✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt     ✓ dag-til-dag levering

Home 5 Kunde Service 5 Retur og ombytning

Retur og ombytning

Her er vores guide til dig

Vi bytter med et smil

90 dages gratis ombytning

Hvis du vil bytte en vare eller har bestilt i forkert størrelse, tilbyder Performancegear.dk 90 dages gratis ombytning. Du kan desuden også returnere din vare i samme periode.

Hvis du foretog dit køb som gæst og ikke er registreret som kunde, skal du benytte denne formular til at finde din ordre.

Gåde råd til ombytning

Det skal både være let og rimeligt at handle online, vi går ind for fair handel betingelser. Her finder du de mest almindelige spørgsmål til returnering og ombytning, som du med fordel kan læse inden du går videre. Vores retursystem er enkelt og let. hvis disse spørgsmål ikke hjalp dig kan du evt. finde flere svar i vores: Hjælp til Selvhjælp

Kan jeg annullere min ordre?

Ja ordre der ikke er pakket og afsendt kan annulleres under din konto og ordre. Hvis du når dette i tide er der ingen omkostninger ligesom at vi heller ikke modtager nogen betaling.

Kan jeg nøjes med at returnere dele af min bestilling?

Ja, når du kigger under din konto og din ordre vil du kunne vælge hvilke produkter der kan returneres og nøjes med blot at returnere et eller flere.

Hvor hurtigt får jeg min betaling tilbage?

Husk at sende dine returvarer tilbage indefor 14 dage. indefor 24 timer fra vi har registreret din returnering tilbagebetaler vi til dit betalingskort.

Hvor er min returlabel?

Vi ligger ikke returlabels i pakkerne!

Kun 1 ud af 25 oplever at skulle bytte hos Performancegear, af den grund syntes vi at det ville være et forfærdeligt spild at printe og forbruge alle de labels der bare bliver smidt ud, men vores retur-system er let og sikrer dig ordentlig registrering af både returnering og ombytning.

Gratis returfragt?

Ved ombytning af varer betaler vi altid fragten i Danmark, det gælder også selvom du vælger at ombytte til et tilgodebevis. modsat gælder det at du selv betaler for at sende varen retur, hvis du vælger at få tilbagebetaling for varene.

 

Hvordan pakker jeg returvarer ind?

Sørg altid for at pakke varen forsvarligt ind. genbrug gerne pakke-materialet som varen kom med. hvis du selv har printet fragt-sedlen kan denne blot klæbes på med almindeligt tape. brug evt. husholdningsfolie eller andet til at beskytte den mod regn og fugt.

Retur metoder

Send os en pakke

Vi anbefaler til enhver tid at du benytter vores returportal. Når du bruger denne er du sikret at pakken kommer rigtigt frem og at din returnering er registreret.

Vi benytter PostNord som foretrukken partner, PostNord råder over 2200 indleveringssteder i Danmark.

Aflever i vores Showroom

Vidste du at kun 1 ud af 100 vælger at returnere deres køb hos Performancegear.dk og ud af dem der vælger dette skyldtes det oftest at pasform eller størrelse var forkert, du kan derfor med fordel bytte i vores showroom på Bygmestervej 6, i København. du kan finde adressen her

eller du kan selvfølgeligt blot bede os bytte den via pakkeposten:-)

Betjen dig selv Online når det passer dig

Husk det er gratis både at hente og returnere varer på vores adresse.

Retur og Ombytning

Find svar på ombytning her på siden, er du stadigvæk i tvivl eller har spørgsmål til dette, kan du kontakte os

Ring +45 93 30 46 46
eller email info@performancegear.dk