✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Tilbud

Kvinders Under Armour Sports BH low impact Seamless Longline – Black

159,00 DKK

Color: 001 - Black
 • 001 - Black
Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch

✓ 90 Dages Gratis Retur

✓ Fri fragt fra 499.-

✓ Hurtig Levering

Helt tætsiddende sports BH til low impact aktivitet og hverdags brug.

Er bedst til A, B og C skåle.

Er særdeles velegnet som en komfortabel BH, til hverdags brug.

Sømløs, blødt strik med fuld ventilation på de strategisk rigtige steder.

Bløde skåle med indlæg der kan tages ud.

Smalle, justerbare stropper i ryggen, med crossback design.

Blødt og lækkert elastikbånd med "under armour" foran og logo bagpå.

4-vejs stræk materiale der sikrer dig fuld bevægelighed.

Yderligere information

Size

XS, S, M, L, XL

Color

001 – Black

Brand

Under Armour

Availability Now available in-store at
Bygmestervej 6 I Gården København NV 2400

Powered With Oliver Pos

Tags


Benyt dette tag og se alle andre prukter på tilbud til Black Friday


Compression eller på Dansk kompression i begge tilfælde handler dette for sportsudøvere om at forebygge eller at behandle skader. Kompression/Compression har til formål at øge blodcirkulationen og ligeledes din restitution. der ses også eksempler på at det Kompression anvendes til vægttab.

Kompressionstøj anvendes typisk til forebyggelse af skader. tøjet der sidder meget stramt bør ikke forveksles med almindeligt tætsiddende tøj der typisk går under betegnelsen Fitted.

Knæbind og andre typer støttebind har til formål at understøtte muskelgrupper der allerede har været udsat.  Sportsbind og støttebind fungere oftest som midlertidige bandager og bør derfor ikke bæres i hele døgnet uden konsultation med din behandler. udøver af Crossfit og vægttræning benytter oftest knæbind og lignende konstant under træning for at skåne de udsatte led.

Vælger du at benytte kompression til vægttab bør du være opmærksom på den øgede blodcirkulation og at indtage mere væske løbende, vores anbefaling er at du benytter det alene mens du er aktiv.


HeatGear er navnet for endnu en Under Armour Teknologi, den mest kendte og udbredte, Heatgear holder dig kold når du er varm.  det lyder enkelt og det er det også sportstøj og træningstøj der har til formål at være let og sved transporterende.

HeatGear er som udgangspunkt lavet af Polyester, hvilket tillader hver enkelte del at aflede sved, du kan derfor med fordel nøjes med blot at skylle dit tøj op, vride det og herefter lade det tørre. For komfortens skyld er der i mange tilfælde tilsat bomuld og i de tilfælde anbefales det også at bruge sæbe da sveden vil sætte sig fiberen og med tiden komme til at lugte.

HeatGear er altså den primære beskrivelse for træningstøj du bruger i træningscentre eller om sommeren, hvor at Under Armour bruger Coldgear som betegnelsen for det sports og træningstøj der skal holde dig varm under kolde forhold, det behøves ikke nødvendigvis at være vinter, men kan også til en løbetur når solen er gået ned. ligeledes findes overbygningen Reactor fra Under Armour som har til formål at holde dig kold når du har det varmt og holde dig varm når det koldt.. læs mere om ColdGear og Reactor på vores sider herom hvor at du også kan se udvalget.


Varer på Restsalg er af samme høje kvalitet som du finder i hele shoppen, produkterne er typisk udgående og derfor skal du måske lede lidt længe efter noget der er i den rigtige størrelse eller farve. men det er det hele værd for restsalgs-priser er helt i bund, så finder du noget så skal du ikke vente - for du kan være ret sikker på at varen forsvinder hurtigt.
Producentens Information

 • Compression: Ultra-tight, second skin fit
 • Best for A to C cups
 • Built for low-impact activity & all-day comfort
 • UA Seamless is a soft knit with engineered ventilation, mapped to the places where you need it most
 • Soft, removable cups for enhanced shape & coverage
 • Skinny strap pullover with adjustable cross-back design
 • Wide jacquard wordmark band for amazing stretch & comfort
 • Material wicks sweat & dries really fast
 • 4-way stretch construction moves better in every direction
 • 93% Nylon/7% Elastane