✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt ved kun 499.-     ✓ dag-til-dag levering

Mænds Under Armour Original Series 15cm Boxerjock

199.00 DKK

Ryd

Under Armour Original Series 15cm Boxerjock er boxershorts der føles fantastisk og sidder som de skal.

udgående model: se den nye her

Tætsiddende med en utrolig komfort. Særdeles velegnet når du skal yde dit maksimale.

Disse boxershorts er vores bedst sælgende og bruges også som hverdags boxershorts.

4-vejs stræk system der sikrer dig fuld bevægelighed.

Når først man har prøvet Under Armour boxershorts, går man ikke tilbage til andre modeller igen.

Selv under intens træning bliver de siddende hvor de skal.

Gylp i mesh /net, for optimal ventilation.

Om produktet
Det har ikke altid været muligt at få fat i et par kvalitetsunderbukser til træning, men det har Under Armour lavet om på. Glem almindelige boxershorts, som klumper sig sammen, folder på lårene, bliver slidt eller mister faconen. Disse Boxerjock er elastiske, holder formen, sidder til og opsuger sved samtidig med at holde kroppen tør.
Let, blødt HeatGear materiale samt mesh ved gylp
4-vejs strækbart stof giver større bevægelsesfrihed i enhver retning/alle retninger
Moisture Transport System/MTS er et højteknologisk system, der opsuger sved og holder derved kroppen tør
Anti-lugt teknologi forhindrer væksten/udviklingen af lugtforårsagende/lugtfremkaldende mikrober
Linning med “Under Armour” både for og bag
Åben gylp
Skridtlængde: 15 cm
135 g af 90 % polyester og 10 % elastan
Yderligere Information

Yderligere information

Size

L, M, S, XL, XXL

Color

001 – Black, 025 – Gray Heather, 025 – True Gray Heather, 090 – Carbon Heather

Tags

Compression eller på Dansk kompression i begge tilfælde handler dette for sportsudøvere om at forebygge eller at behandle skader. Kompression/Compression har til formål at øge blodcirkulationen og ligeledes din restitution. der ses også eksempler på at det Kompression anvendes til vægttab.

Kompressionstøj anvendes typisk til forebyggelse af skader. tøjet der sidder meget stramt bør ikke forveksles med almindeligt tætsiddende tøj der typisk går under betegnelsen Fitted.

Knæbind og andre typer støttebind har til formål at understøtte muskelgrupper der allerede har været udsat.  Sportsbind og støttebind fungere oftest som midlertidige bandager og bør derfor ikke bæres i hele døgnet uden konsultation med din behandler. udøver af Crossfit og vægttræning benytter oftest knæbind og lignende konstant under træning for at skåne de udsatte led.

Vælger du at benytte kompression til vægttab bør du være opmærksom på den øgede blodcirkulation og at indtage mere væske løbende, vores anbefaling er at du benytter det alene mens du er aktiv.


HeatGear er navnet for endnu en Under Armour Teknologi, den mest kendte og udbredte, Heatgear holder dig kold når du er varm.  det lyder enkelt og det er det også sportstøj og træningstøj der har til formål at være let og sved transporterende.

HeatGear er som udgangspunkt lavet af Polyester, hvilket tillader hver enkelte del at aflede sved, du kan derfor med fordel nøjes med blot at skylle dit tøj op, vride det og herefter lade det tørre. For komfortens skyld er der i mange tilfælde tilsat bomuld og i de tilfælde anbefales det også at bruge sæbe da sveden vil sætte sig fiberen og med tiden komme til at lugte.

HeatGear er altså den primære beskrivelse for træningstøj du bruger i træningscentre eller om sommeren, hvor at Under Armour bruger Coldgear som betegnelsen for det sports og træningstøj der skal holde dig varm under kolde forhold, det behøves ikke nødvendigvis at være vinter, men kan også til en løbetur når solen er gået ned. ligeledes findes overbygningen Reactor fra Under Armour som har til formål at holde dig kold når du har det varmt og holde dig varm når det koldt.. læs mere om ColdGear og Reactor på vores sider herom hvor at du også kan se udvalget.