Filter

Aktiverede filtre:
  Color
  Produktserie

  Information

  Persondata politik

  Nyheder

  Tilbud

  Brands

  Alle de mærker vi fører på webshoppen er af højeste kvalitet og mange af dem er udviklet i samarbejde med førende atleter indenfor sport.

  Med vores egen mangeårige erfaring indenfor fitness og det danske beredskab, ved vi hvad betydningen af det rigtige udstyr og beklædning betyder.

  Med det rette valg af korrekt udstyr og beklædning, vil det vær...

  Alle de mærker vi fører på webshoppen er af højeste kvalitet og mange af dem er udviklet i samarbejde med førende atleter indenfor sport.

  Med vores egen mangeårige erfaring indenfor fitness og det danske beredskab, ved vi hvad betydningen af det rigtige udstyr og beklædning betyder.

  Med det rette valg af korrekt udstyr og beklædning, vil det være lettere for dig at skulle yde dit maksimale.

  Vi arbejder kontinuerligt med at få nye varemærker på webshoppen. Alle nye varemærker har vi testet af. Ofte i samarbejde med vores atleter.

  Mere

  Underkategorier

  • Under Armour (UA)

   Her på siden har vi samlet vores sortiment af træningstøj fra Under Armour (UA). Vi har alt lige fra  Under armour jakke, Under armour sports BHUnder armour t shirt, Har du et specifikt ønske eller spørgsmål til noget på siden omkring tøjet, så kontakt os gerne.

   Under Armour træningstøj til alle

   Skal du have lækkert træningstøj, som er designet til aktive udøvere, der virkelig sætter pris på træningstøj i en fantastisk kvalitet? Så er Under Armour lige præcis det træningstøj, du leder efter. Under Armour er noget af det mest populære performance gear på markedet lige i øjeblikket - og det er særligt crossfit, der har sat mærket på verdenskortet. Her i shoppen finder du Under Armour sportstøj til både mænd og kvinder i allerbedste kvalitet. Under Armour er kendt for sin slidstyrke og holdbarhed, da det er prøvet og testet i vind og vejr af rigtig mange sportsfolk verden over.

   Lækker design og fantastisk kvalitet

   Under Armour er fremstillet i solide materialer, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Det er et lækkert design, som er trendy og cool, hvorfor det er det foretrukne mærke af rigtig mange. Du finder kun det bedste tøj fra Under Armour her hos os - uanset om du skal bruge et webbingbælte til træning, en vindtæt løbevest eller en lækker tætsiddende træningstrøje til løb. Der er blevet kælet for alle detaljer, hvad angår design- og produktkvalitet, og det er tydeligt at se på Under Armour, at de har gjort det ekstra, der gør deres performance træningstøj ekstraordinært.

   Sportstøj til mange sportsgrene

   Du finder sportstøj fra Under Armour, der er anvendeligt i rigtig mange sportsgrene. Er du mest til løb, finder du helt unikt løbetøj, som kan tage dig tørt og behageligt igennem dine strabadser. Er du mere til en intens træningssession i dit lokale fitnesscenter, finder du nogle virkelig delikate trøjer og sweatshirts, som gør det hele lidt sjovere. Det rigtige tøj gør bare en stor forskel, da du hurtigt vil opleve, hvilken fantastisk pasform og fleksibilitet, træningstøj fra Under Armour har. Det er performance gear i topklasse, som du finder rigtig billigt her i vores webshop.

   Under Armour er træningstøj til den seriøse udøver og de, som gerne vil have, at tøjet er i topklasse og giver de bedste forudsætninger for en god træning. Tøjet er specialfremstillet i UA Tech, som er åndbart og svedtransporterende.

  • Triggerpoint
  • Rehband

   Rehband er udviklet af topatleter og fagfolk som hele tiden tester og videreudvikler på produkterne

  • Icebug

   ICEBUG er det lille mærke fra Sverige med kæmpe succes, skoene har vundet et utal af priser for deres innovative såler med det fantastiske greb og evnen til at dræne vand. skoene har især vundet indpas hos løbere inden for alle typer af terræn-løb herunder swim-run, OCR, Ironman, triatlon

  • Boompods

   Prisvindende høretelefoner med utrolig god lyd, Boompods er uden tvivl de bedste høretelefoner du kan få til en rimelig omkostning

   Boompods kommer i mange forskellige størrelser og udformninger afhængigt af hvad du skal bruge dem til, Aquapoden tåler vand og kommer med forskellige beslag, så hvad med at cykle en tur....

  • LeStoff

   LeStoff er en mindre virksomhed fra Østrig, med speciale i produktion af håndklæder, håndklæderne er lavet med en 700 år gammel væveteknik der gør at håndklæderne tørrer lynhurtigt selvom de absorberer samme mængde vand som et tilsvarende håndklæde i størrelse, håndklæderne er ultratynde og er derfor meget lette at transportere, vejer mindre end håndklæder af samme størrelse. de passer perfekt i din træningstaske og lige så godt til din strandkurv.

   Det er blevet meget moderne kun at rejse med håndbagage hvorfor at plads er et vigtigt emne - her er den optimale løsning og husk der er ingen grund til at gå ned på udstyr...

  • Harbinger

   Harbinger er en af verdens førende producenter indenfor træningsudstyr til alle former for funktionel træning, fitness og styrkeløft

  • Victory Grips

   Måske verdens bedste Grips, produceret og udviklet i USA, foretrukne grips til Crossfit og styrkeløft af de førende atleter 

  • BARK SP

   Bark SP - er den bedste solbeskyttelse vi har fundet på markedet

   BARK er ikke oliebaseret hvilket betyder at huden kan ånde og derfor er den optimal til fysisk aktivitet men også bare til strandbrug, Bark er vandfast i mindst 4 timer.

   Bark er ikke tilsat Parfumer og indeholder ikke skadelige Parabener.

  pr. side
  Viser 1 - 40 af 243 varer
  Viser 1 - 40 af 243 varer