Velkommen til Black Friday 2023 hos PerformanceGear

Årets største shoppingdag uden sammenligning er fredag den 24 november og vi er ekstra klar i år med en hel uges tilbud, hvilket betyder at vi starter allerede mandag den 20 November med Black Week.
Få de gode tilbud pr. mail hver dag – med dagens rabatkode til ekstra besparelse.

Fredag kan du gå helt amok med rabatkoden i hånden, så husk at skrive dig op med din email her på siden.

BLack week

Senest Mandag kl. 00:01 og måske lidt før? løfter vi sløret for den rabat du får sammen med de uhørt lave priser på Shorts og andre korte underdele til både mænd og kvinder, altså er dette dagen hvor at du kigger godt og grundigt i kataloget og enten køber, eller tilføjer til ønskelisten – du kan se udvalget allerede nu ved at klikke på ugedagen ud for ønskede køn i ugeskemaet

Senest Tirsdag kl. 00:001 og nok lidt før! frigiver vi igen en rabatkode til de vildt lave priser på T-shirt, toppe og andre korte overdele til både mænd og kvinder, altså er dette dagen hvor du kigger godt og grundigt i kataloget og enten slår til med køb, reserverer eller tilføjer til ønskelisten – du kan se udvalget allerede nu ved at klikke på ugedagen ud for ønskede køn i ugeskemaet.

Onsdag kl. 00:01 eller lidt før, til dig på mailinglisten, kan du shoppe med rabatkoden du får tilsendt og udnytte de fantastisk lave priser på leggings, Pants og trousers og andre Lange underdele til både mænd og kvinder, altså er dette dagen hvor at du kigger godt og grundigt i kataloget og køber, reserverer eller tilføjer til ønskelisten – du kan se udvalget allerede nu ved at klikke på ugedagen ud for ønskede køn i ugeskemaet

Torsdag kl. 00:01 på det tidspunkt har du forlængst modtaget den rabatkode der giver adgang til endnu lavere priser på udvalget af de lange overdele til både mænd og kvinder, der er nu kort tid til selve Black Friday starter hvor rigtigt mange vælger at handle på vores side – du kan se udvalget allerede nu ved at klikke på ugedagen ud for dit køn i ugeskemaet.

kvinder Mænd
kvinder Mænd
kvinder Mænd
kvinder Mænd

Når du har samlet appetit hele ugen, skal du blot klikke dig ind på The Big Shoppingday ud fra hvilket køn du først vil sikre dig at få fingre i varerne – bemærk at varerne er sorteret efter pris indtil du selv ændrer på sorteringen – altså de dyreste varer ser du først, men her er udvalget i størrelser typisk også dem der er flest af, vil du finde de allerbilligste varer skal du derfor vælge den omvendte sortering eller hoppe direkte til sidste side. god fornøjelse blandt de vanvittigt mange tilbud til uhørte priser. 

kvinder Mænd

Hvad er Black Friday?

Black Friday markerer starten på julehandlen og er kendetegnet ved vanvittige priser – altså du kan være sikker på at vores mission er at sikre os et stort julesalg der alene kan opnås ved priser der ikke tilbydes i resten af perioden op til Jul. Black Friday og i vores tilfælde Black Week er altså det helt rigtige tidspunkt at få handlet alle julegaverne som i kan byttes i hele 90 dage. Nok er der et par dage til lønningsdag, derfor kan både MasterCard og Forbrugsforeningskortet benyttes til Black Friday og således er afregningstidspunktet jo først senere, lige som at det er muligt at vælge ViaBill der tilbyder afdragsløsninger. 

Hvilke Black Friday tilbud kan man få?

Vi har lavet en ugekalender som du kan se her på siden og allerede nu se de mange varer der bliver tilbudt, dog bliver selve rabatten først afsløret den enkelte dag og vi lover at der bliver meget at glæde sig til, vi holder skarpt øje med vores konkurrenter og har allerede besluttet os for en masse gode priser der bliver svære at stå imod. 

Hvor hurtigt bliver der udsolgt til Black Friday?

Det kan være svært at forudsige hvor hurtigt det kommer til at gå, i et år hvor inflationen har begrænset alles muligheder for at købe godt sportstøj, så hvis du vil være en af de første til at se vores Black Friday priser, så bør du uden tvivl skrive dig op til vores Early Bird der hver aften giver dig et forspring ind på siderne.

Black Friday – Black Week?

Ja du læste rigtigt, hver dag vil der blive tilført nye tilbud kl. 00:01, således kan du slå til med det samme eller blot forberede dig til fredagen hvor at alle tilbud vil være online på en gang – finder du en vare på Black Monday er den ikke billigere om fredagen, men vil du være sikker på at få lige den vare du og mange andre har fået rabat til, så skal du nok slå til med det samme !

Få tidlig adgang til alle vores rabatter og meget mere!!

Lære Mere Her

Cyber Monday og Black Friday

Cyber Monday er forlængelsen af Black Friday og her kan du som udgangspunkt kun handle Online da noget af vores personale hviler ovenpå Black Friday og resten arbejder med efterbehandling af ordrer.
Cyber Monday har sine egne gode tilbud der absolut er værd at holde øje med.

 

Ja finder man de helt rigtige Shorts om mandagen og ønsker at supplerer senere på ugen så kan man vælge at købe varen til afhentning og derefter kan man bestille andre varer på et senere tidspunkt og få dem afsendt samtidigt – på den måde kan man spare på fragten og sikre sig lige den vare man fandt tidligere på ugen, da varer jo ellers kan blive udsolgt efter først til mølle princippet.

Ja, du kan med fordel købe og prøve alle varerne, så ved du præcis hvad du får med hjem, butikken er åben mandag, tirsdag og onsdag fra 10-18 og både torsdag og fredag fra 10-19. I butikken finder du hele udvalget af varer og den eneste ulempe kan selvfølgeligt være at at du er oppe imod dem der sidder online og køber direkte fra vores varelager – så vil det selvfølgeligt være først til mølle der vinder. vi er også i butikken lørdag fra klokken 10-16

Ja og nej, grundet Inflationen og meget dyrere forsendelses-priser er vi tvunget til at tage fragt for ordrer under 500,- kr. købt online Derfor kan vi til gengæld tilbyde meget bedre Black Friday priser til dig , det bliver med andre ord ikke svært at købe alle sine julegaver eller forkæle sig selv og dermed undgå at betale fragt. der er naturligvis heller ikke fragt på varer købt i butikken.

Ja vi bytter altid i 90 dage fra at du modtog varen. vi afsender varen senest 1-2 dage efter din bestilling og forventer at  GLS lever op til deres løfte om dag-til-dag levering. I pakken finder du en retur-label der også kan benyttes efter jul og i det nye år. køber du hos os til Black Friday vil du derfor kunne bytte indtil den 20 Februar.

BEDSTE TILBUD LIGE NU

Vi fejrer Black Friday i samarbejde med blandt andet BT hvor at du kan se andre gode tilbud.