Viser alle 6 resultater

-77%
YXS 6-8 år
YSM 8-10 år
YMD 10-12 år
YLG 12-14 år
YXL 14-16 år
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 80,00 kr..
-40%
XS
S
M
L
XL
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 209,40 kr..
-20%
XS
S
M
L
XL
+1
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 319,00 kr..
-30%
XS
S
M
L
XL
+1
Original price was: 499,00 kr..Current price is: 349,00 kr..
-40%
XS
S
M
L
XL
+1
Original price was: 745,00 kr..Current price is: 447,00 kr..
-25%
XS
S
M
L
XL
Original price was: 599,00 kr..Current price is: 449,25 kr..

Under Armour Bukser

Her finder du et varieret udvalg af bukser fra mærket Under Armour. Det er et relativt ungt og fremadstormende mærke, som formår at fremstille bukser i rigtig høj kvalitet. Vi har lækre, slidstærke golfbukser til den kræsne golfspiller, der vil have noget mere for pengene og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

De har en helt perfekt pasform, som giver en fantastisk befriende fornemmelse, når du spiller golf. Der er ikke noget, der strammer eller sidder for løst. Det er en velskabt golfbuks, som du vil elske at trave golfbanerne tynde i. Hvis du alligevel er på udkig efter golftøj, kan du meget passende tjekke vores udvalg ud.

Under Arnour bukser i knivskarp kvalitet

Vi har et godt udvalg af træningsbukser til alle typer træning. Særligt vores kompressionsbukser er rigtig populære blandt crossfit udøvere, som gerne vil have en tætsiddende træningsbuks, som lægger et godt tryk, der er glimrende for blodomløbet.

Er du mere til løb, finder du vores løbebukser til kvinder, som er lavet i smukt design og har en rigtig god pasform. Det er en fornøjelse at løbe i dem, da det føles som om, at man ikke har nogen på. De er ikke for varme at have på om sommeren, men de holder stadig kulden ude, når den trænger sig på.

Under Armour træningsbukser for enhver smag

Er du mere til en almindelig type træningsbukser, som hverken sidder tæt eller for løst, så er vores trousers måske lige noget for dig. Vi har træningsbukser for en bred smag til både mænd og kvinder. Alle vores Under Armour bukser er i den bedste kvalitet, så du har træningsbukser, der holder rigtig længe. Om du så er til shorts eller leggings.

Under Armour har valgt at fokusere meget stift på produktkvaliteten, da deres sportstøj skal kunne gøre en forskel. Med et par Under Armour bukser på kan du mærke, at de er fremstillet af kvalitetsmaterialer, som er lækkert, åndbart og svedtransporterende. Du får et par unikke bukser, hvor der er tænkt på enhver detalje, når du køber Under Armour bukser.

Det er måske også relevant her at nævne, at vi også har et udvalg af Under Armour leggings og tights.

Under Armour bukser til både herre og kvinder

Den store kvalitet der er til stede i produkterne hos Under Armour er også en af grundene til den store tilslutning til mærket verden over. Det er ikke et specielt køn, der er særligt glade for mærket, men fordi Under Armour tilbyder så mange forskellige bukser, kan du utvivlsomt finde et produkt der passer perfekt til dig.