Viser alle 2 resultater

-77%
Original price was: 1.049,00 kr..Current price is: 245,00 kr..
-77%
245,00 kr.419,60 kr.

Løb hurtigere og bedre med sko fra Icebug
Icebug er et lille mærke fra Sverige, der siden 2001 har opnået kæmpe succes. Icebugs sko har vundet et utal af priser for deres innovative såler med et fantastisk greb og en evne til at dræne vand. Skoene har især vundet indpas hos løbere inden for alle typer af terrænløb, herunder swim-run, OCR, Ironman og triatlon, der sjældent kommer gennem en løbetur uden våde sko.

Med Icebugs avancerede grebsteknologi, behøver du ikke længere være bekymret for at glide rundt på dine løbeture i vinteren. Skoene fra Icebug sikrer dig et fantastisk godt greb og en sikker tur gennem alt slags terræn, så du kan opretholde din træning og din aktive livsstil uden afbrydelser.
Skil dig ud fra mængden
Skoene fra Icebug er produceret med den prisbelønnede og patenterede Bugrip-teknologi, der med sin specielle gummiblanding og 15-16 stålknopper sikrer en dynamisk funktion under træningen. Dertil er det også denne teknologi, der sikrer løberen det bedst mulige greb specielt ved terrænløb.

Icebugs sko skiller sig ud i mængden fra andre typer af triatlon- og terrænsko både i deres kvalitet og funktionalitet samt i deres design og farver, og man vil ofte kunne genkende et par Icebug sko fra lang afstand. Icebug er frontløberen, når det kommer til godt greb, og selvom det svenske firma bliver ved med at videreudvikle på deres produkter, vil fællesnævneren for brandet altid være et godt greb.