✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     ✓ Fri fragt     ✓ dag-til-dag levering

Tilbud

SuperDry Sport – Training Boxing Yard T-Shirt – Black

209,00 DKK

Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch og 90 dages gratis ombytning     

✓ Fri fragt på dette produkt

✓ dag-til-dag levering

Opdatér din vigtigste træningsgarderobe med denne Training Boxing Yard T-shirt. En T-shirt i en let kvalitet med perforerede sidepaneler, så du kan føle dig godt tilpas under din træning.

Yderligere information

Color

02A BLACK

Size

S, M, L, XL

Tags


Tøjserien der dækker over flere stilarter indenfor kampsport og udstråler en kampklar fit stil. samtidigt med at farvevalget givet et afdæmpet udtryk og attitude. fremstå bevidst om din krop og holdning med denne serie der kan kombineres på tværs af de enkelte dele efter lejligheden.


Relaxed tilbyder dig ikke bare en afslappet stil men også en garanti for at tøjet er forbundet med stor komfort. Her får du de bløde tekstiler og træningstøj der kan tages på i dit stressfrie miljø eller til restutition. samtidigt er det designet til at du også kan bruge det når du er aktiv med træning eller motion.

Træningstøj til alle der elsker motion og såmænd også til dem der leder efter noget praktisk fritidstøj. Training er tøj der er skabt til bevægelser i alle dimensioner hvor at Løb / Run er fokuseret på fremadrettet alene, tekstilerne for træningstøj er derfor vævet og sammensat til at kunne strække sig efter formål.


Udsalgsvarer er populære, du finder ofte udsalgsvarer op til at vi får ny kollektion og derfor kan du forvente at der kommer et nyt lignende produkt, dog vil det jo så typisk være til den vejledende salgspris. så kan du leve med at produktet har alle de gode egenskaber du er på jagt efter og i øvrigt ikke fejler noget så er udsalgsvarer det hele værd. der er jo meget at spare.

Producentens Information

Update your gym essentials with the Training Boxing Yard T-shirt. This lightweight tee features perforated side panels to improve air flow as you work out.
  • Relaxed: A classic fit. Not too slim, not too tight – no distractions here
  • Crew neck
  • Short sleeves
  • Lightweight
  • Perforated side panels
  • Printed logo graphic
  • Signature logo tab
Material: 50% polyester, 25% cotton, 25% viscose Material: 67% polyester, 33% viscose machine wash - cold (30°C)