✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Tilbud

Mænds Under Armour – Rival Fleece Logo Hættetrøje – Halo Grey

319,00 DKK

Producent Farve: 014 - Halo Grey / Black
Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch

✓ 90 Dages Gratis Retur

✓ Fri fragt fra 499.-

✓ Hurtig Levering

Løstsiddende fleece hættetrøje med kængurulomme.

Utrolig blød og let 230 g bomulds/fleece blanding.

Hættetrøjen opsuger sveden og tørrer hurtigt igen.

Justerbar hætte med udvendig snøre.

Rib elastik i livet og omkring håndled.

Nyt strømlinet design, for en mere atletisk udseende og fornemmelse.

Yderligere information

Size

S, M, L, XL, XXL

Producent Farve

014 – Halo Grey / Black

Brand

Under Armour

Tags


ColdGear er det sportstøj og træningstøj fra Under Armour, som er lavet til at holde dig varm, når det er koldt. Det kan være hættetrøjer, leggings, huer, handsker og andre klassiske ydre lag. Coldgear er også undertøj i form af Baselayer og Recovery.

Hættetrøjer er typisk produceret af fleece og uld, men hættetrøjer og tights kan også være en blanding af polyester og bomuld. Det giver en større bevægelighed. Der er eksempelvis nok ikke nogle, der vil have glæde af fleece-leggins.

Når man snakker om ColdGear, skal man huske at nævne ColdGear Reactor. Det er uden tvivl det bedste sportstøj til koldt vejr. Fordelen ved Reactor er, at det er konstrueret, så det holder dig kold, når du bliver varm og holder dig varm, når det er koldt udenfor.

Loose Fit - Løstsiddende pasform uden at slaske.

Loose, baggy og regular ingen af disse udtryk dækker over det samme og bliver ofte mistolket som noget overvægtige bruger for at dække over manglende form, virkeligheden er at verdens mest berømte T-shirt TECH er opfundet af grundlæggeren af Under Armour, Kevin Plank -  TECH T-shirten er Loose fit.

Loose fit er den populæreste pasform til sportstøj når det gælder bevægelighed og stil. 95% af alle holdsports uniformer er designet til at være løstsiddende og de fleste meget atletiske udøvere foretrækker at have den frie bevægelighed, hvortil at det dog er vigtigt for cykelryttere, løbere og eksempelvis dansere at have en mere kropsnær beklædning af åbenlyse grunde. Ronaldo og andre der ønsker at fremstå markerede i deres klubvalgte Loose-fit vælger oftest at gå en størrelse ned for at opnå den effekt. dette fit der tilbyder bevægelighed og velvære er netop ikke at forveksle med pasformer som Regular eller Baggy, der er skabt af modebranchen med helt andre formål.

Loose tilbyder stor komfort og har oftest den største evne til at suge og transportere sved fra kroppen. Den klassiske blanding af tekstiler til T-shirts er Polyester og Bomuld.

Udsalgsvarer er populære, du finder ofte udsalgsvarer op til at vi får ny kollektion og derfor kan du forvente at der kommer et nyt lignende produkt, dog vil det jo så typisk være til den vejledende salgspris. så kan du leve med at produktet har alle de gode egenskaber du er på jagt efter og i øvrigt ikke fejler noget så er udsalgsvarer det hele værd. der er jo meget at spare.

Producentens Information

Ultra-soft, 230g cotton-blend fleece Material wicks sweat & dries really fast Adjustable crossover hood with open snorkel neckline Front kangaroo pocket Ribbed cuffs & hem Raglan sleeves