Filter

Aktiverede filtre:
  Color
  Produktserie

  Information

  Persondata politik

  Nyheder

  Tilbud

  Under Armour (UA)

  Her på siden har vi samlet vores sortiment af træningstøj fra Under Armour (UA). Vi har alt lige fra  Under armour jakke, Under armour sports BHUnder armour t shirt, Har du et specifikt ønske eller spørgsmål til noget på siden omkring tøjet, så kontakt os gerne.

  Under Armour træningstøj til alle

  Skal du have lækkert træningstøj, som er designe...

  Her på siden har vi samlet vores sortiment af træningstøj fra Under Armour (UA). Vi har alt lige fra  Under armour jakke, Under armour sports BHUnder armour t shirt, Har du et specifikt ønske eller spørgsmål til noget på siden omkring tøjet, så kontakt os gerne.

  Under Armour træningstøj til alle

  Skal du have lækkert træningstøj, som er designet til aktive udøvere, der virkelig sætter pris på træningstøj i en fantastisk kvalitet? Så er Under Armour lige præcis det træningstøj, du leder efter. Under Armour er noget af det mest populære performance gear på markedet lige i øjeblikket - og det er særligt crossfit, der har sat mærket på verdenskortet. Her i shoppen finder du Under Armour sportstøj til både mænd og kvinder i allerbedste kvalitet. Under Armour er kendt for sin slidstyrke og holdbarhed, da det er prøvet og testet i vind og vejr af rigtig mange sportsfolk verden over.

  Lækker design og fantastisk kvalitet

  Under Armour er fremstillet i solide materialer, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Det er et lækkert design, som er trendy og cool, hvorfor det er det foretrukne mærke af rigtig mange. Du finder kun det bedste tøj fra Under Armour her hos os - uanset om du skal bruge et webbingbælte til træning, en vindtæt løbevest eller en lækker tætsiddende træningstrøje til løb. Der er blevet kælet for alle detaljer, hvad angår design- og produktkvalitet, og det er tydeligt at se på Under Armour, at de har gjort det ekstra, der gør deres performance træningstøj ekstraordinært.

  Sportstøj til mange sportsgrene

  Du finder sportstøj fra Under Armour, der er anvendeligt i rigtig mange sportsgrene. Er du mest til løb, finder du helt unikt løbetøj, som kan tage dig tørt og behageligt igennem dine strabadser. Er du mere til en intens træningssession i dit lokale fitnesscenter, finder du nogle virkelig delikate trøjer og sweatshirts, som gør det hele lidt sjovere. Det rigtige tøj gør bare en stor forskel, da du hurtigt vil opleve, hvilken fantastisk pasform og fleksibilitet, træningstøj fra Under Armour har. Det er performance gear i topklasse, som du finder rigtig billigt her i vores webshop.

  Under Armour er træningstøj til den seriøse udøver og de, som gerne vil have, at tøjet er i topklasse og giver de bedste forudsætninger for en god træning. Tøjet er specialfremstillet i UA Tech, som er åndbart og svedtransporterende.

  Mere

  Underkategorier

  • Under Armour T-shirts

   Under Armour t-shirts

   Herunder ser du vores unikke kollektion af Under Armour t-shirts til både mænd og kvinder, som alle er designet i vores særlige UA Tech materiale. Det er en kollektion, som er svedtransporterende og tørrer hurtigt, så du altid har en lækker t-shirt på, som føles vidunderlig. Under Armour har for vane at fremstille nogle flotte t-shirts i en rigtig god kvalitet, som har stillet mange kunder tilfredse. Under Armour er særligt kendt i USA, hvor de har serviceret kvalitetsbevidste sportsudøvere med noget vanvittigt lækkert sportstøj til både mænd og kvinder.

   T-shirts i flot design

   Under Armour har vundet stort indpas i Europa i de senere år. Det er særligt på grund af deres evne til at ramme hovedet på sømmet, hvad angår detaljer og sans for design og æstetik. Med en lækker UA Tech kollektion, som vi har her på siden, får du noget af det ypperste inden for sportstøj, som er gennemtestet og justeret, så det er helt perfekt. For rigtig mange mennesker er kvaliteten ikke alt. Tøjet må godt se godt ud, og det gør det så sandelig også. Der er tænkt på alle detaljer på en Under Armour t-shirt, som typisk kommer i et stilrent og tidløst design, som appellerer til det brede publikum.

   Tæt- eller løstsiddende

   Det er meget forskelligt, hvad folk kan lide at træne i. Derfor kommer Under Armour t-shirts i forskellig pasform, da nogle foretrækker de tætsiddende, mens andre vil have, at de sidder løst på overkroppen. Det er en smagssag, men begge fås til både mænd og kvinder samt i forskellige farver. Uanset hvilken type, du er til, får du en Under Armour t-shirt, som sidder helt fantastisk. Sveden bliver transporteret væk, og du har en renere og mere tør t-shirt i længere tid. Det er forskellen på en t-shirt og på en rigtig god Under Armour t-shirt - nemlig kvaliteten.

