Viser alle 7 resultater

-20%
Original price was: 99,00 kr..Current price is: 79,00 kr..
-50%
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 99,00 kr..
-25%
Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..
-25%
Original price was: 169,00 kr..Current price is: 126,75 kr..
-25%
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,00 kr..
-14%
Original price was: 279,00 kr..Current price is: 239,00 kr..
-10%
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 269,00 kr..

Sjippetov

Med et godt sjippetov kan du hurtigt opnå en sjov, effektiv og enormt alsidig træning, hvor du får arbejdet på blandt andet kondition, koordination, fodarbejde, balance og meget mere.

Du behøver ikke meget plads, når du træner med sjippetov. Derfor er det superlet at træne med sjippetov, fordi det er så let at have med. Og den træning, der er let og sjov, er også tit den træning, der bliver gjort. Derfor er vi vilde med at bruge sjippetov til træning.

At bruge sjippetov som træningsform er super nemt at gå til, og de fleste af os har før haft et sjippetov i hånden. Dog er vi også et par stykker, der lige skal have genopfrisket sjippetovsteknikken,før den sidder helt i skabet igen.

Crossfit har gennem de senere år vundet indpas på danskernes foretrukne træningsmetode, og hos de fleste crossfittere er et godt sjippetov et fast inventar i træningsudstyret.

Hvis du har bestemt dig for at starte eller genstarte din sjippetovstræning eller bruge et sjippetov til crossfit, så kig over forbi vores blog og læs indlægget ‘Træning med sjippetov

Der er forskellige typer af sjippetove på markedet. Hvis du ikke allerede er bekendt med de forskellige sjippetove, får du her Performance Gears lille sjippetovsskole.

Sjippetov til træning?

Vi har forskellige typer af sjippetove – både dem, gør at du kan sjippe hurtigt og dem med lidt tyngde. Hvis du er mest til sjippetove, der kan sjippe hurtigt, skal du kigge nedenfor under crossfit sjippetove/ speed ropes.

Sjippetove med tyngde giver et dejligt, stabilt flow i sjipningen. Samtidig gør tyngden, at du får lidt mere træning af arme/biceps. Derfor plejer vi at anbefale, at hvis du bruger sjippetov til træning, skal dit sjippetov have lidt tyngde.

Vi har sjippetov til træning med 1000 gram, sjippetov til træning med 470 gram og sjippetov, hvor du selv kan lægge håndvægte i håndtagene for på den måde at øge din træning med sjippetov.

De bedste sjippetove, vi har fundet, er sjippetovene fra P2I. Det er sjippetove til træning, som er slidstærke, justerbare og har mange brugbare finesser.

Crossfit sjippetove og Speed ropes

Er du allerede i gang med crossfit-træningen, er du sikkert også allerede i gang med at øve dig på double unders. Til den type crossfit er speed rope sjippetove ideelle.

Et speed rope/crossfit sjippetov har dobbelte kuglelejer. Det er derfor et sjippetov, der er lavet til at kunne svinge med en sikker og konsekvent fart, så du opnår den bedste træning uden besvær med selve sjippetovet.

Med et speed rope får du et slidstærkt crossfit sjippetov, der kan holde til både double og tripple spins uden nogen risiko for slack. Et speed rope sjippetov er lavet af en alu-wire, der er pakket ind i et tyndt, men stærkt lag gummi. Alu-wiren gør sjippetovet tungt og stærkt nok til hurtigt at kunne skære gennem luften, samtidig med at sjippetovet stadig er enormt tyndt og let.