Mest solgte

Information

Persondata politik

Nyheder

Tilbud

Recovery Sleepwear - Nattøj der gør din søvn ekstraordinær

maj 25, 2020

Jeg kan ikke sove

Oplever du tit at have svært ved at falde i søvn om aftenen, og bruger du tit timer på at vende og dreje dig i sengen? De fleste ved, hvor frustrerende det er ikke at kunne falde i søvn, vel vidende at der venter en tidlig hverdag dagen efter.

Sørg for at få dyrket motion i løbet af dagen, og gør din krop træt og klar til at sove på en naturlig måde. Det er dog ikke så smart at gøre tæt på din sengetid, da kroppen ved motion frigiver stoffer, der faktisk er med til at give mere energi. I hvert fald i et kort interval efterfølgende. Så tilpas gerne din træning så du når at falde ned igen, inden du skal sove.

Sveder du om natten?

Der kan være mange årsager til, at du oplever at have svedeture om natten, men generelt set kommer det af, at kroppen prøver at komme af med en overskydende varme for at holde kropstemperaturen nede på omkring 37 grader. Den overskydende varme kan både komme ved, at der er for varmt i soveværelset, eller det kan skyldes, at du sover i for varmt nattøj.

Sover du fx i syntetisk nattøj, er det ikke muligt for kroppen at ånde og på anden vis at komme af med den overskydende varme. Derfor er det enormt vigtigt at vælge det rigtige tøj at sove i, så din krop har let ved at opretholde den optimale temperatur, uden at du behøver at ligge badet i sved. Der findes heldigvis flere rigtig gode muligheder til netop dette.

Recovery Sleepwear er optimalt til dig, der har brug for at præstere, og som samtidig gerne vil undgå ømme muskler. Til en god nats søvn uden svedeture er Recovery Sleepwear det naturlige valg, og tøjets teknologi er med til at forøge din blodcirkulation og din restitutionsevne. Med Recovery Sleepwear oplever du både at sove tungere og træne bedre.

Categories