Velkommen til Black Friday 2022 hos PerformanceGear

Årets største shoppingdag uden sammenligning er fredag den 25 november og vi er ekstra klar i år med en hel uges tilbud, hvilket betyder at vi starter allerede mandag den 21 November med Black Week.
så du får god tid til at at shoppe – bare rolig, vores tilbud er lige gode hver dag.

Hvad er Black Friday?

Black Friday markerer starten på julehandlen og er kendetegnet ved vanvittige priser – altså du kan være sikker på at vores mission er at sikre os et stort julesalg der alene kan opnås ved priser der ikke tilbydes i resten af perioden op til Jul. Black Friday og i vores tilfælde Black Week er altså det helt rigtige tidspunkt at få handlet alle julegaverne som i kan byttes i hele 90 dage – med gratis returfragt. Nok er der et par dage til lønningsdag, derfor kan både MasterCard og Forbrugsforeningskortet benyttes til Black Friday og således er afregningstidspunktet jo først senere, lige som at det er muligt at vælge ViaBill der tilbyder afdragsløsninger. 

Hvilke Black Friday tilbud kan man få?

Vi har lavet en ugekalender som du kan se her på siden og allerede nu se de mange varer der bliver tilbudt, dog bliver selve rabatten først afsløret den enkelte dag og vi lover at der bliver meget at glæde sig til, vi holder skarpt øje med vores konkurrenter og har allerede besluttet os for en masse gode priser der bliver svære at stå imod. 

Hvor hurtigt bliver der udsolgt til Black Friday?

Det kan være svært at forudsige hvor hurtigt det kommer til at gå, i et år hvor inflationen har begrænset alles muligheder for at købe godt sportstøj, så hvis du vil være en af de første til at se vores Black Friday priser, så bør du uden tvivl skrive dig op til vores Early Bird der hver aften giver dig et forspring ind på siderne.

Black Friday – Black Week?

Ja du læste rigtigt, hver dag vil der blive tilført nye tilbud kl. 00:01, således kan du slå til med det samme eller blot forberede dig til fredagen hvor at alle tilbud vil være online på en gang – finder du en vare på Black Monday er den ikke billigere om fredagen, men måske er den udsolgt!

BLack week

Mandag i Black Friday Week
– Shorts

Mandag kl. 00:01 løfter vi sløret for de uhørt lave priser på Shorts og andre korte underdele til både mænd og kvinder, altså er dette dagen hvor at du kigger godt og grundigt i kataloget og enten køber, reserverer eller tilføjer til ønskelisten – du kan se udvalget allerede nu ved at klikke på ugedagen ud for ønskede køn i ugeskemaet

Tirsdag i Black Friday Week
– T-shirts

Tirsdag kl. 00:001 frigiver vi igen flere vildt lave priser på T-shirt, toppe og andre korte overdele til både mænd og kvinder, altså er dette dagen hvor du kigger godt og grundigt i kataloget og enten slår til med køb, reserverer eller tilføjer til ønskelisten – du kan se udvalget allerede nu ved at klikke på ugedagen ud for ønskede køn i ugeskemaet.

Onsdag i Black Friday Week
– Leggings & Tights

Onsdag kl. 00:01 kan du opleve de fantastisk lave priser på leggings, Pants og trousers og andre Lange underdele til både mænd og kvinder, altså er dette dagen hvor at du kigger godt og grundigt i kataloget og køber, reserverer eller tilføjer til ønskelisten – du kan se udvalget allerede nu ved at klikke på ugedagen ud for ønskede køn i ugeskemaet

Torsdag i Black Friday Week
– Lanærmerde

Torsdag kl. 00:01 ser du de super lave priser på udvalget af de lange overdele til både mænd og kvinder, så er 70% af alle varer tilgængelige og dermed er der god mulighed for at da kan samle en hel bestilling, hvis du ikke tør vente til selve Black Friday hvor rigtigt mange vælger at handle på vores side – du kan se udvalget allerede nu ved at klikke på ugedagen ud for dit køn i ugeskemaet.

kvinder Mænd
kvinder Mænd
kvinder Mænd
kvinder Mænd

BLACK FRIDAY SHOPPINGDAG

Når du har samlet appetit hele ugen, skal du blot klikke dig ind på The Big Shoppingday ud fra hvilket køn du først vil sikre dig at få fingre i varerne – bemærk at varerne er sorteret efter pris indtil du selv ændrer på sorteringen – altså de dyreste varer ser du først, men her er udvalget i størrelser typisk også dem der er flest af, vil du finde de allerbilligste varer skal du derfor vælge den omvendte sortering eller hoppe direkte til sidste side. god fornøjelse blandt de vanvittigt mange tilbud til uhørte priser. 

kvinder Mænd

Cyber Monday og Black Friday

Cyber Monday er forlængelsen af Black Friday og her kan du som udgangspunkt kun handle Online da noget af vores personale hviler ovenpå Black Friday og resten arbejder med efterbehandling af ordrer.
Cyber Monday har sine egne gode tilbud der absolut er værd at holde øje med.

 

Ja finder man de helt rigtige Shorts om mandagen og ønsker at supplerer senere på ugen så kan man vælge at købe varen til afhentning og derefter kan man bestille andre varer på et senere tidspunkt og få dem afsendt samtidigt – på den måde kan man spare på fragten og sikre sig lige den vare man fandt tidligere på ugen, da varer jo ellers kan blive udsolgt efter først til mølle princippet.

Ja, du kan med fordel købe og prøve alle varerne, så ved du præcis hvad du får med hjem, butikken er åben alle dage fra 9-18 og fredag fra 8-20. I butikken finder du hele udvalget af varer og den eneste ulempe kan selvfølgeligt være at at du er oppe imod dem der sidder online og køber direkte fra vores varelager – så vil det selvfølgeligt være først til mølle der vinder.

Ja og nej, grundet Inflationen og meget dyrere forsendelses-priser er vi tvunget til at tage fragt for ordrer under 500,- kr. købt online Derfor kan vi til gengæld tilbyde meget bedre Blac Friday priser til dig , det bliver med andre ord ikke svært at købe alle sine julegaver eller forkæle sig selv og dermed undgå at betale fragt. der er naturligvis heller ikke fragt på varer købt i butikken.

Ja vi bytter altid i 90 dage fra at du modtog varen og det er med gratis returfragt. vi afsender varen senest 1-2 dage efter din bestilling og forventer at både PostNord og GLS lever op til deres løfte om dag-til-dag levering. I pakken finder du en retur-label der også kan benyttes efter jul og i det nye år.køber du hos os til Black Friday vil du derfor kunne bytte indtil den 1 marts.

BEDSTE TILBUD LIGE NU

Vi fejrer Black Friday i samarbejde med blandt andet BT hvor at du kan se andre gode tilbud.