Viser 1–18 af 91 resultater

-12%
-13%
S
M
L
XL
XXL
1.699,00 kr.
-25%
1.087,50 kr.
XXS
XS
S
M
L
+1
549,00 kr.
-25%
449,25 kr.

Når træningen skydes i gang, er det vigtigt, at det gøres på en måde, således du ikke ender op med skader. Vi skal jo, trods alt, gerne holde til træning på længere sigt og have så meget førlighed som muligt.

Af helt samme grund er det vigtigt, at du benytter det helt rigtige fitnessudstyr til vægttræningen. Specielt under styrkeløft, er det vigtigt, at du er udstyret med optimal støtte. Det kan gøres igennem speciallavede træningshandsker eller grips støtte. Friktionen, der opstår mellem vægten og dine hænder, undgås og du kan dermed sætte dit fulde fokus på træningen uden gener.

Kvalitetsudstyr – en sikker vej til bedre træning

Når du køber fitnessudstyr, så kan du se som en investering i egen krop og heldbred. Desto bedre udstyr du har mellem hænderne, desto bedre forudsætninger for har du for en god, holdbar træning. Derfor udbyder vi brands som Victory GripHarbinger og Rehband, som alle er produkter af den absolutte bedste kvalitet. Udvalget er prøvet af, kvalitetssikret og altså et sikkert valg, hvis du ønsker godt træningsudstyr til yderst konkurrencedygtige priser.

Derudover tilbyder vi også en række af høretelefoner til træningen, således besøgene i træningscentret gøres sjovere, mere udholdelige og motiverende.

Funktion af grips og træningshandsker

Der findes mange typer grips og træningshandsker, men fælles for dem alle er, at de skal beskytte hænderne under træningen. Derudover er det også en helt legal måde at maximere din styrke ved en potentiel konkurrence – men for at dette kan ske, skal du have en handske, der er tilpasset til dine hænder.

Der findes blandt grips med huller til fingrene og dem, der er helt uden. Såfremt du den type grips med huller til fingrene, er det helt afgørende, at du finder den rigtige størrelse, således du kan få et stabilt og holdbart greb om standen.

Det samme princip gør sig gældende med grips uden huller til fingrene. Disse kan hurtigt tages af og på, hvilket er ideelt, hvis du træner øvelser, hvor du ikke føler, grips er nødvendige til samtlige øvelser.