Viser 1–18 af 69 resultater

499,00 kr.

Bomber Eyewear fra USA er de originale solbriller med indbygget skum der gør at solbrillerne kan flyde på vandet. Denne unikke egenskab gør dem til det oplagte valg til alle former for vandsport.

Hvad enten du er til sejllads, SUP eller havkajak får du med denne sports-brille et produkt der kombinerer funktion, design og kvalitet.

Alle solbrillerne er med:

  • Polariserende linser – betyder at de bryder alle reflektioner af solens stråler.
  • Sikkerhedsglas – Kan bruges som sikkerhedsbriller da de er brudsikret.
  • Nogle af modellerne er desuden med fotokromiske linser, dvs. at de bliver mørkere jo mere solen skinner.

Når du dyrker sport eller i det hele taget har brug for at kunne se noget på de solrige dage, er det helt afgørende, at du er udstyret med et par gode solbriller. Specielt som sportsudøver er det vigtigt, at du kan udnytte dine evner fuldt ud og din præstation ikke forringes af potentielt ringe eller manglende udstyr.

Hvis du nyder en vandsport af en art, er polariserede brilleglas ideelle, da disse fjerner genskin fra vand, is, sne og asfalt. Generelt bør trængningssolbriller sidde tæt omkring øjet, og her anbefales en wraparound-model. Det er altså sjældent en god ide at tage de store strandsolbriller på, hvis du har planer om en lang cykeltur. Derudover bør du være opmærksom på glassets brudstyrke, farve og hvor let glasset påtager sig eventuelle ridser, da solbriller hurtigt kan lide under meget belastning ved sport.

Sådan vælger du den rigtige sportssolbrille

Det er typisk i sportsgrene som cykling, golf og løb træningssolbriller er særligt populære. Dette skyldes, at der i disse sportsgrene er stort behov for at kunne se klart og handle herefter for at få et godt resultat.

Vi tilbyder en række af forskellige sportssolbriller med ramme, hvilket gør brillen mere robust i konstruktionen. Derudover vil linsen på solbrillen også variere, hvilket også afhænger af brillens formål. Den grå linse skaber en kølig tone, mens den brune linse skaber en mere varm, mørk tone, mens den orange tone fremhæver kontraster og detaljer – alt sammen er inden for vores sortiment, og selvfølgelig også noget, vi kan vejlede dig i.

Beskyt dig mod solen

For at værne mod solens stråler, bør du anskaffe dig en brille med UV-beskyttelse i. Det gælder egentlig ikke kun øjnene, og derfor bør du også anskaffe dig en god solhat og i øvrigt beskytte huden med solcreme, og gerne en slags, der egner sig særlig godt til sport. UV-stråler kan nemlig, hvis altså du ikke er beskyttet, lave både midlertidige og permanente skader.