Din indsats fortjener en god garderobe med træningstøj. God Form har sammen med Performancegear udvalgt en stærk serie af Under Armour tøj og tilhørende Cykeltøj fra Craft. her kan du se udvalget og nederst på siden kan du læse mere om det praktiske.

Under Armour betyder oversat fra engelsk = iført udrustning og det er præcis hvad du bliver ved at vælge dette svedafvisende og godt ventilerende tøj.  Aftalen imellem God Form og PerformanceGear betyder at du får mindst 20% på tøjet og så lige et logo-tryk som dit bevis på medlemskab af danmarks bedste træningstilbud.

Hvis du mangler andet til træningstasken, strømper, kasketter eller lignende så kan Performancegear shoppen helt sikkert også hjælpe med det. Det kan sagtens bestilles i samme ordre, dog er God Form kollektionen et par dage længere undervejs, da der jo først lige skal trykkes på tøjet. Men flot bliver det.

Husk at besøge God Form´s hjemmeside og SOME så du ikke går glip af alt det der sker – klik blot på dette link så er du allerede på vej dertil.