  • Under Armour...

   Under Armour sweatshirts er kvalitetstestede trøjer, du kan få i et utal af modeller. Uanset om du ønsker at anvende trøjen til træning eller som en ekstra foranstaltning mod det drilske danske vejr, kan du være sikker på, at den vil yde dig god beskyttelse, hvad end det regner, sner eller blæser.

   Vores Under Armour sweatshirts og hættetrøjer kommer blandt andet med StormGear 1ⓒ og ColdGearⓒ, som er en teknologi, der aktivt beskytter dig mod vind og vejr. Trøjerne er således både vand- og vindtætte. Det betyder, at du kan anvende trøjerne til udendørs træning uden at risikere at fryse.

   Alle vores trøjer, sweatshirts og hættetrøjer fra Under Armour har et unikt design, hvor der er tænkt på alle detaljer. På trods af deres store vejrbestandighed får du stadig en let trøje, som er yderst behagelig at have på. Og trøjernes lækre look gør dem anvendelige til både hverdag og naturligvis træning.

  • Under Armour Shorts

   Under Armour shorts

   Her på siden finder du vores sortiment af Under Armour shorts, som fås til både mænd og kvinder. Under Armour laver shorts til mange forskellige sportsgrene og er et stærkt brand, der henvender sig til det brede publikum. De har præsteret nogle helt fantastiske short i alle mulige afstøbninger, som kan bruges til løb, træning eller hverdag. Uanset hvilke shorts, du vælger fra Under Armour, så får du et par shorts, som er designet til at behage og som ser virkelig godt ud.

   Kvalitet frem for alt

   Designerne bag Under Armour shorts har taget firmaets kerneværdier og skabt nogle unikke shorts, som er fremstillet til at være rigtig lækre at have på samt være funktionelle. Tag fx Men’s UA Launch Run Racer 2-in-1 Shorts, som hører til blandt de fremmeste løbeshorts på markedet. Der er en lækker overdel i et slidstærkt materiale, som du let kan bevæge dig frit i. Indenunder er der et par røde og lidt længere tætsiddende shorts, som giver varme, så du altid er klar til at yde dit maksimum. Under Armour shorts kommer udelukkende i ekstremt høj produktkvalitet, da de er designet til at tilfredsstille.

   Ultimative shorts til små priser

   Under Armour går benhårdt efter folk, der gerne vil have en uovertruffen produktkvalitet til små penge. Under Armour shorts priserne ligger lavt i forhold til andre velrenommerede sportsmærker - dog helt uden at være ringere i kvaliteten. Tværtimod. Du får de ultimative shorts, når du køber Under Armour. Du finder dem her på siden i løse shorts samt i tætsiddende tights, som er skabt til at sidde helt perfekt, når du fx skal løbe eller træne. De er kvalitetstestet til fulde, så du kan være helt sikker på, at du køber gode shorts fra et brand, som har stor erfaring med at udvikle tøj efter behov samt krav til funktionalitet.

  • Under Armour Leggings

   Under Armour leggings.

  • Under Armour Caps

   Hvis du er en ivrig bruger af kasket, ved du, at det er meget vigtigt, at kasketten både har en god pasform og er behagelig at have på hovedet. Med en Under Armour cap er du fuldstændig sikker på at få en kasket, der til fulde lever op til disse krav.

   Hvis du vælger at anvende din kasket, når du skal træne hårdt, ved du, at det meget let kan ske, at hovedet bliver meget varmt. Under Armour kasketterne er udstyret med HeatGearⓒ, som er et svedbånd, der trækker varmen væk fra hovedet. På den måde kan du selv i stressede og hårde situationer føle dig afkølet og tør.

   Vi har Under Armour kasketter til både mænd og kvinder og gældende for alle modeller er det, at designet er klassisk med et moderne snit. De flotte mørke og lyse farver gør dem anvendelige i al slags tøj, og du kan bruge kasketten til træning eller som et stilrent element til daglig.

  • Under Armour Tights

   Under Armour tights.

  • Under Armour Sko

   Under Armour sko

   Her i kategorien finder du vores Under Armour sko. Vi plejer at sige, at du ikke har prøvet at have et par ordentlige sko på, før du har prøvet vores Under Armour sko. Vi har nogle helt igennem fantastiske løbesko til kvinder, som er designet til at yde rigtig god komfort og støtte. Du kan bruge dem både til dagligdags brug, men også på en løbetur i det fri. Vi har dem i forskellige farver, så du kan vælge den mere diskrete og konservative i sort eller en mere farvet, hvis du godt kan lide lidt mere energisk udstråling og en eksplosion af farver.

