Viser alle 14 resultater

-24%
S
M
L
XL
Original price was: 169,00 kr..Current price is: 129,00 kr..
-24%
S
M
L
XL
Original price was: 169,00 kr..Current price is: 129,00 kr..
-50%
S
M
L
XL
XXL
+1
279,00 kr.
209,00 kr.
-23%
-23%
-23%
-23%
-27%
S
M
L
XL
XXL
+1
Original price was: 329,00 kr..Current price is: 239,00 kr..
-15%
-15%
-15%
-14%
XS
S
M
L
XL
+2
Original price was: 579,00 kr..Current price is: 499,00 kr..
-14%
XS
S
M
L
XL
+2
Original price was: 579,00 kr..Current price is: 499,00 kr..
-14%
XS
S
M
L
XL
Original price was: 579,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Under Armour underbukser til mænd

Underbukser fra Under Armour til mænd er perfekte til træning og til hverdag. Underbukserne har et tæt fit, hvilket medfører at de ikke generer under træning. Stoffet har en glat kvalitet, og et bredt bånd, der sikrer øget komfort. Modellerne er syet så de giver god åndbarhed og samtidig sørger for at fugt og varme fjernes fra kroppen. Det betyder mere komfort i længere tid. Under Armour underbukser er syet i et stærkt materiale, og har en utrolig god holdbarhed, også efter de er blevet vasket mange gange.

Hvis du er på udkig efter et par underbukser, der egner sig fortrinligt til at anvende, når du bruger dine kræfter i fitnesscentret, eller du blot gerne vil have underbukser, som har en fantastisk pasform, skal du kaste et nærmere blik på vores kollektion fra Under Armour.

Med den specielle HeatGearⓒ teknologi er disse underbukser designet på sådan en vis, at de let leder sved bort og regulerer kropstemperaturen, så du føler dig nedkølet, tør og let. På den måde bliver træningen også i den henseende en fornøjelse.

Pasformen er udformet, så underbukserne bliver siddende, hvor de skal. Uanset om du bruger dem til hverdag eller i mere krævende situationer, kan du altid være sikker på at få en førsteklasses oplevelse. Det er et kvalitetstestet brand, hvor du altid er sikker på at få en vare, som lever op til alle dine forventninger.

Firevejs-stræk

En vigtig del af undertøj til træning, er at det er strækbart og kan forme sig efter din krop. I underbukser fra Under Armour med fire-vejs-stræk er du sikret maksimal fleksibilitet og undertøj der former sig præcist efter din krop.

Under Armour undertøj til kvinder

Under Armour undertøj til kvinder findes i et stort udvalg, der både indebærer trusser, leggingstights og sports-bh’er.

Det er vigtigt at undertøjet ikke generer, derfor må der blandt andet ikke være generende syninger og andre elementer der mindsker komforten. Her er en sømløs trusse perfekt, fordi der ikke er syninger der kan nage, og samtidig kan trussen ikke ses under træningstights.

I sports-bh’er er det en god idé at vælge en model med god støtte. Jo mere bevægelse og intensitet din sportsgren kræver, jo mere støtte er nødvendigt. Derudover bruger sports-bh’er fra Under Armour deres HeatGear-stof, hvilket er holdbart stof i en letvægtskvalitet, som sørger for at holde kroppen kølig og tør.

Performancegear.dk

Hos Performancegear.dk er vi vilde med sport og vilde med Under Armour. Derfor vil vi gerne tilbyde jer de bedste produkter fra mærket, ligesom vi har samlet nogle af vores andre yndlingsmærker, der tilbyder fede produkter til al slags sport.

Vi har fokus på komfort og funktionalitet, ligesom vi er vilde med produkter i flotte designs. Hele holdet bag Performancegear.dk dyrker selv sport, og vi har blandt andet prøvet salsa, springgymnastik, løb, TRX, crossfit, Tai-chi, klatring og meget andet! Derfor ved vi hvad godt sportstøj er, og hvor vigtigt det er at have noget der passer perfekt.

Du kan læse anmeldelser og bedømmelser om Perfromance Gear og vores produkter her.