Viser alle 8 resultater

-18%
-18%
139,00 kr.
-18%
-50%
-77%
245,00 kr.419,60 kr.
-41%
-20%
-20%
35
35½
36
36½
37½
+9
799,20 kr.

Under Armour træningssko til kvinder giver dig utrolig mange fordele: komfort, støtte, stabilitet og en adaptiv pasform. Med deres innovative teknologi sikres du en optimal løbeoplevelse. Skoene kan bruges til både træning og hverdagsbrug.

Find det rigtige par

Hos Performancegear.dk har vi et stort udvalg af træningssko til kvinder. Det helt rigtige par træningssko er et must-have, hvis du vil have den optimale træning. Det gælder både den rigtige størrelse, den rigtige type, sål og selvfølgelig er det en bonus hvis din træningssko passer til din stil! Nedenfor får du et par gode råd til at finde de rigtige træningssko.

  • Den rigtige størrelse er vigtig. Træningssko der er for små kan give dig meget besvær. Det er ukomfortabelt, du får ømme tæer og du har ikke den korrekte fodstilling. Skoene må heller ikke være for store, så du glider rundt. Der skal dog være plads til at du kan vrikke med tæerne.

  • Fitness, løb, klatring eller dans? Der findes mange forskellige træningssko, der egner sig bedst til en bestemt sport. Fitnesssko er som regel lidt mindre og lettere, og du har ikke brug for en tyk sål. Løbesko og sko til high-impact sport skal have god stødabsorbering, og god støtte omkring anklen.

  • Har du en bred eller smal fod? Så skal du måske bruge en sko der kan justeres ekstra meget. Du kan læse meget mere om de forskellige modeller ved at klikke på produktet.

Farver og detaljer

Flotte sko i et lækkert design er bare mere motiverende! Derfor har vi varianter i mange flotte farver og designs, så du kan finde et par der passer til din stil. Det kan blandt andet være fine detaljer i mesh, geometriske figurer eller en flot, klar farve. Eller måske foretrækker du en helt enkel sko? Vælg mellem vores mange træningssko til kvinder fra Under Armour og Icebug!

Træningssko til kvinder fra Under Armour

Under Armour er et kendt og elsket amerikansk mærke, der udover at lave fede sko også laver meget andet træningstøj. Deres sko er lette, men stadig i god kvalitet og vejer helt ned til 176 gram. Du finder både sko fra dem i enkle, sorte og hvide designs, samt i flotte, lyserøde og grå farver. Mærkets løbesko har en tykkere sål og dobbelt indersål, hvilket sikrer god stødabsorbering, også på vekslende underlag, mens deres fitnesssko er lette og fleksible.

Træningssko fra Icebug

Træningssko til kvinder fra Icebug er kendetegnet af flotte farver og den karakteristiske bille der ses på alle modellerne. De er kendte for deres linje af terrænsko, der både kan bruges til løb, swimrun og triatlon. De er fleksible og har samtidig en hård sål i mønster, der sikrer at du ikke skrider på underlaget. Under hver model kan du læse mere om deres evne til at dræne vand og se flere billeder af sålen.

Træningstøj til kvinder

Hos Performancegear.dk har vi masser af træningstøj til kvinder, blandt andet fra Under Armour. Her finder du både tights til din træning, sports-bh’er, T-shirts og toppe, jakker og sweatre og meget andet. Deres træningstøj er lavet i høj kvalitet og har funktioner som kompression, kort tørretid, varmefordeling og meget andet. Du kan se tøjet ved at klikke nedenfor.