✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt     ✓ dag-til-dag levering

Rehband QD 3 mm Shin & Calf Sleeve

Varenummer (SKU): 116206 Kategorier: , , , , , Tags: ,

179,00 DKK

Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     

✓ Fri fragt på dette produkt

✓ dag-til-dag levering

Til skinneben og læg.

Udviklet som en lægbind med en høj holdbarhed.

afskærmer skinneben mod rifter og friktions-sår.

Beskytter mod overbelastningsskader og bidrager med varme til led og muskler.

Forhindrer ophobning af mælkesyre og yder en høj grad af støtte.

Reducerer hævelser i forbindelse med udholdenhedssport.

Sælges enkeltvis og er et Unisex produkt.

Yderligere information

Size

XS, S, M, L, XL

Color

001 – Black

Tags


Crossfit er af mange kendt som en primitiv form for træning uden de samme redskaber man typisk finder i fitness-centrene. Siden 2001 hvor at Crossfit officielt tog form af egentlig sportsgren har det vist sig at en række faste elementer indgår i træningshallerne kaldet boxe, herunder kettelbels, romaskiner og pull-bars.man kan derfor nu tale om etablerede faciliteter men hvor at socialt sammenhold for størstedelen af udøverne har en enorm betydning.  For den enkelte udøver har der på samme vis været en stor udvikling indenfor personligt nødvendigt udstyr til at både afhjælpe skader af den fysiske udfordrende aktivitet og de mange belastninger kroppen. Crossfit er for alle og kan udføres på det niveau man er på, de fleste Crossfit-Boxe tilbyder således både begynder, familie og børnehold så at alle kan få den rigtige tilgang til sporten.

Hos PerformanceGear har vi løbende samlet information og viden om både de enkeltes behov og ønsker gennem vores løbende besøg og tilstedeværelse i boxe og træningsteder i hele Danamrk, sidst men ikke mindst samarbejder vi med både atleter og boxe om at teste produkterne. Vores samling af udstyr er derfor sammensat ud fra at dække alle behov men begrænset til relativt få mærker, som for eksempel: Grips fra Victory Grips og ikke mindst knæbind fra Rehband, vores leverandører er valgt ud fra kvalitet.


Styrketræning kan have mange formål, hvor at det for de fleste er den mere overordnede betydning om at få mere tonede muskler eller tilpasse kroppen med for eksempel større overarme. men for rigtigt mange handler det ofte om en målrettet indsats for både velvære og helbred som oftest er en styrkelse af Core, altså kroppens både tværgående og langsgående muskler der støtter din mobilitet og balance samt evne til at løfte med hele kroppen, stærke arme løfter ikke meget uden at din ryg og mave kan følge med.

Producentens Information

Kompressionen hjælper med at minimere træthed og muskelømhed i lægge og skinneben. Dette produkt er ideelt til atleter, der ønsker at reducere benhindebetændelse og senebetændelse i læggen.

De vigtigste fordele:
• Forbedrer kropskontrollen og præstationen
• Beskytter mod kramper, overbelastning og stød
• Beskyttelse mod gnavsår og rifter
• Forbedrer præstationen under løb og træning
• Gør dig i stand til at restituere hurtigere efter løb

Indikationer:
• Overanstrengelse og overbelastning af blødt væv i området omkring skinneben og læg
• Forebygger og giver smertelindring ved muskelforstrækninger og/eller -overbelastning

QD Shin & Calf Sleeve er klassificeret som medicinsk udstyr og sælges som én enhed.