✓ Kundeservice tlf 93 30 46 46     ✓ Prismatch og 90 dages gratis retur     ✓ Fri fragt fra 499.-     ✓ hurtig levering

Tilbud

Victory Tactical Freedom – Mænds fingerløse Grips

468,99 DKK

Ryd

På Lager

 ✓ Prismatch

✓ 90 Dages Gratis Retur

✓ Fri fragt fra 499.-

✓ Hurtig Levering

Ekstra god kvalitet.

Kevlar strækker sig ikke.

Sikkert greb helt uden brug af kalk.

1,3 mm. Tynde og komfortable.

Bemærk at modelen der bliver leveret kan variere ved at håndledstroppen kommer enten i læder eller X2 materialet afhængig af leverancerne fra USA

Yderligere information

Size

M, L, XL

Brand

Victory Grips

Availability Now available in-store at
Bygmestervej 6 I Gården København NV 2400

Powered With Oliver Pos

Tags


Fingerless Grips benyttes oftest af den alsidige atlet eller typisk en crossfitter der gennem de mange øvelser der tilhører WOD er behov for både at benytte grips og andre øvelser hvor dette ikke er hensigtsmæssigt. Her kommer Fingerless også kaldet Freedom grips eller flaps til stor nytte.


crossfit-grips fra Victory-grips som er fremstillet med erfaring og ekspertice, hjulpet på vej af de bedste atleter i verden. I Danmark er de benyttet af 9 ud af de 10 bedste crossfittere.

Når du vælger grips er der to væsentlige punkter, først skal du vælge typen efter 2-3-4 fingre eller fingerløse også kaldet Freedom. derefter skal du vælge materialet de er udført I, her kan du vælge de klassiske læder-grips eller simili-læder, hvis du for eks. er veganer og/eller ligger stor vægt på at de ikke giver "strækker" sig for meget. sidst men ikke mindst er der Tactical som er fremstillet med kevlar og er det absolut stærkeste materiale, de er en smule dyrere men holder en del længere og har andre fordele så som at de yder et utroligt godt greb og at du ikke behøves at benytte kalk med dine crossfit grips.

Performancegear er dansk forhandler af Victory Grips og har direkte support fra producenten i USA.

Producentens Information

Kevlar og læder i fin kombination, sikrer dig mod falskt greb og er tilført tommelfinger beskyttelse, som bidrager med komfort.

kalk er ikke en nødvendighed for at opnå optimalt greb ligesom at de ikke bliver påvirket af andres kalk fra udstyret de benyttes på.