Information

Persondata politik

Nyheder

 • Pilatesbold, 75 cm.

  Pilatesbold, 75 cm.

  Pilatesbold til hjemmebrug, gym workouts, yoga og pilates. Perfekt til...

  189,00 dkk
 • P2I - Sandbag

  P2I - Sandbag

  Træning med sandsække eksisteret i lang tid, da det er en meget effektiv...

  529,00 dkk
 • P2I - Weighted Vest

  P2I - Weighted Vest

  Den vægtede vest gør din træning ekstremt intensiv. Den ekstra vægt får...

  599,00 dkk
 • P2I - Show Weights - sko vægte

  P2I - Show Weights - sko vægte

  På grund af montering og fordeling af  vægt omkring dine fødder er...

  299,00 dkk
 • P2I - Lateral Trainer

  P2I - Lateral Trainer

  Lateral træning bruges som udgangspunkt til at styrke dine led. Lateral...

  169,00 dkk
 • P2I - Sprintsac

  P2I - Sprintsac

  Sprintsac - med variabel Vægt-slæde gør det muligt at styrke kroppens...

  749,00 dkk
 • P2I - Reaction Ball

  P2I - Reaction Ball

  Pure2Improve Reaction Trainer forbedrer hånd-øje koordiantion,...

  59,00 dkk
 • P2I - Pressure Pointer

  P2I - Pressure Pointer

  Pressure Pointer gør det muligt for dig simpelt og let at lindre...

  99,00 dkk

Tilbud

Under Armour Tights

Under Armour er kendt og elsket af mange for deres flotte produkter i høj kvalitet, og deres tights er ingen undtagelse. Hos Performance Gear er vi også vilde med mærket, og har et stort udvalg til både kvinder og mænd. 

Der findes et bredt udvalg af tights på vores side. Flere egner sig til mange forskellige former for træning, og andre modell...

Under Armour er kendt og elsket af mange for deres flotte produkter i høj kvalitet, og deres tights er ingen undtagelse. Hos Performance Gear er vi også vilde med mærket, og har et stort udvalg til både kvinder og mænd. 

Der findes et bredt udvalg af tights på vores side. Flere egner sig til mange forskellige former for træning, og andre modeller er perfekt som et ekstra lag, i de kolde måneder.  Tights er populære af flere grunde. Deres tætsiddende design gør dem komfortable, og kan føles som et ekstra lag hud. Mange modeller er også højtaljede, hvilket er populært hos mange kvinder, fordi det giver øget komfort og sørger for at de bliver hvor de skal. Et bredt bånd i livet er med til at give endnu bedre komfort. 

Derudover er de gode at træne i året rundt, og mange modeller kan bruges som et ekstra lag under shorts eller træningsbukser, hvis du holder af at træne udendørs i kulden. 

Nedenfor kan du læse mere om produkterne til både kvinder og mænd. 

Tights til kvinder 

Under Armour har et stort udvalg af tights til kvinder. Mærket sørger for at kombinere funktionalitet, stil og komfort, så du kan koncentrere dig om din træning. Under Armour tights til kvinder findes i mange flotte farver og har detaljer som mesh og grafiske mønstre. 

Derudover finder du også flere af Under Armours teknologier i de forskellige modeller. Blandt andet Heatgear materialet, der er med til at holde temperaturen nede når du træner. 

Der er også flere modeller med let kompression, der er behageligt og sidder helt tæt til kroppen. 

Lige meget om du er til helt lange modeller med et bredt bånd i livet eller en cropped model, finder du helt sikkert et par Under Armour tights til kvinder, der passer til din stil og dine behov. 

Tights til mænd 

Mærket har også et udvalg af tights til mænd. Modellerne er populære blandt løbere, fordi de har stor bevægelig og komfort. Ligeledes har modellerne ergonomiske syninger der ikke er generende på kroppen, og er med til at give øget komfort, mens du træner. Andre teknologier som ColdGear og Compression, sikrer at du kan løbe udendørs uden at fryse, med materiale der føles som et ekstra lag hud, og som sidder helt tæt på kroppen. 

Flere modeller har fire-vejs-stræk, der gør at materialet former sig perfekt efter din krop. Derudover kan tights til mænd enten bruges som det eneste lag, eller som et basislag under shorts eller bukser. 

Korte tights

Korte tights i shorts-længde kan bruges selv eller som et ekstra lag under shorts. Flere modeller har samme teknologier som de lange tights, og er perfekte til indendørs træning eller til træning i de varme måneder. 

Andre produkter fra mærket 

Vi fører mange andre produkter fra Under Armour. Lige meget om du mangler et nyt par træningssko eller en fed trøje, har vi helt sikkert noget der passer til dig. Nedenfor kan du se flere af vores produkter fra mærket. 

 

Mere
Viser 1 - 22 af 22 varer
Viser 1 - 22 af 22 varer