✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Victory Grips X2 Freedom – Fingerløse Grips til Mænd

429,00 DKK

Color: 100 - White
  • 100 - White
Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch

✓ 90 Dages Gratis Retur

✓ Fri fragt fra 499.-

✓ Hurtig Levering

FREEDOM GRIPS er gennemprøvede design med en naturlig udvikling af at gå fingerløs. 

Lavet af X2-materiale.

Disse greb handler om rene og hurtige overgange fra forskellige øvelser.

Yderligere information

Size

M, L, XL, XXL

Color

100 – White

Brand

Victory Grips

Availability Now available in-store at
Bygmestervej 6 I Gården København NV 2400

Powered With Oliver Pos

Tags

Fingerless Grips benyttes oftest af den alsidige atlet eller typisk en crossfitter der gennem de mange øvelser der tilhører WOD er behov for både at benytte grips og andre øvelser hvor dette ikke er hensigtsmæssigt. Her kommer Fingerless også kaldet Freedom grips eller flaps til stor nytte.


Grips

crossfit-grips fra Victory-grips som er fremstillet med erfaring og ekspertice, hjulpet på vej af de bedste atleter i verden. I Danmark er de benyttet af 9 ud af de 10 bedste crossfittere.

Når du vælger grips er der to væsentlige punkter, først skal du vælge typen efter 2-3-4 fingre eller fingerløse også kaldet Freedom. derefter skal du vælge materialet de er udført I, her kan du vælge de klassiske læder-grips eller simili-læder, hvis du for eks. er veganer og/eller ligger stor vægt på at de ikke giver "strækker" sig for meget. sidst men ikke mindst er der Tactical som er fremstillet med kevlar og er det absolut stærkeste materiale, de er en smule dyrere men holder en del længere og har andre fordele så som at de yder et utroligt godt greb og at du ikke behøves at benytte kalk med dine crossfit grips.

Performancegear er dansk forhandler af Victory Grips og har direkte support fra producenten i USA.

Producentens Information

Disse greb handler om rene og hurtige overgange fra bevægelser, hvor du vil have greb til andet, hvor du vil gå uhåndteret. Der er ingen spild af tid med at påføre finger-greb eller få dem til at holde sig ude af vejen for dynamiske bevægelser. Størrelsesretningslinjerne er de samme som 3 og 4 Finger, når du er i tvivl så gå en størrelse op.

X2 er den næste generation af Stealth X-materiale, der giver fordelene ved læder og den originale STEALTH i et materiale. Det har blødhed og beskyttelse af brudt læder. Den svampede tekstur omfavner din hånd og komprimerer, hvilket resulterer i komfort og ydeevne. Grebene kan vaskes, veganer-venlige og vil ikke strække sig. X2 griber ekstremt godt fast på både pulverlakeret og  Spealbarer, og er perfekt til atleter, der typisk elsker læder og dem, der har brug for ekstra beskyttelse.