Viser alle 12 resultater

-14%
-25%
-28%
-25%
-26%
-22%
219,00 kr.
-25%
209,25 kr.
-25%
194,25 kr.
-25%
171,75 kr.
-26%
169,00 kr.
-22%
139,00 kr.
-20%
119,00 kr.

Triggerpoint laver massageværktøjer, som du selv kan bruge i fitnesscenteret, hjemme i stuen eller når du er på farten. Mærket er respekteret for deres “foam rollers” i utrolig høj kvalitet, der kan bruges af nybegyndere såvel som øvede træningsentusiaster. På denne side kan du læse mere om produkterne fra Triggerpoint, og finde ud af hvad en foam roller kan gøre for dig.

Hos Performance Gear finder du både skumruller til hele kroppen og til fødderne, samt massagebolde.

Triggerpoints produkter bruges blandt andet til afspænding og udtrækning af sportsfolk, der ønsker en kortere restitutionstid og som ønsker at være mindre ømme efter træning. Produkterne findes i flere hårdheder, og i mange flotte farver.

Foam rollers

Foam rollers, skumruller, massageruller – kært barn har mange navne. Disse ruller findes i forskellige længder og hårdheder, og bruges til at mindske ømhed efter træning. De fungerer ved at man lægger sig eller sætter sig på gulvet, og placerer rullen mellem gulvet og kroppen. Man kan for eksempel rulle på sine ben, sider og arme, og knopperne på massagerullen masserer din krop. Dette øger blodcirkulationen, og er med til at bevirke at du bliver mindre øm efter træning.

Rullerne er især populære hos løbere, men mange andre sportsudøvere er ligeledes begyndt at tage rullerne til sig.

Hvorfor bruge en foam roller?

Der findes flere gode grunde til at bruge de populære skumruller fra Triggerpoint. Som førnævnt hjælper rullerne på blodcirkulationen. Rullerne kan også bruges til udstrækning og afspænding, så du i bedste tilfælde kan mindske chancen for at få skader som forstrækninger og fibersprængninger.

Rullerne findes i forskellige hårdheder. Hvis du aldrig har brugt en skumrulle før, eller hvis du ikke er vant til at få massage, kan du starte med en af de blødere ruller, der ikke har så meget tekstur. Der findes også hårde modeller til den garvede “ruller”

Rullerne kan modstå mellem 115 og 250 kilo. Under hvert produkt finder du mere information. Der findes også mindre modeller, der blandt andet kan bruges til at rulle under ømme fødder og underarme, hvor vævet kan være mere kompakt. Disse er hårdere i materialet.

Massagebolde

Hos Performance Gear finder du også Triggerpoint massagebolde, der også kan bruges til at rulle ømme muskler. Boldene er nogle af de bedste på markedet, og er lavet i et skridsikkert materiale, så bolden bliver liggende mens du ruller. Boldene er især gode til at ilte vævet ved brystmusklerne, underarme og hofter, men kan bruges over hele kroppen. Bolden er let og lille, og er derfor perfekt at have med hvis du ofte er på farten, eller hvis du skal ud og rejse.

Det rigtige træningstøj

Når du træner, skal du selvfølgelig have behageligt og stilfuldt træningstøj. Hos Performance Gear er vi vilde med Under Armour, og har derfor et stort udvalg fra mærket, til både kvinder og mænd. Her finder du tøj og sko til mange forskellige sportsgrene, og til både indendørs og udendørs træning i al slags vejr. Komfort og funktionalitet er i fokus, men du kan altid regne med flotte farver og fede designs.