Information

Persondata politik

Nyheder

Tilbud

Brands

Alle de mærker vi fører på webshoppen er af højeste kvalitet og mange af dem er udviklet i samarbejde med førende atleter indenfor sport.

Med vores egen mangeårige erfaring indenfor fitness og det danske beredskab, ved vi hvad betydningen af det rigtige udstyr og beklædning betyder.

Med det rette valg af korrekt udstyr og beklædning, vil det vær...

Alle de mærker vi fører på webshoppen er af højeste kvalitet og mange af dem er udviklet i samarbejde med førende atleter indenfor sport.

Med vores egen mangeårige erfaring indenfor fitness og det danske beredskab, ved vi hvad betydningen af det rigtige udstyr og beklædning betyder.

Med det rette valg af korrekt udstyr og beklædning, vil det være lettere for dig at skulle yde dit maksimale.

Vi arbejder kontinuerligt med at få nye varemærker på webshoppen. Alle nye varemærker har vi testet af. Ofte i samarbejde med vores atleter.

Mere

Underkategorier

 • Under Armour (UA)

  Her på siden har vi samlet vores sortiment af træningstøj fra Under Armour (UA). Vi har alt lige fra  Under armour jakke, Under armour sports BHUnder armour t shirt, Har du et specifikt ønske eller spørgsmål til noget på siden omkring tøjet, så kontakt os gerne.

  Under Armour træningstøj til alle

  Skal du have lækkert træningstøj, som er designet til aktive udøvere, der virkelig sætter pris på træningstøj i en fantastisk kvalitet? Så er Under Armour lige præcis det træningstøj, du leder efter. Under Armour er noget af det mest populære performance gear på markedet lige i øjeblikket - og det er særligt crossfit, der har sat mærket på verdenskortet. Her i shoppen finder du Under Armour sportstøj til både mænd og kvinder i allerbedste kvalitet. Under Armour er kendt for sin slidstyrke og holdbarhed, da det er prøvet og testet i vind og vejr af rigtig mange sportsfolk verden over.

  Lækker design og fantastisk kvalitet

  Under Armour er fremstillet i solide materialer, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Det er et lækkert design, som er trendy og cool, hvorfor det er det foretrukne mærke af rigtig mange. Du finder kun det bedste tøj fra Under Armour her hos os - uanset om du skal bruge et webbingbælte til træning, en vindtæt løbevest eller en lækker tætsiddende træningstrøje til løb. Der er blevet kælet for alle detaljer, hvad angår design- og produktkvalitet, og det er tydeligt at se på Under Armour, at de har gjort det ekstra, der gør deres performance træningstøj ekstraordinært.

  Sportstøj til mange sportsgrene

  Du finder sportstøj fra Under Armour, der er anvendeligt i rigtig mange sportsgrene. Er du mest til løb, finder du helt unikt løbetøj, som kan tage dig tørt og behageligt igennem dine strabadser. Er du mere til en intens træningssession i dit lokale fitnesscenter, finder du nogle virkelig delikate trøjer og sweatshirts, som gør det hele lidt sjovere. Det rigtige tøj gør bare en stor forskel, da du hurtigt vil opleve, hvilken fantastisk pasform og fleksibilitet, træningstøj fra Under Armour har. Det er performance gear i topklasse, som du finder rigtig billigt her i vores webshop.

  Under Armour er træningstøj til den seriøse udøver og de, som gerne vil have, at tøjet er i topklasse og giver de bedste forudsætninger for en god træning. Tøjet er specialfremstillet i UA Tech, som er åndbart og svedtransporterende.

 • Triggerpoint
 • Rehband
 • TRX
 • Tmax
 • Ezypro 10
 • SKLZ
 • Boompods
pr. side
Viser 1 - 20 af 193 varer
Viser 1 - 20 af 193 varer