✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Tilbud

Kvinders Under Armour – Coldgear Graphic Leggin

299,00 DKK

Producent Farve: 595 - Nocturne Purple
  • 595 - Nocturne Purple
Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch

✓ 90 Dages Gratis Retur

✓ Fri fragt fra 499.-

✓ Hurtig Levering

Tætsiddende Coldgear Leggin med flot grafik

4 Vejs-stræk for optimal bevægelighed

indvendig lomme bagtil i det behageligt høje elastikbånd

Leggins der holder dig varme

Yderligere information

Size

XS, S, M, L, XL

Producent Farve

595 – Nocturne Purple, 692 – Fractal Pink

Brand

Under Armour

Tags


Benyt dette tag og se alle andre prukter på tilbud til Black Friday


ColdGear er det sportstøj og træningstøj fra Under Armour, som er lavet til at holde dig varm, når det er koldt. Det kan være hættetrøjer, leggings, huer, handsker og andre klassiske ydre lag. Coldgear er også undertøj i form af Baselayer og Recovery.

Hættetrøjer er typisk produceret af fleece og uld, men hættetrøjer og tights kan også være en blanding af polyester og bomuld. Det giver en større bevægelighed. Der er eksempelvis nok ikke nogle, der vil have glæde af fleece-leggins.

Når man snakker om ColdGear, skal man huske at nævne ColdGear Reactor. Det er uden tvivl det bedste sportstøj til koldt vejr. Fordelen ved Reactor er, at det er konstrueret, så det holder dig kold, når du bliver varm og holder dig varm, når det er koldt udenfor.


Compression eller på Dansk kompression i begge tilfælde handler dette for sportsudøvere om at forebygge eller at behandle skader. Kompression/Compression har til formål at øge blodcirkulationen og ligeledes din restitution. der ses også eksempler på at det Kompression anvendes til vægttab.

Kompressionstøj anvendes typisk til forebyggelse af skader. tøjet der sidder meget stramt bør ikke forveksles med almindeligt tætsiddende tøj der typisk går under betegnelsen Fitted.

Knæbind og andre typer støttebind har til formål at understøtte muskelgrupper der allerede har været udsat.  Sportsbind og støttebind fungere oftest som midlertidige bandager og bør derfor ikke bæres i hele døgnet uden konsultation med din behandler. udøver af Crossfit og vægttræning benytter oftest knæbind og lignende konstant under træning for at skåne de udsatte led.

Vælger du at benytte kompression til vægttab bør du være opmærksom på den øgede blodcirkulation og at indtage mere væske løbende, vores anbefaling er at du benytter det alene mens du er aktiv.
Varer på Restsalg er af samme høje kvalitet som du finder i hele shoppen, produkterne er typisk udgående og derfor skal du måske lede lidt længe efter noget der er i den rigtige størrelse eller farve. men det er det hele værd for restsalgs-priser er helt i bund, så finder du noget så skal du ikke vente - for du kan være ret sikker på at varen forsvinder hurtigt.

Producentens Information

We took everyone's favourite cold-weather base layer and made it even softer with a double-sided knit that eliminates the fuzzy underside while maintaining the same game-changing warmth.
  • Compression: Ultra-tight, second skin fit
  • Lightweight knit ColdGear® fabric is breathable & stretches for superior mobility but is still incredibly warm
  • Material wicks sweat & dries really fast
  • 4-way stretch construction moves better in every direction
  • Shaped, high-rise waistband for optimal support & a flattering fit
  • Concealed back pocket
  • High-shine taping details & metallic wordmark graphic
  • Inside leg: 71 cm
  • 91% Polyester/9% Elastane