Din indsats fortjener en god garderobe med træningstøj. Vi er alle: Made To Move men med Michael´s instrukser bliver du bare en tand skarpere og derfor har Performancegear udvalgt en stærk serie af Under Armour tøj, sammen med Michael. så er du godt klædt på til udfordringen – Se kollektionen her og kom tættere på Michaels univers

Under Armour betyder oversat fra engelsk = iført udrustning og det er præcis hvad du bliver ved at vælge dette svedafvisende og godt ventilerende tøj. Gå træningen i møde med dette udvalg og glæd dig også til sæson-varerne i løbet af året. Aftalen imellem Made To Move og PerformanceGear betyder at du får mindst 20% på tøjet og så lige et logo-tryk som dit bevis på medlemskab af danmarks bedste træningstilbud.

Hvis du mangler andet til træningstasken, strømper, kasketter eller lign. så kan Performancegear shoppen helt sikkert også hjælpe med det. Det kan sagtens bestilles i samme ordre, dog er Made To Move kollektionen et par dage længere undervejs, da der jo først lige skal trykkes på tøjet. Men flot bliver det.

Husk at besøge Made To Move´s hjemmeside og SOME så du ikke går glip af alt det der sker – klik blot på dette link så er du allerede på vej dertil.