejde med vores atleter.

  Mere

  Underkategorier

  • Under Armour (UA)

   Her på siden har vi samlet vores sortiment af træningstøj fra Under Armour (UA). Vi har alt lige fra  Under armour jakke, Under armour sports BHUnder armour t shirt, Har du et specifikt ønske eller spørgsmål til noget på siden omkring tøjet, så kontakt os gerne.

   Under Armour træningstøj til alle

   Skal du have lækkert træningstøj, som er designet til aktive udøvere, der virkelig sætter pris på træningstøj i en fantastisk kvalitet? Så er Under Armour lige præcis det træningstøj, du leder efter. De laver noget af det mest populære performance gear på markedet lige i øjeblikket - og det er særligt crossfit, der har sat mærket på verdenskortet. Her i shoppen finder du Under Armour sportstøj til både mænd og kvinder i allerbedste kvalitet. De er kendt for sin slidstyrke og holdbarhed, da det er prøvet og testet i vind og vejr af rigtig mange sportsfolk verden over.

   Lækkert design og fantastisk kvalitet

   Under Armour er fremstillet i solide materialer, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Det er et lækkert design, som er trendy og cool, hvorfor det er det foretrukne mærke af rigtig mange. Du finder kun det bedste tøj fra dem her hos os - uanset om du skal bruge et webbingbælte til træning, en vindtæt løbevest eller en lækker tætsiddende træningstrøje til løb. Der er blevet kælet for alle detaljer, hvad angår design- og produktkvalitet, og det er tydeligt at se på deres produkter, at de har gjort det ekstra, der gør deres performance træningstøj ekstraordinært.

   Sportstøj til mange sportsgrene

   Du finder sportstøj fra Under Armour, der er anvendeligt i rigtig mange sportsgrene. Er du mest til løb, finder du helt unikt løbetøj, som kan tage dig tørt og behageligt igennem dine strabadser. Er du mere til en intens træningssession i dit lokale fitnesscenter, finder du nogle virkelig delikate trøjer og sweatshirts, som gør det hele lidt sjovere. Det rigtige tøj gør bare en stor forskel, da du hurtigt vil opleve, hvilken fantastisk pasform og fleksibilitet, træningstøj fra Under Armour har. Det er performance gear i topklasse, som du finder rigtig billigt her i vores webshop.

   Deres træningstøj er til den seriøse udøver og de, som gerne vil have, at tøjet er i topklasse og giver de bedste forudsætninger for en god træning. Tøjet er specialfremstillet i UA Tech, som er åndbart og svedtransporterende.

   Under Armour

   UA er kendt og elsket over hele verden. Her går man op i kvalitet, funktionalitet og design, til både kvinder, mænd og børn. Længere nede kan du læse meget mere om de fantastiske stykker træningstøj, og udvælge dine nye træningsfavoritter!

   Stort udvalg fra UA

   Hos Performancegear.dk har vi et stort udvalg af træningstøj fra Under Armour. Du finder tøj til ethvert behov og enhver sportsgren. Herunder kan du se nogle af de kategorier vi tilbyder fra UA: 

   Undertøj

   Undertøj fra Under Armour findes både til kvinder og mænd. Kendetegnet for undertøj fra UA er deres høje kvalitet og at de er perfekte til at bruge når du træner diverse former for sport. Undertøjet har høj åndbarhed, så du kan forblive komfortabel så lang tid som muligt. Til kvinder findes der blandt andet sports-bh’er med god støtte til både yoga, løb og styrketræning samt g-strenge uden syninger der øger komforten og som ikke kan ses gennem tights.  

   Til mænd findes der åndbare og komfortable underbukser, der både egner sig til sport og til hverdag. I flere modeller finder du firevejs-træksystem, der sørger for at underbukserne sidder perfekt.

   I meget af deres undertøj er der kompression, der kan være behjælpeligt med din performance når du træner. 

   Jakker og trøjer

   Der findes jakker til alle formål fra mærket. Blandt andet er der vandafvisende modeller der egner sig perfekt til en udendørs træning i koldere vejr, mens der er tyndere modeller der er gode til de varmere måneder. De fleste modeller er vindafvisende, så du kan holde temperaturen oppe, mens du træner udendørs. 

