TrustPilot Anmeldelser
Trustpilot

Information

Nyheder

Tilbud

Under Armour (UA)

Her på siden har vi samlet vores sortiment af træningstøj fra Under Armour (UA). Har du et specifikt ønske eller spørgsmål til noget på siden omkring tøjet, så kontakt os gerne.

Under Armour træningstøj til alle

Skal du have lækkert træningstøj, som er designet til aktive udøvere, der virkelig sætter pris på træningstøj i en fantastisk kvalitet?...

Her på siden har vi samlet vores sortiment af træningstøj fra Under Armour (UA). Har du et specifikt ønske eller spørgsmål til noget på siden omkring tøjet, så kontakt os gerne.

Under Armour træningstøj til alle

Skal du have lækkert træningstøj, som er designet til aktive udøvere, der virkelig sætter pris på træningstøj i en fantastisk kvalitet? Så er Under Armour lige præcis det træningstøj, du leder efter. Under Armour er noget af det mest populære performance gear på markedet lige i øjeblikket - og det er særligt crossfit, der har sat mærket på verdenskortet. Her i shoppen finder du Under Armour sportstøj til både mænd og kvinder i allerbedste kvalitet. Under Armour er kendt for sin slidstyrke og holdbarhed, da det er prøvet og testet i vind og vejr af rigtig mange sportsfolk verden over.

Lækker design og fantastisk kvalitet

Under Armour er fremstillet i solide materialer, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Det er et lækkert design, som er trendy og cool, hvorfor det er det foretrukne mærke af rigtig mange. Du finder kun det bedste tøj fra Under Armour her hos os - uanset om du skal bruge et webbingbælte til træning, en vindtæt løbevest eller en lækker tætsiddende træningstrøje til løb. Der er blevet kælet for alle detaljer, hvad angår design- og produktkvalitet, og det er tydeligt at se på Under Armour, at de har gjort det ekstra, der gør deres performance træningstøj ekstraordinært.

Sportstøj til mange sportsgrene

Du finder sportstøj fra Under Armour, der er anvendeligt i rigtig mange sportsgrene. Er du mest til løb, finder du helt unikt løbetøj, som kan tage dig tørt og behageligt igennem dine strabadser. Er du mere til en intens træningssession i dit lokale fitnesscenter, finder du nogle virkelig delikate trøjer og sweatshirts, som gør det hele lidt sjovere. Det rigtige tøj gør bare en stor forskel, da du hurtigt vil opleve, hvilken fantastisk pasform og fleksibilitet, træningstøj fra Under Armour har. Det er performance gear i topklasse, som du finder rigtig billigt her i vores webshop.

Under Armour er træningstøj til den seriøse udøver og de, som gerne vil have, at tøjet er i topklasse og giver de bedste forudsætninger for en god træning. Tøjet er specialfremstillet i UA Tech, som er åndbart og svedtransporterende.

Mere

Underkategorier

 • Under Armour T-shirts

  Under Armour t-shirts

  Herunder ser du vores unikke kollektion af Under Armour t-shirts til både mænd og kvinder, som alle er designet i vores særlige UA Tech materiale. Det er en kollektion, som er svedtransporterende og tørrer hurtigt, så du altid har en lækker t-shirt på, som føles vidunderlig. Under Armour har for vane at fremstille nogle flotte t-shirts i en rigtig god kvalitet, som har stillet mange kunder tilfredse. Under Armour er særligt kendt i USA, hvor de har serviceret kvalitetsbevidste sportsudøvere med noget vanvittigt lækkert sportstøj til både mænd og kvinder.

  T-shirts i flot design

  Under Armour har vundet stort indpas i Europa i de senere år. Det er særligt på grund af deres evne til at ramme hovedet på sømmet, hvad angår detaljer og sans for design og æstetik. Med en lækker UA Tech kollektion, som vi har her på siden, får du noget af det ypperste inden for sportstøj, som er gennemtestet og justeret, så det er helt perfekt. For rigtig mange mennesker er kvaliteten ikke alt. Tøjet må godt se godt ud, og det gør det så sandelig også. Der er tænkt på alle detaljer på en Under Armour t-shirt, som typisk kommer i et stilrent og tidløst design, som appellerer til det brede publikum.

  Tæt- eller løstsiddende

  Det er meget forskelligt, hvad folk kan lide at træne i. Derfor kommer Under Armour t-shirts i forskellig pasform, da nogle foretrækker de tætsiddende, mens andre vil have, at de sidder løst på overkroppen. Det er en smagssag, men begge fås til både mænd og kvinder samt i forskellige farver. Uanset hvilken type, du er til, får du en Under Armour t-shirt, som sidder helt fantastisk. Sveden bliver transporteret væk, og du har en renere og mere tør t-shirt i længere tid. Det er forskellen på en t-shirt og på en rigtig god Under Armour t-shirt - nemlig kvaliteten.

 • Under Armour...

  Under Armour sweatshirts.

 • Under Armour Shorts

  Under Armour shorts

  Her på siden finder du vores sortiment af Under Armour shorts, som fås til både mænd og kvinder. Under Armour laver shorts til mange forskellige sportsgrene og er et stærkt brand, der henvender sig til det brede publikum. De har præsteret nogle helt fantastiske short i alle mulige afstøbninger, som kan bruges til løb, træning eller hverdag. Uanset hvilke shorts, du vælger fra Under Armour, så får du et par shorts, som er designet til at behage og som ser virkelig godt ud.

