Viser 1–18 af 383 resultater

Tilbud
-20%
-20%
44½
45
45½
47
47½
799,00 kr.
-25%
-40%
M
L
XL
3XL
599,40 kr.
Tilbud
Tilbud
-40%
-23%
-23%
42½
43
44
44½
45
+1
539,00 kr.
Tilbud
-41%
-38%
-14%
-14%
XS
S
M
L
XL
499,00 kr.
-14%

Under Armour

Under Armour er et af de amerikanske mærker i træningstøj, vi nok er mest vilde med. Vi opdagede det på en rejse og var ikke i tvivl om, at vi ville forhandle det. Under Armour har forskelligt flot og funktionelt træningstøj, og Under Armour går ikke på kompromis med funktionerne.

Under Armour er faktisk årsagen til, at PerformanceGear findes i dag. I 2008 var Under Armour ikke et særligt kendt mærke i Danmark, men på en rejse i USA så vi det for første gang. Og vi var ikke i tvivl! Under Armour var og er anderledes og bedre end de fleste andre mærker af trænings- og fritidstøj, vi indtil da havde kendt til.

Som eliteidrætsudøvere, personlige trænere og fysioterapeuter har vi styr på tingene og afprøver selv produkterne i vores webshop, før vi tilbyder dig det.

For nogle mennesker går mærket Under Armour under forkortelsen UA – og hvis du før brugte Endomondo til at tracke dine resultater, er du måske røget med over på Under Armour Map My Fitness-appen. Der ser du deres lækre UA logo i toppen. Under Armours lækre UA logo findes også på en del af deres tøj.

Noget af vores mest populære Under Armour-tøj, er Under Armour t-shirts.

Se vores store udvalg af Under Armour t-shirts her

Køb Under Armour træningstøj i Danmark

Under Armour kan være svært at få fat i i Danmark, men vi har et stort udvalg. Måske har vi  faktisk Danmarks største udvalg af Under Armour samlet på et sted. Vi ved ikke hvorfor, for vi synes jo, at Under Armour er et af de allerbedste mærker og vil gerne udbrede kendskabet til Under Armour i Danmark.

Og vi sælger rigtigt meget Under Armour i Danmark. Vi sælger fx utroligt mange Under Armour sko – og det kan vi godt forstå, for de er slidstærke. Og som alt andet Under Armour i meget høj kvalitet.

Se alle Under Armour sko, vi har lige nu i Danmark

Og nu vi taler Under Armour og Danmark, så ved vi ikke, om du har tænkt på det. Men. Under Armour kan oversættes til dansk til noget i retning af ‘Under rustningen’. Og det er ikke helt forkert, når vi tænker over det. At Under Armour beskytter dig som sportsudøver mod udefrakommende varme eller kulde, så du kan levere det absolut bedste.

Under Armour forhandler i København

Da Under Armour er et udtryk for god kvalitet, er det ikke underligt at der også er andre udbydere af mærket i form af butikker i og omkring København. Dog tilbyder få den samme service som os. Vi har lavet en størrelsesguide til Under Armour, så vi sikrer den perfekte pasform til dig!

Under Armour træningstøj er synonym med kvalitet

Under Armour er et helt unikt mærke i forhold til kvalitet. Derfor er Under Armour det eneste sportstøjsmærke, vi tilbyder.

Deres særlige teknologier inden for tekstil er skabt til at imødekomme forskellige behov. Så kan atleter og sportsfolk bevæge sig behageligt, frit, rørt og varmt eller tempereret – længe.  Se vores gennemgang af de forskellige Under Armour kollektioner her 

Under Armour har en række kollektioner, der er velegnede til det danske træningsvejr. Under Armour har kollektionen ‘Under Armour Heatgear,’ som er perfekt til sommertræningen eller til dig, der bliver meget varm under træning.

‘Under Armour Coldgear’ passer til den danske vinter, for det holder dig varm helt ned til minus 12 grader. Derfor er Under Armour Coldgear-serien også virkelig velegnet til dig, der opholder dig meget udendørs – outdoor, vagt, beredskab, såsom Politi eller forsvar eller på golfbanen. Vi har et stort udvalg af golftøj.

Dog er Under Armour primært fokuseret på træningstøj. Så hvis du derimod er ude efter noget træningsudstyr, som yogamåtter eller sjippetove skal du nok kigge efter andre mærker.

Under Armour udsalg og Under Armour tilbud

Fordi vi har så stort et udvalg af Under Armour for Danmark, ender vi også med at have et par størrelser til overs, som ryger på udsalg. Vi har også løbende gode Under Armour tilbud.

Eller en kollektion fra et tidligere år, vi ikke fik solgt ud af, som kommer på tilbud.

Vi har derfor et ret bredt udvalg af kvalitetsmærket fra Under Armour på udsalg.

Se alt Under Armour på udsalg netop nu

Hvordan er Under Armour i størrelsen?

Vi synes, Under Armour er ret så ‘true to size’, som de siger ude i verden. Under Armours størrelser er EU-størrelser.  Det er dog designet til at sidde tæt.

Hvis du ikke kender Under Armour, vil vi anbefale dig at følge deres størrelsesguide.

Husk, at hvis du køber Under Armour med kompression, skal det sidde stramt. Al kompressionstøj, også det fra Under Armour, kan opleves som svært at få på og af, især efter træning. Fordi det skal sidde helt tight. Følg anvisningerne i vores Under Armour størrelsesguide til finde din størrelse her.