✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt ved kun 499.-     ✓ dag-til-dag levering

Tilbud

Kvinders Under Armour Tech™ V-Neck

207.75 DKK249.00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 1255839 Kategorier: , , , , Tags: ,

Under Armour Tech™ V-Neck er T-shirten til både træning og dagligdags brug.

Dette er den forbedrese udgave, af T-shirten der lagde grund til Under Armour.

T-shirten trækker sved og varme væk fra kroppen. Den tørrer lynhurtigt.

Anto odor teknologi, der mindsker sved lugt.

T-shirten er med V-udskæring og med dette flotte design, bliver meget ofte brugt som personale tøj i træningscentre.

T-shirten er perfekt til styrketræning, aerobic, fitness, crossfit m.m.

Om produktet
  • Løst siddende, afslappet pasform
  • Helt utrolig let og blød Under Armour Tech i Under Armours klassiske høje kvalitet.
  • Moisture Transport System/MTS er et højteknologisk system, der opsuger sved og holder derved kroppen tør
  • Letvægts, strækbart udformning og stof giver større bevægelsesfrihed i enhver retning
  • Anti-lugt teknologi forhindrer væksten/udviklingen af lugtforårsagende/lugtfremkaldende mikrober og holder derved tøjet friskere i længere tid.
  • V-udskæring collar & smal design giver et feminint udseende
  • Metallisk sølvfarvet Under Armour logo foran
  • Polyester
Yderligere Information

Yderligere information

Size

L, M, S, XL, XS

Color

002 – Black, 090 – Carbon Heather, Rebel Pink

Tags

HeatGear er navnet for endnu en Under Armour Teknologi, den mest kendte og udbredte, Heatgear holder dig kold når du er varm.  det lyder enkelt og det er det også sportstøj og træningstøj der har til formål at være let og sved transporterende.

HeatGear er som udgangspunkt lavet af Polyester, hvilket tillader hver enkelte del at aflede sved, du kan derfor med fordel nøjes med blot at skylle dit tøj op, vride det og herefter lade det tørre. For komfortens skyld er der i mange tilfælde tilsat bomuld og i de tilfælde anbefales det også at bruge sæbe da sveden vil sætte sig fiberen og med tiden komme til at lugte.

HeatGear er altså den primære beskrivelse for træningstøj du bruger i træningscentre eller om sommeren, hvor at Under Armour bruger Coldgear som betegnelsen for det sports og træningstøj der skal holde dig varm under kolde forhold, det behøves ikke nødvendigvis at være vinter, men kan også til en løbetur når solen er gået ned. ligeledes findes overbygningen Reactor fra Under Armour som har til formål at holde dig kold når du har det varmt og holde dig varm når det koldt.. læs mere om ColdGear og Reactor på vores sider herom hvor at du også kan se udvalget.


Loose Fit - Løstsiddende pasform uden at slaske.

Loose, baggy og regular ingen af disse udtryk dækker over det samme og bliver ofte mistolket som noget overvægtige bruger for at dække over manglende form, virkeligheden er at verdens mest berømte T-shirt TECH er opfundet af grundlæggeren af Under Armour, Kevin Plank -  TECH T-shirten er Loose fit.

Loose fit er den populæreste pasform til sportstøj når det gælder bevægelighed og stil. 95% af alle holdsports uniformer er designet til at være løstsiddende og de fleste meget atletiske udøvere foretrækker at have den frie bevægelighed, hvortil at det dog er vigtigt for cykelryttere, løbere og eksempelvis dansere at have en mere kropsnær beklædning af åbenlyse grunde. Ronaldo og andre der ønsker at fremstå markerede i deres klubvalgte Loose-fit vælger oftest at gå en størrelse ned for at opnå den effekt. dette fit der tilbyder bevægelighed og velvære er netop ikke at forveksle med pasformer som Regular eller Baggy, der er skabt af modebranchen med helt andre formål.

Loose tilbyder stor komfort og har oftest den største evne til at suge og transportere sved fra kroppen. Den klassiske blanding af tekstiler til T-shirts er Polyester og Bomuld.