✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt     ✓ dag-til-dag levering

Tilbud

Kvinders Under Armour – Reactor Hybrid Jakke

599,00 DKK

Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     

✓ Fri fragt på dette produkt

✓ dag-til-dag levering

Coldgear Hybrid-Jakken der med Reactor teknologien yder den optimale varmetilpasning

Storm teknologien tilbyder vandafvisning uden at begrænse åndbarheden.

Jakken er utrolig let og giver med pasform og syningerne en yderligere følelse af lethed

Hætten yder god beskyttelse og kan snøres til ved halsen.

Jakken byder også på dybe lynlåslommer og god bevægelighed.

Yderligere information

Size

XS, S, M, L, XL

Color

001 – Black

Tags


Når man snakker om ColdGear skal man selvfølgeligt huske at nævne ColdGear- Reactor der uden tvivl er bedste sportstøj til koldt vejr. fordelen ved Reactor er at det træningstøj der er sammensat så ledes at det holder dig kold når du bliver varm og holder dig varm når det er koldt udenfor. altså er der tale om hybrid tøj, men at dette er ment som påklædning til udendørs brug hvor at der opnår naturlige forskellige i din kropsvarme ud fra din aktivitet og dermed behov for tøj der tilpasser sig.


Loose Fit - Løstsiddende pasform uden at slaske.

Loose, baggy og regular ingen af disse udtryk dækker over det samme og bliver ofte mistolket som noget overvægtige bruger for at dække over manglende form, virkeligheden er at verdens mest berømte T-shirt TECH er opfundet af grundlæggeren af Under Armour, Kevin Plank -  TECH T-shirten er Loose fit.

Loose fit er den populæreste pasform til sportstøj når det gælder bevægelighed og stil. 95% af alle holdsports uniformer er designet til at være løstsiddende og de fleste meget atletiske udøvere foretrækker at have den frie bevægelighed, hvortil at det dog er vigtigt for cykelryttere, løbere og eksempelvis dansere at have en mere kropsnær beklædning af åbenlyse grunde. Ronaldo og andre der ønsker at fremstå markerede i deres klubvalgte Loose-fit vælger oftest at gå en størrelse ned for at opnå den effekt. dette fit der tilbyder bevægelighed og velvære er netop ikke at forveksle med pasformer som Regular eller Baggy, der er skabt af modebranchen med helt andre formål.

Loose tilbyder stor komfort og har oftest den største evne til at suge og transportere sved fra kroppen. Den klassiske blanding af tekstiler til T-shirts er Polyester og Bomuld.


Varer på Restsalg er af samme høje kvalitet som du finder i hele shoppen, produkterne er typisk udgående og derfor skal du måske lede lidt længe efter noget der er i den rigtige størrelse eller farve. men det er det hele værd for restsalgs-priser er helt i bund, så finder du noget så skal du ikke vente - for du kan være ret sikker på at varen forsvinder hurtigt.


StormGear  er betegnelsen for tøj, tasker med mere som er forberedt til vind og vejr, som udgangspunkt er der tale om vindtætte og vandafvisende materialer, hvor at hvis det er decideret regntøj skal du lede under producentens information om vandsøjletryk

Producentens Information

ColdGear® Reactor intelligent insulation adapts to any activity for non-stop comfort & total versatility Lofty insulation panels with a unique quilting pattern that traps heat, but still allows air to flow so you don’t overheat UA Storm technology repels water without sacrificing breathability Smooth, ripstop woven front body fabric is lightweight & extremely durable Durable woven fabric with brushed back through hood, sleeves & back panels provides stretch & lightweight structure Generous 3-piece hood with drawcord adjust & a super-soft stand collar for added comfort & warmth Secure, zip hand pockets Dropped, shaped hem for enhanced coverage