Viser 1–18 af 68 resultater

Tilbud
-15%
-59%
-59%
-59%
-57%
-60%
-57%
-60%
-60%
-60%
-60%
-60%
-60%

SuperDry Sport – er den geniale sammensætning af mode der møder sport. Superdry Sport formår at lave træningstøj til alle, med baggrund i mange års fantastiske design af moderigtigt streetwear er det lykkedes at indarbejde alle de kendte metoder til fremstilling af sportstøj i flotte farver. Der er brugt alle de bedste metoder fra sportens verden til at producere tøjet og gøre det lækkert uden at det skal være svært at tage sit træningstøj frem.

Siden 2017 hvor at SuperDry lancerede Performancesport og udfordrede den etablerede sportsbranche med dristige designs, har der været mange forsøg fra sportsbranchen på at lave moderigtigt sportstøj ,men ingen er endnu sluppet lige så godt fra det og derfor har vi valgt at finde det stærkeste i deres udvalg så at du både kan finde lækkert, komfortabelt og praktisk træningstøj til når du skal trække dig selv op til din næste Work out of the day.

Vi er danske forhandlere af Under Armour og og Superdry Sport og med det sikrer vi dig det bedste udvalg af sportstøj og træningstøj til de bedste priser. vi Har træningstøj og udstyr til alle – fordi vi elsker sport.

Superdry laver træningstøj til alle, men selvfølgeligt er de enkelte dele lavet til forskellige formål, træning for motion, Yoga, Løb, Boksning og så videre.

Se vores udvalg af SuperDry’s træningstøj til kvinder og til mænd.

Hættetrøjer, hoodies og sweatshirts er oftest lavet med henblik på at få dig varm og tør fra træning og kan dermed absolut benyttes af alle der ønsker glæden ved en flot og praktisk overdel. Der er tænkt meget over detaljer med placering af lynlåse og lommernes anvendelighed.

Joggers eller jogginbukser er for en gangs skyld lavet i et lige udvalg til både mænd og kvinder, hvor at form og stil på hvert enkelte del afspejler din stil og formål med anvendelse.

Leggins og tights med høj talje er blevet et must, samtidigt med at de selvfølgeligt tilbyder et godt stræk uden at krybe op af låret. Leggins er heldigvis accepteret som hverdagstøj og her er det en kæmpe fordel at SuperDry laver bukser så flotte både med og uden logo.

Shorts fra Superdry er til begge køn og igen er der lagt vægt på at bruge behagelige tekstiler, detaljer der pynter og rigeligt med praktiske lommer. du finder korte shorts og lange shorts til træning, løb og hverdagsbrug.

SuperDry T shirts til dame eller mand og her er de største krav til farver og stil, Trænings T-shirts er det der hyppigst bliver udskiftet på grund af den store mængde af sved som overkroppen udleder. T shirts XXL og større kan vi oftest tilbyde blandt de andre populæreste dele i enhver garderobe af træningstøj.