✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt ved kun 499.-     ✓ dag-til-dag levering

Tilbud

Mænds Under Armour Performance Polo

419.00 DKK 167.60 DKK

Ryd

Under Armour Performance Polo er en virkelig flot og lækker polo, som du har masser af bevægelse i.

UPF 30+ der beskytter mod solens stråler.

Holder dig tør og tørrer virkelig hurtigt, hvis den skulle blive våd.

Poloen er designet til at give dig fuld bevægelighed og hjælpe dig med at holde kropstemperaturen nede.

Om produktet
The Under Armour Performance Polo…updated. It’s been redesigned to have a more athletic fit. But the performance hasn’t changed—it still keeps you cool & mobile, doesn’t wrinkle, snag, hold odour, or fade. That’s why you see it so often.
  • Smooth, soft anti-pick, anti-pill fabric has a cleaner, snag-free finish
  • 4-way stretch fabrication allows greater mobility in any direction
  • Moisture Transport System wicks sweat away from the body
  • Anti-odour technology prevents the growth of odour-causing microbes
  • UPF 30+ protects your skin from the sun’s harmful rays
  • Durable rib-knit collar
  • Updated performance fit
  • Body: 160g 95% Polyester / 5% Elastane
  • Collar: 100% Polyester
Yderligere Information

Yderligere information

upc

12345

Size

L, M, S, XL, XXL

Color

001 – Black, 025 – Gray Heather, 090 – Carbon Heather, 100 – White, 408 – Academy, 602 – Red, 789 – Blue Marker

Tags

HeatGear er navnet for endnu en Under Armour Teknologi, den mest kendte og udbredte, Heatgear holder dig kold når du er varm.  det lyder enkelt og det er det også sportstøj og træningstøj der har til formål at være let og sved transporterende.

HeatGear er som udgangspunkt lavet af Polyester, hvilket tillader hver enkelte del at aflede sved, du kan derfor med fordel nøjes med blot at skylle dit tøj op, vride det og herefter lade det tørre. For komfortens skyld er der i mange tilfælde tilsat bomuld og i de tilfælde anbefales det også at bruge sæbe da sveden vil sætte sig fiberen og med tiden komme til at lugte.

HeatGear er altså den primære beskrivelse for træningstøj du bruger i træningscentre eller om sommeren, hvor at Under Armour bruger Coldgear som betegnelsen for det sports og træningstøj der skal holde dig varm under kolde forhold, det behøves ikke nødvendigvis at være vinter, men kan også til en løbetur når solen er gået ned. ligeledes findes overbygningen Reactor fra Under Armour som har til formål at holde dig kold når du har det varmt og holde dig varm når det koldt.. læs mere om ColdGear og Reactor på vores sider herom hvor at du også kan se udvalget.


Loose Fit - Løstsiddende pasform uden at slaske.

Loose, baggy og regular ingen af disse udtryk dækker over det samme og bliver ofte mistolket som noget overvægtige bruger for at dække over manglende form, virkeligheden er at verdens mest berømte T-shirt TECH er opfundet af grundlæggeren af Under Armour, Kevin Plank -  TECH T-shirten er Loose fit.

Loose fit er den populæreste pasform til sportstøj når det gælder bevægelighed og stil. 95% af alle holdsports uniformer er designet til at være løstsiddende og de fleste meget atletiske udøvere foretrækker at have den frie bevægelighed, hvortil at det dog er vigtigt for cykelryttere, løbere og eksempelvis dansere at have en mere kropsnær beklædning af åbenlyse grunde. Ronaldo og andre der ønsker at fremstå markerede i deres klubvalgte Loose-fit vælger oftest at gå en størrelse ned for at opnå den effekt. dette fit der tilbyder bevægelighed og velvære er netop ikke at forveksle med pasformer som Regular eller Baggy, der er skabt af modebranchen med helt andre formål.

Loose tilbyder stor komfort og har oftest den største evne til at suge og transportere sved fra kroppen. Den klassiske blanding af tekstiler til T-shirts er Polyester og Bomuld.