  Kvalitet frem for alt

  Designerne bag Under Armour shorts har taget firmaets kerneværdier og skabt nogle unikke shorts, som er fremstillet til at være rigtig lækre at have på samt være funktionelle. Tag fx Men’s UA Launch Run Racer 2-in-1 Shorts, som hører til blandt de fremmeste løbeshorts på markedet. Der er en lækker overdel i et slidstærkt materiale, som du let kan bevæge dig frit i. Indenunder er der et par røde og lidt længere tætsiddende shorts, som giver varme, så du altid er klar til at yde dit maksimum. Under Armour shorts kommer udelukkende i ekstremt høj produktkvalitet, da de er designet til at tilfredsstille.

  Ultimative shorts til små priser

  Under Armour går benhårdt efter folk, der gerne vil have en uovertruffen produktkvalitet til små penge. Under Armour shorts priserne ligger lavt i forhold til andre velrenommerede sportsmærker - dog helt uden at være ringere i kvaliteten. Tværtimod. Du får de ultimative shorts, når du køber Under Armour. Du finder dem her på siden i løse shorts samt i tætsiddende tights, som er skabt til at sidde helt perfekt, når du fx skal løbe eller træne. De er kvalitetstestet til fulde, så du kan være helt sikker på, at du køber gode shorts fra et brand, som har stor erfaring med at udvikle tøj efter behov samt krav til funktionalitet.

 • Under Armour Leggings

  Under Armour leggings.

 • Under Armour Caps

  Med under armour caps får du et solid produkt der ikke går i stykker. Under armour kasketter er ikke kun beregnet til at holde styr på håret under træningen, eller på løbe turen, men dens design gør det også muligt til et hverdags brug.

 • Under Armour Tights

  Under Armour tights.

 • Under Armour Sko

  Under Armour sko

  Her i kategorien finder du vores Under Armour sko. Vi plejer at sige, at du ikke har prøvet at have et par ordentlige sko på, før du har prøvet vores Under Armour sko. Vi har nogle helt igennem fantastiske løbesko til kvinder, som er designet til at yde rigtig god komfort og støtte. Du kan bruge dem både til dagligdags brug, men også på en løbetur i det fri. Vi har dem i forskellige farver, så du kan vælge den mere diskrete og konservative i sort eller en mere farvet, hvis du godt kan lide lidt mere energisk udstråling og en eksplosion af farver.

  Alsidige sko i topkvalitet

  Hvis du leder efter et par sko, du kan bruge til lidt af hvert, er vores Under Armour sko bestemt noget for dig. Hvorfor købe flere par sko til enkelte formål, når du kan få en rigtig solid kvalitetssko, som er slidstærk og robust. De sidder rigtig godt på foden og er behagelige at både arbejde i samt at løbe i. De er små i størrelserne, hvorfor du bør tage dem et nummer større, end du plejer. Under Armour er ensbetydende med sko i topkvalitet, så du altid får en rigtig god oplevelse og fornemmelse, når du har dine Under Armour sko på.

  Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen

  Typisk betaler du godt over tusinde kroner for at få et par rigtig gode løbesko. Under Armour har fremstillet nogle ekstremt gode løbesko, som ligger i et humant prisleje. Det vil sige, at alle kan være med, og at priserne er til at betale. Selvom prisen er presset i bund, er der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten af hverken ydersål, sål, overdel eller andet på skoene. Det er rendyrket produktkvalitet, som har gjort rigtig mange kunder glade. Under Armour sko er perfekte til dig, der ønsker en kombineret hverdagssko med en sportssko, som du kan bruge ved mange lejligheder.

 • Under Armour Underbukser

  Under Armour underbukser.

 • Under Armour Bukser

  Under Armour Bukser

  Her finder du et varieret udvalg af bukser fra mærket Under Armour. Det er et relativt ungt og fremadstormende mærke, som formår at fremstille bukser i rigtig høj kvalitet. Vi har lækre, slidstærke golfbukser til den kræsne golfspiller, der vil have noget mere for pengene og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. De har en helt perfekt pasform, som giver en fantastisk befriende fornemmelse, når du spiller golf. Der er ikke noget, der strammer eller sidder for løst. Det er en velskabt golfbuks, som du vil elske at trave golfbanerne tynde i.

  Bukser i knivskarp kvalitet

  Vi har et godt udvalg af træningsbukser til alle typer træning. Særligt vores kompressionsbukser er rigtig populære blandt crossfit udøvere, som gerne vil have en tætsiddende træningsbuks, som lægger et godt tryk, der er glimrende for blodomløbet.

  Er du mere til løb, finder du vores løbebukser til kvinder, som er lavet i smukt design og har en rigtig god pasform. Det er en fornøjelse at løbe i dem, da det føles som om, at man ikke har nogen på. De er ikke for varme at have på om sommeren, men de holder stadig kulden ude, når den trænger sig på.

  Træningsbukser for enhver smag

  Er du mere til en almindelig type træningsbukser, som hverken sidder tæt eller for løst, så er vores trousers måske lige noget for dig. Vi har træningsbukser for en bred smag til både mænd og kvinder. Alle vores Under Armour bukser er i den bedste kvalitet, så du har træningsbukser, der holder rigtig længe. Under Armour har valgt at fokusere meget stift på produktkvaliteten, da deres sportstøj skal kunne gøre en forskel. Med et par Under Armour bukser på kan du mærke, at de er fremstillet af kvalitetsmaterialer, som er lækkert, åndbart og svedtransporterende. Du får et par unikke bukser, hvor der er tænkt på enhver detalje, når du køber Under Armour bukser.

 • Under Armour Tasker

  Under Armour tasker.

pr. side
Viser 1 - 100 af 198 varer
Viser 1 - 100 af 198 varer