✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt     ✓ dag-til-dag levering

Tilbud

SuperDry Sport – Flex Zip Through Hoodie – Seagrass

Varenummer (SKU): WS310191A-OQ3 Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

489,00 DKK

Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     

✓ Fri fragt på dette produkt

✓ dag-til-dag levering

Blød hoodie fra Superdry med et oversized/ løs pasform. Dejlig og behagelig zip hoodie som er lige til at tage på efter en yogatræning eller bare til ren hjemme afslapning. Sammensæt denne med de flotte training joggers fra Superdry som et fedt sæt.

Yderligere information

Color

OQ3 Seagrass

Size

S, M, L, XL

Tags


Flex fra SuperDry tilbyder god bevægelighed og er den rene overgang imellem det sporty look og funktionelt træningstøj. et godt eksempel på SuperDry´s evne til at være moderigtigt streetwear og nu også anerkendt sportstøjs -producent.

Træningstøj til alle der elsker motion og såmænd også til dem der leder efter noget praktisk fritidstøj. Training er tøj der er skabt til bevægelser i alle dimensioner hvor at Løb / Run er fokuseret på fremadrettet alene, tekstilerne for træningstøj er derfor vævet og sammensat til at kunne strække sig efter formål.


Udsalgsvarer er populære, du finder ofte udsalgsvarer op til at vi får ny kollektion og derfor kan du forvente at der kommer et nyt lignende produkt, dog vil det jo så typisk være til den vejledende salgspris. så kan du leve med at produktet har alle de gode egenskaber du er på jagt efter og i øvrigt ikke fejler noget så er udsalgsvarer det hele værd. der er jo meget at spare.

Producentens Information

For those outdoor balcony yoga sessions the Flex Zip Through Hoodie features a soft feel lightweight design, zip fastening and two front zipped pockets.
  • Relaxed: A classic fit. Not too slim, not too tight – no distractions here
  • Zip fastening
  • Drawstring hood
  • Two front zipped pockets
  • Ribbed hem and cuffs
  • Metal logo badge
Trim:30% polyester,70% modal Material:29% polyester,4% elastane,67% modal Rib:28% polyester,5% elastane,57% modal machine wash - cold (30°C)