   Ønsker du en jakke med den mest optimale varmetilpasning, skal du gå efter modeller med “Reactor”-teknologi, der fungerer i alt slags vejr. 

   Tights

   Et par gode tights er uundværlige, hvis du vil opnå maksimal komfort under din træning. Mange tights fra Under Armour har kompression, så de sidder helt tæt til kroppen, og samtidig er de lavet i lette materialer, så de ikke tynger dig når du træner. 

   Der findes både tights til kvinder og mænd og de egner sig til alt fra løb og styrketræning, til atletik, yoga og gymnastik. 

   Derudover findes de i mange designs, så du kan finde et par der passer til din stil. Vi har blandt andet modeller i flotte farver, metalliske finishes og fine mønstre. Der er også modeller med detaljer i for eksempel mesh og andre materialer. 

   Overdele

   Under Armour har også et bredt udvalg af overdele. Blandt andet T-shirts, toppe, langærmede bluser, sweatshirts og meget andet. Overdele fra Under Armour er af høj kvalitet og er åndbare og komfortable. Med ColdGear-teknologi er overdelene lavet af lette materialer, men kan bruges i alt slags vejr. 

   Sko 

   Sko fra Under Armour er perfekte til din yndlingsform for træning. Dette gælder både udendørs- og indendørsaktiviteter, samt forskellige intensitetsniveauer. Deres sko har en høj fleksibilitet og er komfortable at have på, selv i flere timer. Der er god ventilation og støtte omkring ankel og hæl. Derudover findes de i flotte farver og med fede detaljer.

   Performancegear.dk

   Hos Performancegear.dk er vi vilde med UA og deres fede produkter! Vi fører produkter i høj kvalitet, også fra andre mærker som vi er vilde med. Vi er vilde med sport og dyrker alt fra løb, klatring og wake-boarding til salsa, squash og crossfit. Derfor ved vi også hvad vi vil have og hvad vi vil tilbyde vores kunder, der søger god kvalitet og komfort, kombineret med fede styles og flotte farver. 

   Udover UA tilbyder vi også produkter fra

   • Triggerpoint 

   • Harbinger

   • Icebug 

   • Boompods

   Og mange andre!

  • Triggerpoint

   Triggerpoint laver massageværktøjer, som du selv kan bruge i fitnesscenteret, hjemme i stuen eller når du er på farten. Mærket er respekteret for deres “foam rollers” i utrolig høj kvalitet, der kan bruges af nybegyndere såvel som øvede træningsentusiaster. På denne side kan du læse mere om produkterne fra Triggerpoint, og finde ud af hvad en foam roller kan gøre for dig.  

   Hos Performance Gear finder du både skumruller til hele kroppen og til fødderne, samt massagebolde. 

   Triggerpoints produkter bruges blandt andet til afspænding og udtrækning af sportsfolk, der ønsker en kortere restitutionstid og som ønsker at være mindre ømme efter træning. Produkterne findes i flere hårdheder, og i mange flotte farver. 

   Foam rollers

   Foam rollers, skumruller, massageruller - kært barn har mange navne. Disse ruller findes i forskellige længder og hårdheder, og bruges til at mindske ømhed efter træning. De fungerer ved at man lægger sig eller sætter sig på gulvet, og placerer rullen mellem gulvet og kroppen. Man kan for eksempel rulle på sine ben, sider og arme, og knopperne på massagerullen masserer din krop. Dette øger blodcirkulationen, og er med til at bevirke at du bliver mindre øm efter træning. 

   Rullerne er især populære hos løbere, men mange andre sportsudøvere er ligeledes begyndt at tage rullerne til sig. 

   Hvorfor bruge en foam roller? 

   Der findes flere gode grunde til at bruge de populære skumruller fra Triggerpoint. Som førnævnt hjælper rullerne på blodcirkulationen. Rullerne kan også bruges til udstrækning og afspænding, så du i bedste tilfælde kan mindske chancen for at få skader som forstrækninger og fibersprængninger.  

