✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt     ✓ dag-til-dag levering

Modeller

SMART-BOMB

LA-BOMBA

FRANCO-BOMB

JACO-BOMB

GOMER-BOMB

SE ALLE

PRODUKTER

Om Bomber

Bomber Floating Eyewear er Skabt til Vandsport med udgangspunktet i at de flyder, Men Bomber er meget mere end det, med lethed og EVA-skum opnår du en briller der ikke falder af for et godt ord, brillerne benyttes til dagligt af sportsfolk i alle genre til stor tilfredshed for den enkelte udøver. Her får du endeligt en solbrille efter dit valg af stil og farve, der sidder med et sikkert greb og kan bruges som både streetwear og til sport. Der bliver alene i Europa årligt købt flere solbriller end der er befolkning, end væsentlig del af disse lever ikke op til forventningen og/eller havner under vandet overflade til stor skade for miljøet. Solbrillerne er naturligvis polariserende og et udvalg af modellerne fås også med fotokromatiske linser.

Polariserende

Bomber Eyewear bruger sprøjtestøbte polycarbonatlinser til overlegen slagfasthed, reduceret vægt og ydeevne i en lang række temperaturer. Vores linser tilbyder fuld UV-400-beskyttelse og sikrer et klart udsyn under alle forhold. Alle Bomber Eyewear-linser har decentreret optik for at give forvrængningsfrit syn, hvilket behager dine øjenmuskler. Derudover er alle vores linser polariserede! Solens stråler reflekterer lys i alle retninger, så når en stråle rammer en flad overflade, skinner det reflekterede lys tilbage mod øjet og forstørres og forårsager blænding. Blænding er en ægte buzzkill. Det reducerer din dybdeopfattelse, forvrænger din opfattelse og farveopfattelse og kan endda midlertidigt blinde dig. Det kemiske filter på linserne i vores polariserede solbriller er designet til at absorbere vandrette lysbølger, mens det stadig tillader lodrette bølger at passere igennem. Da lys kun bevæger sig i en retning gennem polariserede linser, elimineres blænding og refleksioner fra forskellige genstande, såsom fortov, vand, sne og glas betydeligt. De sikrer et klart udsyn med fremragende afstandsopfattelse

EVA - Skum

EVA-Skum: Med patentbeskyttelse er Bomber den eneste producent, der tilføjer ikke-giftigt EVA-skum af høj kvalitet til brillerne. Alle Bomber-briller med dette skum er fuldt ud garanteret, at Flyde :Ingen andre flydende briller giver den samme overlegne opdrift.

Grip: Skridsikker EVA konverterer dine briller til stropløse beskyttelsesbriller. Skummet griber og glider aldrig. Undgå tørre øjne: Lige nok skum ved kanterne holder hvirvel af støv og tør luft i at dannes nær dine øjne. JustFeel Good: EVA-skummets glathed, jævne temperatur og generelle komfort giver dig mulighed for at bære dine briller længere ad gangen

Lethed og komfort

Vægt: Solbrillerne vejer i gennemsnit 86 gram (lille forskel på modellerne) hvilket til sammenligning med de fleste mærke-briller svarer til 3/5 dele og har stor betydning for den træthed på næseryggen og over ørene du oftest oplever efter en hel dag med solbriller på. Eftersom at solbrillerne ikke er konstrueret til at klemme om dit hoved for at have greb, ment holder greb ved hjælp af det bløde og ikke-klæbende skum. Vil du i kombination af lethed og skummets effekt ikke opleve ubehag ved lang tids brug af Bomber Eyewear.