✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt ved kun 499.-     ✓ dag-til-dag levering

Tilbud

Kvinders Under Armour sports BH mid impact crossback

279.00 DKK 209.00 DKK

Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     

✓ Fri fragt ved kun 499.-     

✓ dag-til-dag levering

Sports BH med mid impact støtte, der gør den velegnet til aktiviteter som fitness, vægttræning, crossfit, cykling, yoga og lignende.

Sports BH'en er bedst egnet til A til C skåle.

Med et unikt krydmønster på stropperne og den bløde tætsiddende elastik, er denne BH designet til at give dig støtte fra start tilslut i din træning.

Blødt, åndbart materiale i skålene, som giver ekstra struktur og dække.

Puder i skålene, som er til at tage ud. Puderne er mærket R & L, så du nemt får dem rigtigt i, igen.

Med dobbeltlag af double-layer HeatGear® materiale, trækker BH'en sved og varme væk.

Yderligere information

Size

XS, S, M, L, XL, XXL

Color

001 – Black, 100 – White, 521 – Purple, 641 – Pink, 671 – impulse pink, 691 – Lipstick / Black, 692 – Fractal Pink

Tags


Compression eller på Dansk kompression i begge tilfælde handler dette for sportsudøvere om at forebygge eller at behandle skader. Kompression/Compression har til formål at øge blodcirkulationen og ligeledes din restitution. der ses også eksempler på at det Kompression anvendes til vægttab.

Kompressionstøj anvendes typisk til forebyggelse af skader. tøjet der sidder meget stramt bør ikke forveksles med almindeligt tætsiddende tøj der typisk går under betegnelsen Fitted.

Knæbind og andre typer støttebind har til formål at understøtte muskelgrupper der allerede har været udsat.  Sportsbind og støttebind fungere oftest som midlertidige bandager og bør derfor ikke bæres i hele døgnet uden konsultation med din behandler. udøver af Crossfit og vægttræning benytter oftest knæbind og lignende konstant under træning for at skåne de udsatte led.

Vælger du at benytte kompression til vægttab bør du være opmærksom på den øgede blodcirkulation og at indtage mere væske løbende, vores anbefaling er at du benytter det alene mens du er aktiv.


HeatGear er navnet for endnu en Under Armour Teknologi, den mest kendte og udbredte, Heatgear holder dig kold når du er varm.  det lyder enkelt og det er det også sportstøj og træningstøj der har til formål at være let og sved transporterende.

HeatGear er som udgangspunkt lavet af Polyester, hvilket tillader hver enkelte del at aflede sved, du kan derfor med fordel nøjes med blot at skylle dit tøj op, vride det og herefter lade det tørre. For komfortens skyld er der i mange tilfælde tilsat bomuld og i de tilfælde anbefales det også at bruge sæbe da sveden vil sætte sig fiberen og med tiden komme til at lugte.

HeatGear er altså den primære beskrivelse for træningstøj du bruger i træningscentre eller om sommeren, hvor at Under Armour bruger Coldgear som betegnelsen for det sports og træningstøj der skal holde dig varm under kolde forhold, det behøves ikke nødvendigvis at være vinter, men kan også til en løbetur når solen er gået ned. ligeledes findes overbygningen Reactor fra Under Armour som har til formål at holde dig kold når du har det varmt og holde dig varm når det koldt.. læs mere om ColdGear og Reactor på vores sider herom hvor at du også kan se udvalget.

Producentens Information

Unique strap design delivers extra support in all the right places so you can finish just as strong as you started.
 • Compression: Ultra-tight, second skin fit
 • Best for A to C cups
 • Delivers strategic support, tailored for medium-impact activities like cycling, weight training & boxing
 • Soft, breathable cups provide extra structure & coverage
 • Removable cups have helpful R & L arrows to easily put back in
 • Crossover straps with feminine keyhole detail
 • Updated elastic band feels incredibly smooth & soft
 • Extremely smooth, double-layer HeatGear® fabric delivers superior next-to-skin feel
 • Material wicks sweat & dries really fast & light
 • 4-way stretch construction moves better in every direction
 • 87% Polyester/13% Elastane