   Rullerne findes i forskellige hårdheder. Hvis du aldrig har brugt en skumrulle før, eller hvis du ikke er vant til at få massage, kan du starte med en af de blødere ruller, der ikke har så meget tekstur. Der findes også hårde modeller til den garvede “ruller” 

   Rullerne kan modstå mellem 115 og 250 kilo. Under hvert produkt finder du mere information. Der findes også mindre modeller, der blandt andet kan bruges til at rulle under ømme fødder og underarme, hvor vævet kan være mere kompakt. Disse er hårdere i materialet. 

   Massagebolde 

   Hos Performance Gear finder du også Triggerpoint massagebolde, der også kan bruges til at rulle ømme muskler. Boldene er nogle af de bedste på markedet, og er lavet i et skridsikkert materiale, så bolden bliver liggende mens du ruller. Boldene er især gode til at ilte vævet ved brystmusklerne, underarme og hofter, men kan bruges over hele kroppen. Bolden er let og lille, og er derfor perfekt at have med hvis du ofte er på farten, eller hvis du skal ud og rejse. 

   Det rigtige træningstøj

   Når du træner, skal du selvfølgelig have behageligt og stilfuldt træningstøj. Hos Performance Gear er vi vilde med Under Armour, og har derfor et stort udvalg fra mærket, til både kvinder og mænd. Her finder du tøj og sko til mange forskellige sportsgrene, og til både indendørs og udendørs træning i al slags vejr. Komfort og funktionalitet er i fokus, men du kan altid regne med flotte farver og fede designs. 

    

  • Rehband

   Rehband produkter er udviklet i tæt samarbejde med topatleter. De har sammen analyseret og udviklet produkterne, for at du kan få bedst mulig støtte når du skal yde i det daglige og når du skal yde dit maksimale.

   Rehband er absolut et foretrukket mærke når det gælder produkter til aflastning og støtte.

  • Icebug

   Løb hurtigere og bedre med sko fra Icebug

   Icebug er et lille mærke fra Sverige, der siden 2001 har opnået kæmpe succes. Icebugs sko har vundet et utal af priser for deres innovative såler med et fantastisk greb og en evne til at dræne vand. Skoene har især vundet indpas hos løbere inden for alle typer af terrænløb, herunder swim-run, OCR, Ironman og triatlon, der sjældent kommer gennem en løbetur uden våde sko. 

   Med Icebugs avancerede grebsteknologi, behøver du ikke længere være bekymret for at glide rundt på dine løbeture i vinteren. Skoene fra Icebug sikrer dig et fantastisk godt greb og en sikker tur gennem alt slags terræn, så du kan opretholde din træning og din aktive livsstil uden afbrydelser.

   Skil dig ud fra mængden

   Skoene fra Icebug er produceret med den prisbelønnede og patenterede Bugrip-teknologi, der med sin specielle gummiblanding og 15-16 stålknopper sikrer en dynamisk funktion under træningen. Dertil er det også denne teknologi, der sikrer løberen det bedst mulige greb specielt ved terrænløb.

   Icebugs sko skiller sig ud i mængden fra andre typer af triatlon- og terrænsko både i deres kvalitet og funktionalitet samt i deres design og farver, og man vil ofte kunne genkende et par Icebug sko fra lang afstand. Icebug er frontløberen, når det kommer til godt greb, og selvom det svenske firma bliver ved med at videreudvikle på deres produkter, vil fællesnævneren for brandet altid være et godt greb.

  • Boompods

   Prisvindende høretelefoner med utrolig god lyd, Boompods er uden tvivl de bedste høretelefoner du kan få til en rimelig omkostning

   Boompods kommer i mange forskellige størrelser og udformninger afhængigt af hvad du skal bruge dem til, Aquapoden tåler vand og kommer med forskellige beslag, så hvad med at cykle en tur....

  • LeStoff

   LeStoff er en mindre virksomhed fra Østrig, med speciale i produktion af håndklæder, håndklæderne er lavet med en 700 år gammel væveteknik der gør at håndklæderne tørrer lynhurtigt selvom de absorberer samme mængde vand som et tilsvarende håndklæde i størrelse, håndklæderne er ultratynde og er derfor meget lette at transportere, vejer mindre end håndklæder af samme størrelse. de passer perfekt i din træningstaske og lige så godt til din strandkurv.

