✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Tilbud

Mænds Under Armour ColdGear® Reactor 1/2 Zip

399,00 DKK

Color: 001 - Black / Black
 • 001 - Black / Black
Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch

✓ 90 Dages Gratis Retur

✓ Fri fragt fra 499.-

✓ Hurtig Levering

Langærmet løbetrøje, der aktivt skifter funktion, i forhold til om du er kold eller varm. Er designet til vinteren, så den holder dig varm når du har brug for det og hjælper dig af med varmen, når det er det du har brug for.

Tætsiddende, uden at sidde stramt.

Letvægts materiale, med intelligent isolering, der tilpasser sig efter din kropsvarme.

Anti odor teknologi.

Med høj krave, så hals og nakke dækkes.

Stækbart fleece i armhule og ned langs undersiden af armen, sikrer dig mobilitet i dine armbevægelser.

Asymetrisk håndleds manchet med huller til tommelfinger.

Refleks detaljer.

Yderligere information

Size

S, M, L, XL, XXL

Color

001 – Black / Black

Brand

Under Armour

Availability Now available in-store at
Bygmestervej 6 I Gården København NV 2400

Powered With Oliver Pos

Tags


Benyt dette tag og se alle andre prukter på tilbud til Black Friday


Når man snakker om ColdGear skal man selvfølgeligt huske at nævne ColdGear- Reactor der uden tvivl er bedste sportstøj til koldt vejr. fordelen ved Reactor er at det træningstøj der er sammensat så ledes at det holder dig kold når du bliver varm og holder dig varm når det er koldt udenfor. altså er der tale om hybrid tøj, men at dette er ment som påklædning til udendørs brug hvor at der opnår naturlige forskellige i din kropsvarme ud fra din aktivitet og dermed behov for tøj der tilpasser sig.


Fitted - tætsiddende uden at stramme, du finder både Superdry Fitted og en forklaring på hvad er Under Armour Fitted

Fitted, Slim eller Skinny er ikke det samme, men når de forskellige producenter skal beskrive deres serier og pasformer er disse udtryk brugt. For Under Armour Fitted eller Loose er de primære begreber. Kompression er dog også vigtigt at bemærke som omhandler tøj der i orderts forstand sidder helt stramt.

Fitted er kropsnært og oftest benyttet til sport med høj intensitet og hastighed. løbetøj er sjældent løstsiddende og er dermed fitted eller kompression, dertil er det oftest også svedtransporterende eller i Under Armours verden kendt som Heatgear, SuperDry Fitted er på samme vis kropsnært træningstøj og er typisk i serierne Tech eller Active.

Når noget er stramtsiddende eller kropsnært er det ikke nødvendigvis bedre til at suge eller transportere sved fra kroppen, men i kombination af flere lag giver det som udgangspunkt det bedste resultat. tøjet er  produceret med et højt indhold af Polyester og Elastan for at opnå den kropsnære tæthed. Under Armour var blandt pionererne til at lave sporstøj i avancerede væveteknikker. DeT gør det muligt at strække sig i 4 retninger. hermed kan alle bære Fitted tøj fra Under Armour uanset kropsform. Hvor at formålet er at tøjet følger dine bevægelser og din krop. SuperDry har lavet sportstøj siden 2017 kaldet Performance Sport og videreført de samme tekniker, samtidigt med at bringe mode til sport.

Mange sportstøjs-producenter uden vision eller reel interesse i at levere et brugbart produkt fremfor profit. Producenterne begåer den fejl at levere noget kropsnært træningstøj der som resultat blot ender med at blotte din navle eller værre. det finder du ikke hos PerformanceGear.

Sporstøj kan både være flot, farverigt og leveret med et smart logo. både dyr markedsføring og billige kopier står ikke til måls med den kvalitet og teknologi der er lagt i produktionen af både SuperDry og Under Armour Fitted.


Varer på Restsalg er af samme høje kvalitet som du finder i hele shoppen, produkterne er typisk udgående og derfor skal du måske lede lidt længe efter noget der er i den rigtige størrelse eller farve. men det er det hele værd for restsalgs-priser er helt i bund, så finder du noget så skal du ikke vente - for du kan være ret sikker på at varen forsvinder hurtigt.
Producentens Information

We've solved the problem of being too cold when you start running or too hot when you get going. ColdGear® Reactor actually adapts to what you're doing by dumping heat as you pick up speed.

Product DNA

 • Fitted: Next-to-skin without the squeeze.
 • Lightweight Reactor is intelligent insulation that adapts to your activity level for the right breathability & warmth for what you're doing
 • 4-way stretch construction moves better in every direction
 • Anti-odor technology prevents the growth of odor-causing microbes
 • Built-in stretch mesh neck collar extension for extra coverage when you want it without sacrificing breathability
 • Asymmetrical cuffs for extra wrist & hand coverage
 • Thumbholes keep sleeves secure & help seal in your body heat
 • Dropped hem with side split for coverage with ventilation
 • 360° reflectivity
 • 84% Polyester/16% Elastane