✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt     ✓ dag-til-dag levering

Tilbud

SuperDry Sport – Flex Seamless Crop Tank Top – Black

169,00 DKK

Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     

✓ Fri fragt på dette produkt

✓ dag-til-dag levering

Hvis du er på udkig efter en sportstop, der vil bøje og strække sig med din krop, mens du øver din Warrior-stilling, behøver du ikke lede længere. Den korte Flex tanktop uden søm er designet til at være fleksibel og behagelig, så du virkelig kan fokusere.

Yderligere information

Color

02A BLACK

Size

XS, S, M, L

Tags


Flex fra SuperDry tilbyder god bevægelighed og er den rene overgang imellem det sporty look og funktionelt træningstøj. et godt eksempel på SuperDry´s evne til at være moderigtigt streetwear og nu også anerkendt sportstøjs -producent.


Især underdele som leggins, Boxershort og trusser har i mange år været populære som med enten helt flade syninger der ikke mærkes eller hvor at der bruges laserskæringer og tekstillim for at undgår kradsende syninger, Seamless er blevet til et udtryk der dækker over tøj med den egenskab og er siden hen overført til al kvalitetsundertøj men også T-shirt, toppe og f.eks. huer.


Træningstøj til alle der elsker motion og såmænd også til dem der leder efter noget praktisk fritidstøj. Training er tøj der er skabt til bevægelser i alle dimensioner hvor at Løb / Run er fokuseret på fremadrettet alene, tekstilerne for træningstøj er derfor vævet og sammensat til at kunne strække sig efter formål.


Udsalgsvarer er populære, du finder ofte udsalgsvarer op til at vi får ny kollektion og derfor kan du forvente at der kommer et nyt lignende produkt, dog vil det jo så typisk være til den vejledende salgspris. så kan du leve med at produktet har alle de gode egenskaber du er på jagt efter og i øvrigt ikke fejler noget så er udsalgsvarer det hele værd. der er jo meget at spare.

Producentens Information

If you're looking for a sports top that will bend and stretch with your body, while you practice your Warrior pose, then look no further. The Flex Seamless Crop Tank Top is designed to be flexible and comfortable so you can really focus.
  • Stretch fabric
  • Lacerated design
  • Elasticated hem
  • Signature logo tab
Underlayer NOT included Material:6% elastane,94% polyamide hand wash only