Er du en del af Studenterklubben på Panum? altså inner-circle,  Så er du jo allerede en Tender (måske Loin) og helt sikkert en Fan.

Heldigvis skal du ikke vise studiekort for at snuppe en af de fede tilbud her – T-shirten har du allerede, men har du nok til hele uge? men hov, fås den også i kvindemodel? hvad skete der lige der? findes den også som langærmet?

ja, ja og og helt sikkert ja til dit sidste spørgsmål, for selvfølgeligt er der en Hoodie til når du skal sidde og putte lidt i kulden eller ud og flage dit engagement !!!                 se nu på alle de flotte overdele og læs mere nedenfor.

 

PerformanceGear har sammen med Studenterklubben lavet lidt lækkert merchandise i det udvalg du lige har set, men vi kan også tilbyde de smarte tryk på stort set alt andet du kan finde i vores shop eller måske noget du har kært hjemme fra skuffen.

Hvis du mangler andet til træningstasken, strømper, kasketter eller lign. så kan Performancegear shoppen helt sikkert også hjælpe med det også uden tryk på. Det kan sagtens bestilles i samme ordre. Husk vi bor lige om hjørnet, så selv om du kun vil handle en enkelt T-shirt bliver du ikke ruineret af fragt, du kan nemlig kigge ind og hente den selv, det koster kun lidt motion.

PerformanceGear er en lille lokal shop i en baggård i det nu trendy København NV, med et lækkert bryggeri som nabo (Flying Couch) vi elsker besøg og har god relationer til Panum Runners, Swimmers og andre studenterklubber og kollegier, vores mål er at vækste langsomt med tilfredse kunder og vil vi gøre alt vi kan for at du bliver en af dem.