✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Tilbud

SuperDry Sport – Superdry Code Jacket – Dark Moss

Varenummer (SKU): M5011183A-GUL Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

499,00 DKK

Color: GUL Dark Moss
Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch

✓ 90 Dages Gratis Retur

✓ Fri fragt fra 499.-

✓ Hurtig Levering

Jakken der udstråler eventyrlyst og frihed, Med SuperDry Code Jacket går du sikkert i byen med tilpas med forring i den kolde tid. Med afslappet og komfortabel stil og du kan roligt vælge denne jakke ud fra din normale størrelse

Forring over hele kroppen og lukket af hurtigt lukkende lynlåse for både jakken og de to sidelommer, elastiske manchetter i ærmerne og klassisk SuperDry logo.

Jakkens forring er af 100% genanvendte materialer - der er benyttet over 30 genbrugte plastic-flasker, så bliver valget lidt lettere når det kommer til at forkæle sig selv.

Toppen af Jakken er 100% Polyester, nedenfor 100% Nylon og forring er 100% genanvendt polyester, indvendigt 100% polyester - Maskinvaskes ved 30 grader.

Yderligere information

Color

GUL Dark Moss

Size

XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL

Brand

Superdry Sport

Availability Now available in-store at
Bygmestervej 6 I Gården København NV 2400

Powered With Oliver Pos

Tags


ColdGear er alt det sportstøj og træningstøj  fra Under Armour som er lavet til at holde dig varm, det kan være hættetrøjer, Leggins til løb når det er koldt og andre klassiske ydre lag. Jakker, huer, handsker og bukser, men Coldgear er også undertøj i form af Baselayer og Recovery

Under Armour Coldgear Hættetrøje er typisk produceret af fleece og uld, men hoodies, tights og øvrigt kan lige så vel være i blandinger af polyester og bomuld til glæde for dig når du skal bruge dit træningstøj. så at du stadigvæk har en høj grad af bevægelighed. der er jo nok ikke nogen der ville have glæde af fleece-leggins.

Når man snakker om ColdGear skal man selvfølgeligt huske at nævne ColdGear Reactor der uden tvivl er bedste sportstøj til koldt vejr. fordelen ved Reactor er at det træningstøj der er sammensat så ledes at det holder dig kold når du bliver varm og holder dig varm når det er koldt udenfor.

Jakker på tilbud i januar
Producentens Information

Channel your inner adventurer with our Superdry Code Jacket. With a contemporary style and padded all over to maximise your style and comfort.Relaxed fit – the classic Superdry fit. Not too slim, not too loose, just right. Go for your normal size.Padded all overMain zip fasteningTwo zip pocketsElasticated cuffsDrawcord hemIconic Superdry logo badgeThe padding in this jacket is 100% recycled, each jacket contains over 30 recycled bottles, this avoids these bottles being sent to landfill or polluting our oceans.
Upper body:100% polyester Lower body:100% nylon Padding:100% Recycled Polyester Lining:100% polyester
machine wash - cold (30°C)