✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Tilbud

Mænds Under Armour – Armour Fleece® Spectrum Hoodie-black

299,00 DKK

Producent Farve: 001 - Black
Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch

✓ 90 Dages Gratis Retur

✓ Fri fragt fra 499.-

✓ Hurtig Levering

Løst siddende og varm hættetrøje, til når du bare skal have det varmt og behageligt.  :-)

Hættetrøje i Armour Fleece®, som er et let, varmt og strækbart materiale, så du har din fulde mobilitet.

Blødt og lækkert inderfor, som holder på varmen, så du bliver holdt varm.

Hætte med snørelukning.

Rib kanter vedhåndled og i livet.

Kængurulommer på maven og med under armour logo print på brystet.

Ny, strømlinet design, som giver et mere atletisk udseende.

Yderligere information

Size

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Producent Farve

001 – Black

Brand

Under Armour

Tags


Benyt dette tag og se alle andre prukter på tilbud til Black Friday


ColdGear er det sportstøj og træningstøj fra Under Armour, som er lavet til at holde dig varm, når det er koldt. Det kan være hættetrøjer, leggings, huer, handsker og andre klassiske ydre lag. Coldgear er også undertøj i form af Baselayer og Recovery.

Hættetrøjer er typisk produceret af fleece og uld, men hættetrøjer og tights kan også være en blanding af polyester og bomuld. Det giver en større bevægelighed. Der er eksempelvis nok ikke nogle, der vil have glæde af fleece-leggins.

Når man snakker om ColdGear, skal man huske at nævne ColdGear Reactor. Det er uden tvivl det bedste sportstøj til koldt vejr. Fordelen ved Reactor er, at det er konstrueret, så det holder dig kold, når du bliver varm og holder dig varm, når det er koldt udenfor.


Loose Fit - Løstsiddende pasform uden at slaske.

Loose, baggy og regular ingen af disse udtryk dækker over det samme og bliver ofte mistolket som noget overvægtige bruger for at dække over manglende form, virkeligheden er at verdens mest berømte T-shirt TECH er opfundet af grundlæggeren af Under Armour, Kevin Plank -  TECH T-shirten er Loose fit.

Loose fit er den populæreste pasform til sportstøj når det gælder bevægelighed og stil. 95% af alle holdsports uniformer er designet til at være løstsiddende og de fleste meget atletiske udøvere foretrækker at have den frie bevægelighed, hvortil at det dog er vigtigt for cykelryttere, løbere og eksempelvis dansere at have en mere kropsnær beklædning af åbenlyse grunde. Ronaldo og andre der ønsker at fremstå markerede i deres klubvalgte Loose-fit vælger oftest at gå en størrelse ned for at opnå den effekt. dette fit der tilbyder bevægelighed og velvære er netop ikke at forveksle med pasformer som Regular eller Baggy, der er skabt af modebranchen med helt andre formål.

Loose tilbyder stor komfort og har oftest den største evne til at suge og transportere sved fra kroppen. Den klassiske blanding af tekstiler til T-shirts er Polyester og Bomuld.


Varer på Restsalg er af samme høje kvalitet som du finder i hele shoppen, produkterne er typisk udgående og derfor skal du måske lede lidt længe efter noget der er i den rigtige størrelse eller farve. men det er det hele værd for restsalgs-priser er helt i bund, så finder du noget så skal du ikke vente - for du kan være ret sikker på at varen forsvinder hurtigt.
Producentens Information

  • Loose: Fuller cut for complete comfort
  • Armour Fleece® is light, breathable & stretches for superior mobility
  • Soft inner layer traps heat to keep you warm & comfortable
  • Adjustable hood with open snorkel neckline
  • Ribbed cuffs & hem
  • Front kangaroo pocket
  • New, streamlined fit for a more athletic look & feel
  • 100% Polyester