✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Home 5 Kunde Service

Kunde Service

Find dit emne og læs mere

Pris Match - vi justerer priserne dagligt med vores prisrobot!

Vi har implementeret en prisrobot på Performancegear som dagligt scanner priserne hos vores konkurrenter og juster priserne på vores produkter, så vi hele tiden er blandt de billigste på markedet. på den måde får du altid som kunde vores sortiment til den skarpeste pris.

Du behøves ikke at shoppe rundt på hele nettet for at sammenligne priser, men det kan jo ske at du alligevel har fundet samme vare et andet sted, så hører vi gerne fra dig og vi vil gerne matche prisen….

Skulle du mod forventning finde en vare hos en konkurrent som er billigere end hos os, matcher vi prisen for dig!.
Det eneste du skal gøre er at kontakte os via vores kontakt formular hvor du indsætter et link, på vores vare, og et link med den samme vare fra en anden online shop som du mener er billigere end vores pris.

Når vi har verificeret at shoppen og varen overholder vores betingelser for prismatch, vil du modtage et link retur på din mail, hvorpå du kan bestille varen til en 100% matchende pris.

Vigtigt
For at gøre brug af 100% prismatch skal du helst indberette prisdifferencen før du afgiver din ordre på vores webshop.
Derfor bestil først når du har fået en godkendelse fra os pr. mail!.

For at sikre en fair sammenligning, skal disse enkle krav opfyldes inden en 100% prismatch kan gøres gældende:

-Det skal være hos en dansk online shop med dansk cvr nr. og varelager placeret i Danmark.   
-Varen skal være på lager, og til levering inden for 1-3 dage.
-Varen skal være nøjagtig den samme; Producent, kvalitet, farve osv.   
-Dokumentationen skal være i form af et link til varen.   
-Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).   
 -100% prismatch gælder varer, der reelt er tilgængelige, og dermed ikke tilbud eller kø tilbud med begrænsede antal/tid.100% prismatch gælder ikke tilbud, der kræver et medlemskab, som f.eks. en indkøbsforening, kundeklub eller nogen form for betaling for at få adgang til tilbuddet.  

100% prismatch omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti/reklamationsret og forbrugerbeskyttelse

Fragtfri Levering

Vi giver altid fragtfri Levering ved ordre over 499,- kr. ved levering med PostNord – MyPack Collect, dertil har vi oftest tilbud om fragt til modtagere af vores nyhedsbreve. foretrækker du at få dine pakker leveret hjem så koster det blot 19,-  kr. med PostNord MyPack Home. Vil du have dine pakker leveret til arbejdspladsen, kan du vælge PostNord Parcel. levering til Erhverv.

Fragttyperne tilbydes også med GLS – hvis du foretrækker dette.

Pakker til udlandet leveres i samarbejde med PostNord.

 

Se alle vores fordelagtige priser på fragt

90 dages gratis retur eller ombytning

Har du modtaget en pakke du ikke er tilfreds med eller en vare i forkert størrelse, tilbyder Performancegear.dk 90 dages gratis ombytning. Du kan desuden også returnere din vare i samme periode – ved at benytte vores returlabel,

Dette gælder dog kun i Danmark (Ikke udland, Færøerne og Grønland).

Hvis du ønsker at bytte dine varer, har vi gjort det nemt for dig. Besøg retur og følg instruktionerne. Til sidst kan du printe label hvis du ikke fandt den sammen med varerne vi fremsendte eller den er beskadiget og derefter sende varen retur.

Bemærk at varer købt inden 01 januar 2022 opkræves et fragtgebyr på 35 kr. ved benyttelse af vores Label.

Dag-til-dag levering på vores varer

Bestil før kl. 15.00 på hverdage så sender vi varen samme dag, vores varer er på vores lager!

PostNord tilbyder omdeling i weekenderne og du kan også få din pakke sendt til en pakkeshop eller pakkeboks med både GLS og PostNord. Hvis du bestiller om fredagen før kl. 16.00 Du kan forvente at få din pakke allerde dagen efter, Dette gælder afhentning hos den nærmeste pakkeshop.

Hvis pakkeshoppen eller pakkeboksen er fyldt op, kan din pakke blive leveret til et nærliggende afhentningssted af fragtselskabet.

Se de mange leveringsmuligheder og fordelagtige priser.

Ingen gebyrer på betalingskort

Når du skal betale for dine varer, kan du vælge imellem otte betalingsmuligheder. Der er ingen transaktionsgebyrer forbundet med disse betalingsmuligheder.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort

(Gratis)

VISA-Dankort

(Gratis)

VISA

(Gratis)

VISA Electron

(Gratis)

Master Card

(Gratis)

Maestro

(Gratis)

MobilePay

(Gratis)

Forbrugsforeningskortet

(Gratis)

Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes.

Viabill - køb på afbetaling

Med ViaBill bliver det lidt nemmere at få fingrene i alt det fede PerformanceGear!
ViaBill er en afbetalingsordning hvor du selv kan bestemme om du vil betale din ordre fra 1 til 24 måneder, og du kan løbende ændre dette, hvis du har behov for det.

Alle ordre fra 1 kr op til 2.000 er helt uden omkostninger. Dvs. ingen renter og gebyrer. Ved ordre fra 2.001 til 20.000 kr vil der være renter og gebyrer forbundet med dit køb.
Hvor meget det præcist er, afhænger af den låneaftale du indgår med ViaBill. Som kunde betaler du aldrig renter og gebyrer til Performancegear.dk for brug af ViaBill.

 

Prøv og køb Gear i vores showroom

I modsætning til mange andre netbutikker så har Performancegear.dk et showroom på Bygmestervej 6 i gården, 2400 København NV
Vores showroom har åbent alle hverdage, hvor du er velkommen til at kigge forbi og prøve dig frem og for den sags skyld gøre en god handel. 

Vi står gerne til rådighed for vejledning og fremvisning i det Gear der har din interesse, har du specielle behov eller øsnker anbefaler vi at du ringer i forvejen, så finder vi et udvalg frem og så vidt muligt en kyndig person på et aftalt tidspunkt – ring på telefon +45 93 30 46 46