Handels- og leveringsbetingelser

Dette er de generelle handelsbetingelser for PerformanceGear.dk, som altid gælder for samhandel med PerformanceGear.dk, hvis ikke andet er nævnt.

PerformanceGear.dk gør sit yderste for at angive korrekte oplysninger om varerne på siden, og de rabatter og tilbud der gives, men fejl kan ske. Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt for udsolgte varer.

Betaling

PerformanceGear.dk modtager betaling med VISA/Dankort, VISA og MasterCard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

PerformanceGear.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Gavekort

Gavekort købt på performancegear.dk er gyldige i 36 måneder efter udstedelsesdato. Det er muligt at bruge værdien af gavekort over flere køb, indtil hele værdien på gavekortet er opbrugt. Overskydende værdi på gavekort udbetales ikke, men kan kun benyttes ved køb af varer på performancegear.dk.

Levering

Performancegear.dk leverer indenfor 48 hverdags timer, ved ordrer indgået inden kl. 14.00. vi bestræber os altid på at fremsende din varer på første hverdag for ordrens indgåelse.

Pakker sendes via GLS. For privatpersoner kan der tilbydes levering til nærmeste pakkeshop eller udbringning til adresse.

For levering til virksomhed, kan der vælges levering til pakkeshop eller levering til Erhverv, dog efterkommer vi kun levering til Erhverv i det omfang at der er en registreret  virksomhed og CVR. nr. på adressen eller at der vælges "deposit-service" som tilvalg, hvorved at GLS tillades at efterlade forsendelsen på aftalt placering på modtagers ansvar.

Ved ordrer under DKK 399,00 er prisen for levering til pakkeshop DKK 49,00, og for levering til døren DKK 68,00. Ved ordrer lig eller over DKK 399,00 er prisen for levering til pakkeshop DKK 0, og for levering til døren DKK 29,00. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Vi dækker returomkostningerne ved reklamation. Hvis du ønsker, at vi dækker returomkostninger, så gør os opmærksom på dette, når du sender os en mail, så vil vi hurtigst muligt sende dig et returlabel du kan sætte på din pakke. Sender du produktet retur for egen regning, har vi som udgangspunkt ikke mulighed for at kreditere dig fragtomkostningerne.

Ved returnering og reklamationer rettes henvendelse til:

Performancegear.dk
Performance Gear ApS
Bygmestervej 6
2400 København NV

Tlf.:+45 93 30 46 46

E-mail: info@performancegear.dk

CVR: 39547422

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Returnering

For at returnere din varer kan du med fordel benytte vores returportal og hurtigst muligt hjælpe dig selv til at returnere varen til os, benyt dette link: Gå til returportal

Julegaver (og andre gaver)

Varer der er købt i perioden 15 november til 22 december kan byttes helt frem til 10 januar, såfremt at varen er ubrugt. se evt. kapitlet nedenfor om varens stand, når du sender den retur. varer der købes udenfor denne periode kan der aftales særskilt forlænget returret på ved henvendelse til vores kundeservice.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Vi dækker returomkostningerne ved ombytning til et andet produkt. Hvis du ønsker, at vi dækker returomkostninger, så gør os opmærksom på dette, når du sender os en mail, så vil vi hurtigst muligt sende dig et returlabel du kan sætte på din pakke. Sender du produktet retur for egen regning, har vi som udgangspunkt ikke mulighed for at kreditere dig fragtomkostningerne.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@performancegear.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular i vores returportal. Den finder du her: Fortrydelsesformular

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Rabatter

Såfremt man har opnået en rabat ved køb af et sæt og man refunderer dele af sættet, bortfalder rabatten for sættet, og man får refunderet differencen i forhold til den gældende pris på de tilbageværende produkter.

Persondata Politik

Se venligst PERSONDATA POLITIK