Viser alle 8 resultater

-25%
171,75 kr.
-25%
171,75 kr.
-25%
-25%
-25%
-25%
89,25 kr.
-25%
89,25 kr.
-25%
89,25 kr.

LeStoff er en mindre virksomhed fra Østrig, med speciale i produktion af håndklæder, håndklæderne er lavet med en 700 år gammel væveteknik der gør at håndklæderne tørrer lynhurtigt selvom de absorberer samme mængde vand som et tilsvarende håndklæde i størrelse, håndklæderne er ultratynde og er derfor meget lette at transportere, vejer mindre end håndklæder af samme størrelse. de passer perfekt i din træningstaske og lige så godt til din strandkurv.

Det er blevet meget moderne kun at rejse med håndbagage hvorfor at plads er et vigtigt emne – her er den optimale løsning og husk der er ingen grund til at gå ned på udstyr…

Almindelige håndklæder fylder sædvanligvis en smule mere end hvad nødvendigt er. Derfor er det ideelt med en type håndklæde, der ikke fylder alverden, men alligevel har en lækker, blød overflade uden at gå på kompromis med dets øvrige egenskaber.

Her vil håndklæder fra Lestoff opfylde alle krav til et godt håndklæde – uanset om du så skal bruge det til stranden, svømmehallen eller en tur i saunaen. Det gode ved denne type håndklæde er, at det er hurtigtørrende, og derudover ikke optager særlig meget plads i tasken. Hurtigttørrende håndklæder er særlig smarte, hvis du opholder dig udenfor og måske ikke har tiden til at vente på et regulært håndklæde tørrer.

Det ideelle trænings-og rejsehåndklæde

Med et LeStoff-håndklæde får du et stort håndklæde på 100 x 180 cm, som kun vejer sølle 275 g. Herved får du altså fingrene i et håndklæde, som har samme størrelse som et klassisk badehåndklæde, men uden at det optager noget særligt plads. På samme tid har det evnen til absorbere en lige så stor mængde vand som et almindeligt håndklæde, hvorfor det altså også er helt ideelt som hverdagshåndklæde. Den helt særlige væveteknik gør det desuden muligt, at vandet, der absorberes, hurtigt fordeles over håndklædets store overflade, hvorfor det netop tørrer hurtigt og af samme grund kan det bruges til mange forskellige formål.

Vælg farve efter smag

Når du skal vælge dit LeStoff-håndklæde er udvalget bredt og du kan stort set få fingrene i den farve, du går og synes er flottest. Håndklæderne er vævet tæt, hvilket gør farverne ekstra kraftige at se på. Udover mange farvekombinationer kan du også vælge flere forskellige designs, hvorfor du altså kan finde det perfekte håndklæde. Her kan du også finde solbriller til træning, der matcher håndklædet, hvorved dit outfit uden tvivl vil være on point til strandturen.