✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Pineapple Straight Weightlifting Belt fra 2Pood

499,00 DKK

Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch

✓ 90 Dages Gratis Retur

✓ Fri fragt fra 499.-

✓ Hurtig Levering

Pineapple designet med de mange farver pifter stemningen op.

Bæltet der løfter dig til at kunne yde det maksimale.

2pood bælter kommer med en holdbar Velcro-lukning og det unikke WODClamp/spænde der giver præcis tilstramning og hurtig åbning for skift imellem øvelser.

Pineapple er kun til kvinder og modige fyre.

husk at følge størrelsesvejledningen

Yderligere information

Size

XXXS, XXS, XS, S, M, L, XL

Brand

2pood

Availability Now available in-store at
Bygmestervej 6 I Gården København NV 2400

Powered With Oliver Pos

Tags


2pood, det officielle vægtløfterbælte fra amerikanske vægtløfter forbund. Bæterne overholder konkurrencemål og er eftertragtede af atleter for deres komfort og styrke, samtidigt med at det patenterede bæltespænde giver en sikker lukning og en hurtig af og påspænding, hvilket især er yndet hos Crossfitere og andre der dyrker alsidig træning.


Crossfit er af mange kendt som en primitiv form for træning uden de samme redskaber man typisk finder i fitness-centrene. Siden 2001 hvor at Crossfit officielt tog form af egentlig sportsgren har det vist sig at en række faste elementer indgår i træningshallerne kaldet boxe, herunder kettelbels, romaskiner og pull-bars.man kan derfor nu tale om etablerede faciliteter men hvor at socialt sammenhold for størstedelen af udøverne har en enorm betydning.  For den enkelte udøver har der på samme vis været en stor udvikling indenfor personligt nødvendigt udstyr til at både afhjælpe skader af den fysiske udfordrende aktivitet og de mange belastninger kroppen. Crossfit er for alle og kan udføres på det niveau man er på, de fleste Crossfit-Boxe tilbyder således både begynder, familie og børnehold så at alle kan få den rigtige tilgang til sporten.

Hos PerformanceGear har vi løbende samlet information og viden om både de enkeltes behov og ønsker gennem vores løbende besøg og tilstedeværelse i boxe og træningsteder i hele Danamrk, sidst men ikke mindst samarbejder vi med både atleter og boxe om at teste produkterne. Vores samling af udstyr er derfor sammensat ud fra at dække alle behov men begrænset til relativt få mærker, som for eksempel: Grips fra Victory Grips og ikke mindst knæbind fra Rehband, vores leverandører er valgt ud fra kvalitet.


Styrketræning kan have mange formål, hvor at det for de fleste er den mere overordnede betydning om at få mere tonede muskler eller tilpasse kroppen med for eksempel større overarme. men for rigtigt mange handler det ofte om en målrettet indsats for både velvære og helbred som oftest er en styrkelse af Core, altså kroppens både tværgående og langsgående muskler der støtter din mobilitet og balance samt evne til at løfte med hele kroppen, stærke arme løfter ikke meget uden at din ryg og mave kan følge med.

Producentens Information

Features:

 • USAW & IWF COMPLIANT: 4” Straight Weightlifting Belt is USAW & IWF compliant

Worn by the Best:

The straight weightlifting belt is worn by Pros and Olympians like:

 • SECURITY: Every belt is equipped with our WODClamp - a quick-adjust steel buckle and hook-and-loop fastening system, it also allows quick release for easily moving between workouts.

 • FLEXIBILITY: Our durable velcro and supportive WODClamp allow you the flexibility to lift heavy and easily transition between workouts.

 • SUPPORT: The 2POOD weightlifting belt is used by heavy lifting Olympic & Functional Fitness athletes for squats, deadlifts, hang cleans, and whatever your lifting needs are.
 • Mattie Rogers
 • CJ Cummings
 • Jacob Heppner
 • Amanda Barnhart
 • Nick Urankar
 • Chyna Cho
 • Haley Adams
 • Tasia Percevecz