   Det er blevet meget moderne kun at rejse med håndbagage hvorfor at plads er et vigtigt emne - her er den optimale løsning og husk der er ingen grund til at gå ned på udstyr...

   Almindelige håndklæder fylder sædvanligvis en smule mere end hvad nødvendigt er. Derfor er det ideelt med en type håndklæde, der ikke fylder alverden, men alligevel har en lækker, blød overflade uden at gå på kompromis med dets øvrige egenskaber.

   Her vil håndklæder fra Lestoff opfylde alle krav til et godt håndklæde - uanset om du så skal bruge det til stranden, svømmehallen eller en tur i saunaen. Det gode ved denne type håndklæde er, at det er hurtigtørrende, og derudover ikke optager særlig meget plads i tasken. Hurtigttørrende håndklæder er særlig smarte, hvis du opholder dig udenfor og måske ikke har tiden til at vente på et regulært håndklæde tørrer.

   Det ideelle trænings-og rejsehåndklæde

   Med et LeStoff-håndklæde får du et stort håndklæde på 100 x 180 cm, som kun vejer sølle 275 g. Herved får du altså fingrene i et håndklæde, som har samme størrelse som et klassisk badehåndklæde, men uden at det optager noget særligt plads. På samme tid har det evnen til absorbere en lige så stor mængde vand som et almindeligt håndklæde, hvorfor det altså også er helt ideelt som hverdagshåndklæde. Den helt særlige væveteknik gør det desuden muligt, at vandet, der absorberes, hurtigt fordeles over håndklædets store overflade, hvorfor det netop tørrer hurtigt og af samme grund kan det bruges til mange forskellige formål.

    Vælg farve efter smag

   Når du skal vælge dit LeStoff-håndklæde er udvalget bredt og du kan stort set få fingrene i den farve, du går og synes er flottest. Håndklæderne er vævet tæt, hvilket gør farverne ekstra kraftige at se på. Udover mange farvekombinationer kan du også vælge flere forskellige designs, hvorfor du altså kan finde det perfekte håndklæde. Her kan du også finde solbriller til træning, der matcher håndklædet, hvorved dit outfit uden tvivl vil være on point til strandturen.

  • Harbinger

   Harbinger er en af verdens førende producenter indenfor træningsudstyr til alle former for funktionel træning, fitness og styrkeløft.

   I Harbingers sortiment finder du alt fra grips og løftekroge til antibakterielle træningsmåtter og bælter til styrke træning. Harbinger er kendt som mærke hvor du får ekstremt meget for pengene - vi tøver derfor heller ikke med at anbefale Harbinger træningsprodukter til såvel begyndere som professionelle atleter.

  • Victory Grips

   Måske verdens bedste Grips, produceret og udviklet i USA, foretrukne grips til Crossfit og styrkeløft af de førende atleter. Victory grips er udført i ægte kvalitetslæder og er produceret og udviklet i USA.

   Victory grips foretrækkes af topatleter verden over - og har fans i mange sportsgrene. Mange professionelle crossfit udøvere bruger og anbefaler disse grips til crossfit og blandt styrkeløftere er billedet ofte det samme.

  • P2I - Pure2Improve

   Find alt det gode kvalitetsudstyr fra P2I - Pure2Improve her, stort udvalg til konkurrencedygtige priser

  • 2Pood

   2pood er kendt som Verdensmesterbæltet, bæltet er det officielle US weightlifterbelt og er benyttet af et utal af topatletter.

   Bælterne er især kendetegnet ved deres fede designs og det innovative bæltespænde, WODClamp der gør at du let kan afspænde bæltet og lade det sidde rundt om livet mens du restituerer eller udfør andre øvelser.

   Bælterne er selvfølgeligt godkendt til konkurrencer.

  pr. side
  Viser 1 - 20 af 363 varer
  Viser 1 - 20 af 363 varer