Viser 1–18 af 97 resultater

-14%
-14%
-30%
-40%
S
M
L
XXL
3XL
347,40 kr.
-20%
-20%
-27%
S
M
L
XL
XXL
+2
219,00 kr.299,00 kr.
-27%
S
M
L
XL
XXL
+2
219,00 kr.299,00 kr.
-27%
S
M
L
XL
XXL
+2
219,00 kr.299,00 kr.
-40%
-25%
XS
S
M
L
XL
+1
299,00 kr.
-43%
-21%
-19%
-46%
-46%

Under Armour t-shirts

Vi hos PerformanceGear er vilde med Under Armour, og Under Armour t-shirts er måske et af de stykker træningstøj, vi er allermest glade for. Noget af vores mest populære Under Armour-tøj er da også netop Under Armour t-shirts.

Faktisk er Under Armour grunden til, at vi i dag har PerformanceGear.dk. På en rejse til USA i 2008 faldt vi over mærket. På det tidspunkt var Under Armour ikke et særligt kendt mærke herhjemme, men vi ville bringe dette mærke til flere sportsfolk og atleter. VI synes nemlig, Under Armour var og er et mærke, lægger baghjul til de fleste andre trænings- og fritidstøjmærker.

Under Armour kan være svært at få fat i i Danmark, men vi har et stort udvalg. Måske har vi til og med det største udvalg af Under Armour t-shirts i landet? Derfor kan du også her finde et link til Under Armour t-shirt tilbud, vi har lige nu. Kig længere nede under overskriften Under Armor t-shirt på tilbud.

Under Armour størrelsesguide

Hvis du ikke har købt Under Armour t-shirts før, så klik over og se, hvordan vi synes, Under Armour t-shirts er i størrelserne.

Under Armour t-shirts til kolde og varme dage

Under Armour skaber især t-shirts med funktioner, der er passer formidabelt til det danske vejr.

Med Under Armours særlige tekstilteknologier kan du finde en Under Armour t-shirt, der passer til dit behov – uanset om du vil træne en kold og blæsende vinterdag eller en hed sommeraften.

Under Armour kollektionen er Under Armour Heatgear, der er velegnet til træning om sommeren eller hvis du er typen, der sveder meget og hurtigt bliver meget varm.

‘Under Armour Coldgear’ t-shirts er som skabte til vinterntræning. Under Armour t-shirts fra denne kollektion sikrer dig behagelig træning selv om det er minus 10-12 grader. Så selv om du ikke træner, men fx “bare” er på vagt i mange kolde timer eller opholder dig meget udendørs i den kolde årstid, er disse Under Armour t-shirts et behageligt valg.

Vi har trænet os igennem Under Armours forskellige t-shirts her

Under Armour t-shirts med kompression

Som med alt kompressionstøj skal du huske, at det skal sidde tight. Det gælder også for Under Armour t-shirts med kompression.

Derfor kan det være stramt at tage på, og især efter træning kan det være endnu mere stramt at få af. Det skyldes, at huden bliver varm og ikke, at der er noget galt med hverken dit Under Armour kompressionstøj eller dig.

Under Armour t-shirt på tilbud?

Selvfølgelig har vi også udsalg på t-shirts fra Under Armour i vores udsalgskategori.

Se vores aktuelle tilbud på Under Armour her

Under Armour producerer mere tøj end kun t-shirts

Under Armour laver meget andet fedt tøj end t-shirts. Du finder også shortstræningsbuksertightsleggingsunderbukser,  sweatshirts og hoodies eller hættetrøjer, samt caps.

Som med alle de fede t-shirts er Under Armour ikke gået på kompromis med funktionerne, og det hele er bare lækkert og flot.

Under Armour sko

Sagde vi, at Under Armour også laver sko? Skoene fra Under Armour er så fede, at vi ikke kun bruger dem i sporet eller crossfit boxen. Designet er så fedt, at vi med glæde bruger dem som hverdagssneaks også.

Se vores aktuelle udvalg af Under Armour sko her