   Alsidige sko i topkvalitet

   Hvis du leder efter et par sko, du kan bruge til lidt af hvert, er vores Under Armour sko bestemt noget for dig. Hvorfor købe flere par sko til enkelte formål, når du kan få en rigtig solid kvalitetssko, som er slidstærk og robust. De sidder rigtig godt på foden og er behagelige at både arbejde i samt at løbe i. De er små i størrelserne, hvorfor du bør tage dem et nummer større, end du plejer. Under Armour er ensbetydende med sko i topkvalitet, så du altid får en rigtig god oplevelse og fornemmelse, når du har dine Under Armour sko på.

   Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen

   Typisk betaler du godt over tusinde kroner for at få et par rigtig gode løbesko. Under Armour har fremstillet nogle ekstremt gode løbesko, som ligger i et humant prisleje. Det vil sige, at alle kan være med, og at priserne er til at betale. Selvom prisen er presset i bund, er der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten af hverken ydersål, sål, overdel eller andet på skoene. Det er rendyrket produktkvalitet, som har gjort rigtig mange kunder glade. Under Armour sko er perfekte til dig, der ønsker en kombineret hverdagssko med en sportssko, som du kan bruge ved mange lejligheder.

  • Under Armour Underbukser

   Hvis du er på udkig efter et par underbukser, der egner sig fortrinligt til at anvende, når du bruger dine kræfter i fitnesscentret, eller du blot gerne vil have underbukser, som har en fantastisk pasform, skal du kaste et nærmere blik på vores kollektion fra Under Armour.

   Med den specielle HeatGearⓒ teknologi er disse underbukser designet på sådan en vis, at de let leder sved bort og regulerer kropstemperaturen, så du føler dig nedkølet, tør og let. På den måde bliver træningen også i den henseende en fornøjelse.

   Pasformen er udformet, så underbukserne bliver siddende, hvor de skal. Uanset om du bruger dem til hverdag eller i mere krævende situationer, kan du altid være sikker på at få en førsteklasses oplevelse. Under Armour er et kvalitetstestet brand, hvor du altid er sikker på at få en vare, som lever op til alle dine forventninger.

  • Under Armour Bukser

   Under Armour Bukser

   Her finder du et varieret udvalg af bukser fra mærket Under Armour. Det er et relativt ungt og fremadstormende mærke, som formår at fremstille bukser i rigtig høj kvalitet. Vi har lækre, slidstærke golfbukser til den kræsne golfspiller, der vil have noget mere for pengene og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. De har en helt perfekt pasform, som giver en fantastisk befriende fornemmelse, når du spiller golf. Der er ikke noget, der strammer eller sidder for løst. Det er en velskabt golfbuks, som du vil elske at trave golfbanerne tynde i.

   Bukser i knivskarp kvalitet

   Vi har et godt udvalg af træningsbukser til alle typer træning. Særligt vores kompressionsbukser er rigtig populære blandt crossfit udøvere, som gerne vil have en tætsiddende træningsbuks, som lægger et godt tryk, der er glimrende for blodomløbet.

   Er du mere til løb, finder du vores løbebukser til kvinder, som er lavet i smukt design og har en rigtig god pasform. Det er en fornøjelse at løbe i dem, da det føles som om, at man ikke har nogen på. De er ikke for varme at have på om sommeren, men de holder stadig kulden ude, når den trænger sig på.

   Træningsbukser for enhver smag

   Er du mere til en almindelig type træningsbukser, som hverken sidder tæt eller for løst, så er vores trousers måske lige noget for dig. Vi har træningsbukser for en bred smag til både mænd og kvinder. Alle vores Under Armour bukser er i den bedste kvalitet, så du har træningsbukser, der holder rigtig længe. Under Armour har valgt at fokusere meget stift på produktkvaliteten, da deres sportstøj skal kunne gøre en forskel. Med et par Under Armour bukser på kan du mærke, at de er fremstillet af kvalitetsmaterialer, som er lækkert, åndbart og svedtransporterende. Du får et par unikke bukser, hvor der er tænkt på enhver detalje, når du køber Under Armour bukser.

  • Under Armour Tasker

   Uanset om du skal ud at løbe, til fodboldtræning eller en tur op i fitnesscentret, er det absolut en god idé at sørge for at have tjek på dit træningstøj. Vi har række forskellige sportstasker fra Under Armour, der alle har det til fælles, at der er tænkt på detaljerne, så du bruge kræfterne på at bevare overblikket.

   Hvis du har brug for en stor sportstaske, der på samme tid er både vand- og vindtæt, eller du måske snarere er på udkig efter en mindre og mere handy holder til dine vandflasker, når du er ude på en lang løbetur, er Under Armour leveringsdygtige i netop det.

   Under Armour sportstasker er designet i mørke nuancer, og vi har sågar en sportstaske, der er stor nok til at rumme en basketball. Med en høj grad af slidstyrke og små smarte finesser kan disse sportstasker være med til at gøre din træning og din hverdag en smule lettere.

  pr. side
  Viser 1 - 40 af 256 varer
  Viser 1 - 40 af 256 varer