Viser alle 11 resultater

-62%

Boompods er udvalgt ud fra det er en rigtig god kvalitet og giver en god lyd.

At de samtidig er prisstærke er yderligere en fordel.

Høretelefonerne og højttaleren er alle udstyret med mikron, så du kan besvare opkald fra din telefon. Og så kan du tåle at blive våde. Højttaleren kan spille under vand!!!

Når vi træner, skal det helst foregå så gnidningsløst som muligt. Derfor er oplagt at benytte sig af udstyr til træningen, som udelukkende letter træningen, således fokus kan lægges på at forbedre ens træningsmæssige færdigheder.

En måde træningen kan blive behagelig er ved at benytte sig af trådløse høretelefoner. En ledning kan hurtigt komme i vejen, hvis du eksempelvis løber på et løbebånd. Din kropsbevægelser er rytmiske og vedvarende, og en potentiel ledning vil hurtigt komme til at daske på enten din arm eller måske i ansigtet – hvilket virkelig kan være forstyrrende.

Trådløse høretelefoner er det nye sort

Der er masser af valgmuligheder, hvis du står og overvejer trådløse høretelefoner. Der er både in-ear, over-ear, on-ear og open-ear i forskellige afskygninger med mange funktioner. Fælles for dem alle er, at de skal være beregnede til sport, således de ikke lider en druknedød efter første løbetur.

Typer af trådløse høretelefoner

Som tidligere nævnt findes der flere forskellige typer hovedtelefoner, som hver især har et område, de er særligt gode på.

Den allermindste slags hedder in-ear høretelefoner, som også er kendt som ’’earbuds’’ eller ’’earphones’’ og er placeret inde i selve øregangen. Disse er super nemme lige at stoppe i og vejer heller ikke alverden. Man mærker altså næsten ikke høretelefoners tilstedeværelse udover lyden af dejlig musik.

Derudover findes der også on-ear høretelefoner, som lægger sig på selve øret og lige en kategori større end in-ear høretelefoner. Fordelen ved disse er, at de også er forholdsvis lette og de derudover ikke falder af hovedet lige så let som in-ear høretelefoner.

Så findes der også over-ear høretelefoner, der er store i størrelsen, og fylder hele den ydre del af øret. Disse falder heller ikke særlig nemt af og giver helt suveræn lyd, hvorfor de også er populære til mange andre formål end træning.

Sidst findes der open-ear høretelefoner, som benytter sig af bone-conduction, når lyden skal transmitteres. Dette er særligt smart til de, som lider under delvist høretab, hvorved lyden vil nå det indre øre vha. kindbenet.